Şimdi Ara

Ben böyle bir iş görmedim.. (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
0
Favori
6.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cricket_man

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: Cricket_man

quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

bursayı son maç yenelimde daha bir düşman olsunlar

Amin kuluvallah

Sen Bursa'yı yenersen problem yokta,Bursa seni yenerse ona ne diyeceksin yeğen...

Beşiktaşın bursayı kaale aldığı yok ama bursa için aynı şeyi söyleyemeyeceğim....

Umarım bizi son hafta da kaale almazsınız...Alırsanız faka bastık zaten...

Malum sene stadınızda düzenlediğiniz etkinlikler babında yoksa çıkar beşiktaş topunu oynar

• Bjklılar Bursaspor taraftarını o kadar çok kale almıyorki Ankaragücü maçından bile bir bahane bulup çıkartıp Bursaspor taraftarına sataşıyor
    Ama biz sizi yinede seviyoruz siz olmasanız kim bizi böyle güldürüp neşelendirecek İyiki varsınız
    Son maça kadar umutlarınızı koruyunda son maç yüzünüzü biz beyazlaştırırız hiç merak etmeyin.

• bursa her maçta 6. dakikada ankaragücü diye bağırır, ankaragücü de 16. dakikada bursa diye. o maça özgü değil, her maçta birbirlerini destekliyorlar.

• bunu anlayın önce bjkliler OK ondan sonra gelin burda sallayın. tribünden anlamazsın etmezsiniz gelir burda klavye delikanlısı olursunuz anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chuckeraga

bunu anlayın önce bjkliler OK ondan sonra gelin burda sallayın. tribünden anlamazsın etmezsiniz gelir burda klavye delikanlısı olursunuz anca.

Parayla olmasada Teşvik olduğunu kabul etmişler resmen itiraf etmişler tribünden anlamayan taraftarları Fifa yazıyor yabancı gazeteler yazıyor Liverpool maçını Totenham maçını izleyin

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/europe/8376619.stm
    http://www.youtube.com/watch?v=dOwYqfHCy6Q

• evet teşvik ama sizin anlayamayacığınız cinsten bu fazla uğraşmayın o yüzden. hani alen abiniz dedi anlayamazsınız diye sizde bizi anlayamazsınız. tribünden anlamazsınız lafı eğer sonunu okusaydın görürdün klavye başından tribünlere laf uzatan kişileredir.
  • Cricket_man kardeşim yaşını bilmiyorum ama inan çok cahilsin ve büyük bi ihtimal yaşın 15 20 arası çünkü bukadar bilgisiz olup saçmalaman bu yaş aralığında olduğunu gösteriyor.Birincisi pankart olayı orda anlatıldığı gibi değil ben sana bire bir anlatıyımde bilgisiz kardeşim ögren bazı şeyleri.Efsane pankart eski açıkta kapalı tarafında Ankaragücü maçında yerini almıştı ve Ankaragüçlü bir kişi yan aralıktan pankartı kopartma girşiminde bulunmaya kalktığı anda stad güvenliği Ankaragüçlü arkadaşınızı paket etmiştir ve pankart hala maçlarda asılmakta ve durmakta açıklmayıda oku cahil kardeşim daha iyi anlarsın.

Bilindiği üzere geçtiğimiz cumartesi oynanan ankaragücü maçı devre arasında pankartım istenmeyen bir olaya maruz kalmıştır. Devre arasında önce kendilerine yakın bölgeden son tarafın ipini çözmeye çalışan ankaralılar arada ki mesafe sebebiyle bu gerçekleşmeyince, güvenlik nedeniyle seyircisiz bırakılan kafes şeklindeki kısıma bir kişi soktular. Seyirci alınmayan ve VictorY'nin bulunduğu bölgenin hemen arkasında kalan bu kısımdan, bıçak ya da kesici bir cisim yardımıyla baş tarafından olmak üzere pankarta yara verdiler. Olaya kapalı ortadan saniye saniye tanık olan ben derhal telefonumla stad yetkilisine ulaştım. Konuşmamızdan sonra baş tarafından kesilen ve 2 tane bağlantı yeri koparılan pankart takribi 55. dakikada stad içerisinde güvenli bir yere alındı. Maç sonrası tarafımdan alınan pankart gece evde kurutulduktan sonra pazar sabahı gerekli onarım işlemlerinden geçti. Aynı gün saat 14:00 sularında da Wolsburg maçımız için stadımıza ve saldırıya uğradığı aynı yere asıldı.

2 günden beri tribün dergi forumlarını takip ediyorum, kolpadan sitelerden haberler geçilmiş yok pankart Ankaradaymış, yok pankart gitmişmiş.. Hiç bir yorum yazmayacaktım, gerekli cevap akşam maçta pankart aynı yerde gözükünce nasılsa verilecek diye. Fakat Haber Türk'te de bununla ilgili bir yazı çıkınca ilk ağızdan bir cevap yazmam gerektiği kanaatine vardım. Yıllardır maçlara giderim, bizim gözümüzde pankart namustur, bir nevi sancak değeri taşır. VictorY Beşiktaş tribünlerini geçtim tüm Türkiye'de yıllardır asılan en eski pankartlardan biridir ve dünya üzerinde Beşiktaş nereye giderse gitsin, hangi branş olursa olsun her zaman takımımızın yanında dalgalanmıştır. Bu yapılan çok saygısızca ve haince bir hareketti. Delikanlı gibi gelirsin kapalının önünden alırsın erkeksen. Boşlukta ki bölümden pankart indirip erkeklik taslamak ta ancak ankaragücünden ve muadillerinden beklenebilecek bir hareket gerçi. Sonuçta demek istediğim kesinlikle pankart kaptırılmadı. Eğer son dakika UEFA tarzı bir gelişme olmazsa da akşam yine İnönü Stadı'nda!!!

VictorY Levent

Gelim ikinci bilgisiz cahil Güçlü nickli kardeşimize.Bak kardeşim birşeyleri çok biliyormuş havasındasın hani tabiri caizse tribüncü ayaklarındasın ama hiçbirşey bildiğin yok.

Bak madem bi konu hakkında bilgin yok ozaman konuşma internet sitelerinde öğrendigin yarım yamalak şeyleri gelipte buraya yazma.İlk önce Beşiktaş maçlarında Karagümrük atkıları açılmıyor cahil kardeşim Karagümrük başlı başına bir semt oluşumudur hepsi Karagümrüklü olup Beşiktaşlıdır.Doğal olarakda nasılki Suadiye varsa Asya varsa Sarıyerliler, Mecidiyeköylüler varsa tribünümüzde Karagümrükde öyledir.Yani anlıcan Ankara Tunalı gibi.Sakaryaspor atkısı Beşiktaş tribünlerinde hiçbirzaman açılmamıştır fakat Sakaryasporla Beşiktaş arasında bi husumet yoktur ve baştaki kişiler birbirlerini tanırlar severler onun dışında sizin gibi kardeşlikmiş falanmış gibi boş şeylerin içinde değildir Beşiktaş tribünleri kendi gücü kendine yeten Türkiyenin en eski tribün kültürüne sahiptir.

Deplasman muhabetlerine girmişsin buda başlı başına komik olmuş.Herhalde burdaki kişiler birşey bilmiyor yazarsamda cevabı gelmez diye bir çok şeyi sallamışsınız.Buraya 20 otobüs gelmişsinizde nasıl gelmişsiniz bedava bilet bedava otobüs hatta yemek paranızı bile cebinize koyup yollandıgınızı ben biliyorum sen rahat ol.Onun dışında bi zahmet gelinde 1300 kişilik yeri doldurun sizin için en önemli maç olan BEŞİKTAŞ maçında.

Madem bu olay bir tribün kardeşliği ozaman niye Bursa şampiyon olursa çıkıcaz deliler gibi sevincez diyorsun ? Hani tribün kardeşliğiydi sonuçta futbolcuların aldığı galibiyete bir Ankaragüçlü olarak sarı lacivert rengini bir kenera atıp yeşil beyaz renklerin şampiyonlugunu kutlicaksın baya bi çelişkilisin kendinle kardeşim inan.

İşte bu yüzden Beşiktaş tribünün rakibi değilsiniz olamıcaksınızda hiçbir zaman.Burası dost edinme yeri değil kardeşeilk türküleri söylencek yerlerde değil profesyonel futbolcuların top oynadıgı yerde ve renklere aşık olan insanların başka takım atkısını boynuna asması üstteki bi kardeşimizin dediği gibi mide bulantısınında üstünde.o yüzden herdaim Siyah Beyaz ve SADECE BEŞİKTAŞ.Kendi takımın renginin yanında kardeşlik adı altında başka renklere kucak açanlar gün gelir çok farklı sularda yüzerler...

ve son olarak istiyen istediğinle kardeş olsun isterse süt kardeş isterse öz kardeş olsun fark etmez fakat bir ölen şehitin arkasından gelen kardeşlik var dimi ? Sakaryasporlu gencecik kardeşimiz Aykut öldüğünde her takım cenazesine katıldı beraber aykut ölmedi kalbimizde yaşıyor dendi ve en çokta Beşiktaşlılar vardı ogün ama Sakaryalılar kalkıpta kardeş olalım veya Beşiktaşlılar demedi.Anlatmak istediğim kardeşlik olaylarından güç almaya çalışan iki tribün var ikiside birbirinin arkasını kollamaya çalışıyor işte Beşiktaşın,Fenerbahçe gibi en eski tribün kültürüne sahip takımlarında farkı burda biz tek siz çift.O Yüzden hiçbirzaman tribün rakibimiz olamıcaksınız iyisinle kötüsünle şimdiki Fener tribünü nekadarda çocuk kaynasa ve şimdi kötü ve tribün rakibimiz değilsede eski kişilerin anısına tribün rekabetlerimizi hatırladıkça senelerde geçse üstüne iyiki varsın Fenerbahçe diyorum.

• olayları anlamak istediğin gibi anlıyorsun. kardeşliğimiz orda da şehit vardı biz kardeş mi olduk gibi söylemlerle ayaklar altına almaya çalışıyorsun ama yedirmezler bu kardeşliği kimseye eğer imkanın varsa "şehidin emaneti" kitabımızı bi oku. hala da eğer bu kardeşliği anlamayıp mide bulandırıcı buluyorsan akıl fikir.
  • anlaşıldı ki bu konu beşiktaşlılara laf anlatabileceğimiz bir konu değil.
    siz kardeşlik mevzusunu falan anlamayın tamam ama hiç diilse şehidin emaneti denen bir dostluk için midem bulanıyor gibi iğrenç laflar etmeyin.
    olayıda beşiktaşla bağdaştırmayın çünkü aslında sizde bütün türkiyede biliyorsunuz ki ankaragüçlülerin bursa diye bağırışı bu maça has bişey diil. inanmayan bütün bursa ve ankaragücü maçlarını takip eder. hatta 31. hafta ankaragücü-fb maçı var ona da bakar. aynısı olacakmı olmayacakmı diye.
    bütün şehitler başımızın tacıdır ama abdülkerimin hikayesi bambaşkadır. herhangi bir şehit cenazesinde buluşup vaybak aynı duygulardayız, hadi kardeş olalım denip başlamamıştır bu dostluk.
    herkes söylemiş, bende söyleyeyim laf etmeden evvel şu şehidin emaneti kitabını okuyunda insan olanın laf etmeden önce yüzünü kızartıcaktır zaten.

• ha bu arada. bizim takım yıllardır başarısız. buna kimsenin diyecei bişey yok.
    nasipse seneye o linkler verdiğiiniz avrupa tribünleri teksası da görecek.
    takımları iyi olsaydı ankaragücü, göztepe, eskişehir, karşıyaka ve daha birsürü köklü tribünü de görürlerdi. bunların hiçbirinin anlı şanlı çarşınızdan bir gram eksiği yoktur fazlası vardır. çünkü sizden fazla olarak iki haftada bir onlarca otobüsle deplasmanda yaparlar.
    merak ederim bir deplasmana hele mesela kayseri gibi bizim ilk yarıda 3.000 kişiyle gittiğimiz uzak deplasmanlara çarşınız istanbuldan kaç kişi götürür.
  • quote:

olayları anlamak istediğin gibi anlıyorsun. kardeşliğimiz orda da şehit vardı biz kardeş mi olduk gibi söylemlerle ayaklar altına almaya çalışıyorsun ama yedirmezler bu kardeşliği kimseye eğer imkanın varsa "şehidin emaneti" kitabımızı bi oku. hala da eğer bu kardeşliği anlamayıp mide bulandırıcı buluyorsan akıl fikir.

Bak kardeşim bi ton açıklayıcı yazı yazmışım içinden cımbızla laf çekip ufak bi anektod geçmişsin.Senin kardeşliğin bizi hiçmi hiç ilgilendirmiyor güzel kardeşim ister yedir ister yedirme istersen tava, ızgara,haşlama yap kimsenin umrunda değil Bursasporla Ankaragücünün kardeş olması ama sen bu kardeşlik adı altında hermaç Beşiktaşa küfür edersen bu kardeşlik adı altında normal maçlarda tek tük Ankaraya Bursasporlu gelirken Ankaragücü Beşiktaş maçına Bursadan 5 otobüs kalkıyorsa burdaki kardeşlik falan artık farklı boyutlara gelmiştir.Onun dışında üste dediğim gibi ister kardeş olun ister dost ama kardeşlik adı altında 2004 yılından bu yana Beşiktaş üzerinden rant sağlamaya çalışırsanız ozaman iş değişir.Herkes kendini bağlar anlıcan.

İmkanım olup olmadığına gelince emin ol sen hayatta yokken ben tribündeydim (yaşını bilmediğim halde bunu idda ederek söylüyorum) o yüzden neyin ne olduğunuda çok iyi biliyorum.Bu kardeşlik safsataları çıktığından beri olaylar çok farklı boyutlara geldi mesela Bursaspor taraftarı Karşıyakalılarla kanlı bıçaklıyken playofflarda Ankaraya gelen Karşıyakalılarla Ankaragüçlü kardeşleriniz beraber takılıp onları ağırladı hatta KarşıyaKANKAraGücü diye bagırıp eğlendiler sonrada yenikent stadında beraber Karşıyakayı desteklediler.Ankaragücünle bizim aramız önceden bıkadar böyle değildi.Hep bu internetin yaygınlaşmasından sonra olan şeyler.Şimdi soruyorum sana Ankarada Karşıyakayla omuz omuza olan kardeşlerinizi sorgulamıyorsunuz ama ortada hiçbirşey yokken 2004den sonra Ankaragücü taraftarı bi anda çark edip direk Bursaspor saflarına geçmiştir.Peki niye aynısını Karşıyakayada yapmamıştır ? Ben sana cevabını veriyim çünkü Karşıyakaya yapsa bu primi bulamazdı.Tribünle alakası olmayan kişiler bile bu Beşiktaşa düşmanlığınız sayesinde tvlerde boy boy çıkıp kendinizi tanıtınız.

Bunların hiçbirini bilmiyorsunuz sadece yorum yapmak için hani "sidik yarışı" muhabetindesiniz.

Kardeşlik falan lafta şeyler Ankaragücü yeri geliyor Karşıyakayla dost yeri gelir Bursayla kardeş olur.Ama birbirini döner bıçaklarıyla kovalayan Bursalı ve Karşıyakalıların 2 tane Kardeşi Ankaragücü var.Tabi buna karşı Karşıyakanın cevabıda açıktır Kaf kafın gümrükten başka dostu yok.geçiniz geçiniz bilmeyenlere bunları anlatınki saflarınız sıkı ve daha çoğalsın bana anlatma bunları kardeşim...

Ama dediğim gibi olaylar olur konuşulurda tartışılırda yorumlanırda ama Beşiktaşın muhatabıda rakibide ne Ankaragücü nede Bursaspordur.Beşiktaş üzerinden sağladığınız prim sizi bi 50 sene götürür.

• çok bilen arkadaşım, çok yanılıyorsun.
    2004'ten beri bursaya yamanmışlarmış da bilmem ne. daha neler. bilmiyorsunuz deyince kızıyorsunuz birde. bursa ankaragücü dostluğu 1982'den beri var. bu dostluğa en büyük emek harcayan abdülkerimin 1993teki şehitliğinden sonrada doruğa ulaştı.
    tutturmuşsunuz 2004ten sonraymış. çünkü 2004ten sonra bursa sebat-rize maçlarındaki öfkesini kusmaya başladıından beri bu tarafa baktıınız için görüyorsunuz. (ha bu arada allasen o sebat-rize muhabbetlerine ayrıca grmeyelim, 1 ay çıkamayız)
    hep diyorum kendinizi dünyanın merkezinde sandığınızdan diğer olayları da hep kendinize bağlıyorsunuz. alakası yok. beşiktaştan başka dünyalarda var bu uzayda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elinsaf

çok bilen arkadaşım, çok yanılıyorsun.
    2004'ten beri bursaya yamanmışlarmış da bilmem ne. daha neler. bilmiyorsunuz deyince kızıyorsunuz birde. bursa ankaragücü dostluğu 1982'den beri var. bu dostluğa en büyük emek harcayan abdülkerimin 1993teki şehitliğinden sonrada doruğa ulaştı.
    tutturmuşsunuz 2004ten sonraymış. çünkü 2004ten sonra bursa sebat-rize maçlarındaki öfkesini kusmaya başladıından beri bu tarafa baktıınız için görüyorsunuz. (ha bu arada allasen o sebat-rize muhabbetlerine ayrıca grmeyelim, 1 ay çıkamayız)
    hep diyorum kendinizi dünyanın merkezinde sandığınızdan diğer olayları da hep kendinize bağlıyorsunuz. alakası yok. beşiktaştan başka dünyalarda var bu uzayda.

Kardeşim senin okuma ve anlama sorununmu var ? 2004den sonra internetin artmasıyla kardeşlik olayları Beşiktaşa sallama olarak döndü diyorum sen bana kalkmışsın Bursasporla Ankaragücünün nezaman kardeş olduğunu anlatmaya çalışıyorsun ben neyin ne olduğunu biliyorum ama sen önce yazılanları iyice bi oku ondan sonra yaz ve evet Beşiktaştan başka dünyalarda var ama bu dünyalar veya gezegenler diyelim bizim boyutumuzdaki gezegenler değil sadece bize ışık saçan ufak çapta yıldızlar olabilir.Beşiktaşla Bursasporu Ankaragücünü aynı kelime içinde bile geçirmek sizin "küçük" gezegeninizi sizin adınıza büyütüyor.

• Orijinalden alıntı: PLAYER_TR

Bunların hiçbirini bilmiyorsunuz sadece yorum yapmak için hani "sidik yarışı" muhabetindesiniz.

Senin profilin gizli olduğundan yaşını göremedim,ama benim yaşımı profilimden görebilirsin.
    Çarşıyla falan herhangi bir yarış içerisinde olmak gibi bir niyetimiz yoktur.Çarşı bir semt takımının taraftar grubudur.TEKSAS,bir şehri,BURSA yı temsil eder.Büyüklük konusunda zaten sizden öndeyiz.

Dostluktan,kardeşlikten bahsedebilecek son taraftar grubu sizsiniz...Ben tartışmayı fazla uzatmak istemiyorum ama sana son bir şey soracağım...Lütfen dürüstçe ve kısa cevap ver...

Tırnak içindeki A harfinin neyi temsil ettiğini bir söyleyebilir misin?
    Ç"A"RŞI
  • bizimde göztepe ile aramız iyi nasıl olacak ksk ile gözgöz yanyana bile duramaz? demek ki boyunuzu aşan muhabbetlere girmeyecekseniz. bu kardeşlik biz ankara da yenilip 2. lige düştüğümüzde bile devam etmiştir. abilerimizi otobüslerine kadar yolcu etmişlerdir. anlıyacağın bu kardeşlik senin sandığından çok daha fazlasını içeriyor. kardeşimize eskişehirliler yanlış yaptı bütün maç gerek pankartlarla olsun gerekse tezahuratlarla karşılık verildi. ayrıca bizim bjklilerle hiçbir zaman aramız iyi değildi. tribün olaylarından madem bu kadar iyi anlıyorsun 94 yılını da hatırlarsın, şu laflarıda
    “süleyman erkek yolla bunlar kaçıyor. taksim ilk yardım dar geliyor açın yolları kartal geliyor”

• @PLAYER_TR

Benim anlama sorunum yok da senin ne söylediğini bilmeme sorunun var. Şu yazdığını bir daha oku, sonra da benim cevabımı:

"ortada hiçbirşey yokken 2004den sonra Ankaragücü taraftarı bi anda çark edip direk Bursaspor saflarına geçmiştir"

demişsin. Bende sana dostluğun 2004le ilgili olmadığını anlatmışım.
    Kime laf anlatıyosunki, at gözlüklülere...
    Haydi pazar ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER_TR

quote:

Orijinalden alıntı: elinsaf

çok bilen arkadaşım, çok yanılıyorsun.

Kardeşim senin okuma ve anlama sorununmu var ? 2004den sonra internetin artmasıyla kardeşlik olayları Beşiktaşa sallama olarak döndü diyorum sen bana kalkmışsın Bursasporla Ankaragücünün nezaman kardeş olduğunu anlatmaya çalışıyorsun ben neyin ne olduğunu biliyorum ama sen önce yazılanları iyice bi oku ondan sonra yaz ve evet Beşiktaştan başka dünyalarda var ama bu dünyalar veya gezegenler diyelim bizim boyutumuzdaki gezegenler değil sadece bize ışık saçan ufak çapta yıldızlar olabilir.Beşiktaşla Bursasporu Ankaragücünü aynı kelime içinde bile geçirmek sizin "küçük" gezegeninizi sizin adınıza büyütüyor.

amanda aman küçük gezegenmişte, büyütürmüşmüş. hanimişte hanimiş. kaç senedir bursaspor ankaragücü kardeşliğine ses çıkarmayan takımlar, üstelikte 3 büyükler kalkmış şampiyonluk mazi olunca, şimdi bu teşvik resmen diye yırtınıyorlar. merak etmeyin biz ve ankaragüçlüler sizler gibi avrupa maçlarında yabancı takımları desteklemiyorlar, bir anadolu klübü diğerini destekliyor

• quote:

bizimde göztepe ile aramız iyi nasıl olacak ksk ile gözgöz yanyana bile duramaz? demek ki boyunuzu aşan muhabbetlere girmeyecekseniz. bu kardeşlik biz ankara da yenilip 2. lige düştüğümüzde bile devam etmiştir. abilerimizi otobüslerine kadar yolcu etmişlerdir. anlıyacağın bu kardeşlik senin sandığından çok daha fazlasını içeriyor. kardeşimize eskişehirliler yanlış yaptı bütün maç gerek pankartlarla olsun gerekse tezahuratlarla karşılık verildi. ayrıca bizim bjklilerle hiçbir zaman aramız iyi değildi. tribün olaylarından madem bu kadar iyi anlıyorsun 94 yılını da hatırlarsın, şu laflarıda
    “süleyman erkek yolla bunlar kaçıyor. taksim ilk yardım dar geliyor açın yolları kartal geliyor”

Kardeşim bak inan bu buraya son yazım çünkü sadece başkalarının ağızdan duyduklarınızla buralarda yazıyorsunuz bunları yaşamışlığınız görmüşlüğünüz yok ama görende bunları yaşamış kişiler zannetcek senin gibi burda konuşanları ama inan çok bilgisizsiniz abilerinizde oturup dinlediğiniz şeyleri burda yazıyorsunuz.İlk önce sen Ankaragüçlümüsün Bursasporlumusun ? Ankaragücünle 93 94 den kalan olayımız vardır ama hiçbir zaman 2004den sonraki gibi böyle atarlar giderler içi boş düşmanlık boyutlarında olmamıştır.Nedeninide söyliyim sana bundan 3 4 sene öncesine kadar Ankarada 50 bin Ankaragüçlü anca vardı yani az ama öz Ankaragüçlü vardı şimdi bu sayı biraz arttı yeni genç tribünden bi haber gençler gelmeye başladı bunun için tribünden olan kişiler çatışmalar haricinde hiçbirzaman Ankaragücünle aramızda birşey olmamıştır 2003 öncesinde İnönüye deplasamana gelen Ankaragüçlüler bunu çok iyi bilirler.

Ayrıca kaçma olayına gelirsek mübarek Ramazan ayında Kazan birahanesnin kapalı oldugunu bildiğiniz halde ve orda kimsenin olamdığını herkes orucunu açmak için Abbasağada Şairlerde Köyiçinde olduğunu bildiğiniz halde otobüslerden inip gider yapmaya çalışıp ardından otobüslere gerisin geriye akaretlere doğru kaçıp otobüslerin içine zar zor bindiğinizi bu gözler gördü.İnan böyle şeyleri konuşmaktan etmekten fazla hoşlanmıyorum ama hani anlayın diye yazıyorum artık benim ömrüm tribünde geçti deplasmanlarda geçti çok şeylere şahit oldum hani o yazdığın besteler abilerinden dinlediğin güzel hikayelerin 10 katını ben sana yaşamış birisi olarak hepsini anlatırım.Elinde döner bıçağınla kaçanıda gördüm semtimize girmeye çalışıp münferit Beşiktaşlılardan kaçan tribünden bi haber insanlarıda gördük ondan süleymanmı yollar kaçar kartalmı uçar orasını siz daha iyi bilirsiniz.

Hani bi laf vardırya silah bulundu mertlik bozuldu diye.İnternet çıktı mertlik bozuldu inanın şurda bana aklı sıra tiye almaya çalışan veletler gerçekte yanımda iki lafı bir araya getircemicek kişiler yazık gerçekten çoluk çocuga birşey anlatmaya çalışıyoruz suç bizde aslında...

Son olarak sitedeki Beşiktaşlı kardeşlerimden birşeyi rica ediyorum lütfen Bursasporlularla Ankaragüçlülerle bu konularda muhatap olmasınlar çünkü onlara anlatmaya çalıştığımız açıklamaya çalıştığımız herşey onlar için prim sadece burda değil heryer için geçerli ondan Beşiktaşlı,Fenerbahçeli ve Galatasaraylılar bir birlerinin kıymetini bilsinler düşmanın bile dengiyle oldumu güzel oluyor.

• kocaman bursaspor logusunu görmüyorsan birşey diyemem hangi takımlı olduğumu anlaman için. biz tarık abiden duka reisten duyduk, öğrendik. bulabildiğimiz kaynakları okuduk. bu gözlerde adana'da dayak yiyen bjklileri gördü . diğer söylediklerini kaale bile almıyorum, anarşist olup banka reklamlarında yer almanızla sevinmeye devam edin.
  • PLAYER_TR
    ben hiçbir zaman herşeyi bildiğimi iddia etmedim, etmemde. karagümrük atkısının inönüde oynanan bir milli maçta beşiktaşlıların yoğun olup beşiktaş atkılarının açılkdığı tribünde onlarca karagümrükspor atkılarını görmüştüm. ayrıca zamanında beşiktaş maçlarına gidenlerin ayrıca karagümrük maçlarına, karagümrüğü kovalayan kişilerinde beşiktaş maçlarına geldiği, yani şehit emaneti kardeşliğe karşı çıkarken, karagümrükle 'ince' bi kardeşlik yaşamışlığınız vardır... sakaryaspor atkı konusu ise, son 2-3 yıldır olmasa bile, önceden her inönüye geldiğimizde bize sakaryaspor atkısı açılırdı beşiktaş tribünlerinden, bu tamamen doğrudur. sakaryaspor tribünlerinde ise beşiktaş atkıları açıldığının görüntülerine zaten internetten araştırıp ulaşabilirsin, aynı şekilde biraz daha uğraşırsan beşiktaş tribünlerinde açılan sakaryaspor atkı görüntülerinin bulunma ihtimali vardır, yalan söyleyecek halimiz yok. karşıyakaya destek verildiği konusu ise, destek verildiği doğrudur, yarın gelirlerse yine destek verilir. ama hiçbir zaman yok onların safından bursaspor safına geçme gibi saçma sapan birşey olmamıştır. izmirde göztepe ile oynanan olaylı maçlarımızda polis ile olay çıktığında günlerce karşıyakalılar bizi evlerinde ağırlamıştı. verilen destek geçmişteki güzelliklerin karşılığıdır, vefamızdan dolayıdır. deplasman konusunda, bizim bedava bilet, bedava otobüs alıp yemeğimizi bile bedavaya aldığımızı iddia etmişsin. yıllardır tribündeyim 1 kere bile, bak 1 kere bile diyorum, yönetimin deplasman tribünü için bilet ve deplasmana gidelim diye yemek paramızı verdiğini görmedim. o kadar saçmalamışsınki anlatamam yani. evet bedava otobüs ile gidildiği doğrudur, bedava otobüsü ise siz dahil kullanmayan tribün yoktur. he bi örnek daha vereyim, geçen seneki fenerbahçe deplasmanında bir tane bedava otobüs alınmamıştı ve bilet fiyatları 40küsür liraydı. ve yine 1000e yakın bi rakamla gidildi istanbula. ve sizin bedava otobüs verilmeyen eskişehir deplasmanınızda 900 kişilik tribünün çeyreği bile dolmamıştı. hani bizi bedava olmadan deplasmana gitmeyen bi taraftar olarak gördüğünü düşündüğüm için böyle bir örnek verdim...

baştada yazdığım gibi ben hiçbirşey bildiğimi iddia etmedim ama sen benim cahil olduğumu söylediğine göre, bu işlerde bayağı bilgili bi abimiz/kardeşimizsin... beşiktaş tribünün rakibi olamazsınız dediğin için yazıyorum bunları, madem bu kadar bilgilisin, beşiktaş tribününün efsanesi rahmetli optik başkanın ankarada öğretmenlik yaptığı dönemlerde ankaragücü tribünlerine takıldığını, ali abi ile arasının çok iyi olduğunu, optik başkanın ankaragücü için deplasmana, hatta en olay çıkacağı belli olan göztepe deplasmanına kadar geldiğini bilirsin... ankarada oynanan beşiktaş-samsunspor maçında dışarda beşiktaşlılarla samsunluların birbirine girdiğini, optik başkana araba çarptığını ve onu oradan ali abilerin taksi ile hemen hastaneye götürüp hayatını kurtardığını bilirsin... yada 2003 de beşiktaş kapalısının önünde 2 tribünün abilerinin oturup sohbet ederken, beşiktaş tribününde tanınan birinin bizden aydın abi ile r harflerini telafuz edememesi üzerine dalga geçmesi ve aydın abi tarafından kapalınız önünde önce kafayı sonra dayağı yediğini, ortalık karşınca arkada bekleyenlerin bira şişelerini bize fırlatıp kaçtığı günleri, optik başkanın bizzat özür dilediği günleri de bilirsin. yani yine eski mevzuları açıp kazanı şöyleydi boştu falan demeyin, zira kapalınızın önünü biliriz, kimsenin korkudan üstümüze gelemediği günleri biliriz. şayet bunları bilmiyorsan, o gün orada olan, beşiktaş kapalısından cem abiye sorup teyit edebilirsin... daha fazla bunlar reklam yapıyor, prim yapıyor, biz büyüğüz, onlar küçük muhabbetlerine girmeyin. zira biz reklamı sevmeyiz ama, geçmişte yaşananları, ankaragücü taraftarının büyüklüğünü abilerinize sorup öğrenebilirsiniz... ayrıca evet optik başkan rahmetli olana kadar beşiktaş tribünüyle aramızda pek bi problem yoktu, hatta optik başkan en saygı duyduğumuz isimlerdendi, onunda en saygı duyduğu taraftar ankaragücüydü. şimdiki beşiktaş - ankaragücü olaylarının asıl sebebi, optik başkan rahmetli olduktan sonra ankaragücüne kin besleyen abilerinizin başa geçmesidir. daha da birşey yazmayacağım buraya istediğiniz kadar büyükçülük küçükçülük oynayın umrumda değil. ayrıca benim bu yazdıklarımın yalan olduğunu veya benim sadece duyduklarımı falan yazdığımı düşünüyorsan, beşiktaş tribününde her maç sette olan çok sevdiğim ve hala görüştüğüm cem abi'ye gidip 'çok sevdiğin bi ankaragüçlü varmış, ismi celal' dersen, beni anlatır sana, yazdıklarımın yalan veya doğru olduğunuda ondan teyit ettirebilirsin... hatta cem abi'de benim telefon numaram vardır, istersen numaramı alıp beni arayabilirsin... hadi iyi günler, işiniz gücünüz rast gelsin.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.