Şimdi Ara

Ben aldım siz almayın bu işlemciyi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: RASYONALIST

evet phenom 2 955 b.e c3 revizyonun dan bahsediyorum sistem sıcaklığı 35 de iken işlemci 70lerde geziniyor(yükte) ki en serin günlerini yaşıyor şu an antalya yazın fırına döner böyle olursa en kaliteli termal macun ve red scarpion soğutucu var.
    1.390 voltaj ile 3.7 de çalışıyor almayın aldırmayın intelin gözünü seveyim fakirliğni alemi yok şu saatten sonra amd bitti benim için

amd neden bu kadar kötülenir anlamış değilim

amd fx8350 kullanıyordum corsairh100i kışın geçen sene 9 derecede geziniyordu yüksük stock hızda hızda iken

şu an itibariyle anakart değişti işlemci değişti ekran kartım yok şuan

i7 4790k +msı z97 gaming 7 en düşük sıcaklık stock hızda intelin 17 18 derece

ne yapsın amd BUZMU tutsun kardeşim

• Sistemde bir sorun var sanırım aynı işlemciyi stock fanla kullanıyorum yükte 55 dereceyi geçtiğini daha hiç görmedim.
  • Sende var kullandın ilk defa kullanmışsın galiba kimbilir ne gibi bir hata yaptın..

Fanlar duruyorken bile 56 dereceyi geçmeyen bir işlemci 4.0 ghz 1.4 v bizzat potur' un sistemidir..
  • Fanı oturtamamıssın hemen amdyi suçlamışsın al işte intele gecsin sizin gibiler bi promblemin varsa once bi kasayı ac araştır hemen foruma girip amdyi suçlama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığın işlemci amd nin en sağlam çekirdeğine sahip, kötü bir işlemci değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.