Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler Bir tane program bulmak istiyorum hali hazırda varsa böyle bir program ismini söyleyebilirseniz,veya VB ile kendim nasıl yapabilirim kodlarını verebilirseniz çok teşekkür ederim
Belli bir text'in sonuna otomatik random sayı üretmek (YARDIM)
Öncelikle programda "1 textbox" "1 tane textbox temizleme butonu" "1 tane random sayı üretme butonu " "1 tanede textboxtaki yazıyı Ctrl+c'ye almak "Kopyalamak" için buton olucak"
Kullanımı şöyle olucak Programdan textbox'a örnek vereyim "Merhaba Dünya" yazıcaz. Random sayı üretme butonuna bastığımızda textbox'taki "Merhaba Dünya"yazısının sonuna 5 haneli random bir sayı giricek Örnek "Merhaba Dünya 90590" gibi random sayı üretme tuşuna her bastığımızda textboxtaki yazımızın sonuna random sayı yazıcak. Kopyalama butonu ile direk text'teki yazıyı kopyalayabilicez. Textbox temizleme butonu ilede textboxtaki yazıyı temizlicez.
using System; using System.Collections.Generic; using System.Drawing; using System.Windows.Forms;
namespace prog { /// <summary> /// Description of MainForm. /// </summary> public partial class MainForm : Form { public MainForm() { // // The InitializeComponent() call is required for Windows Forms designer support. // InitializeComponent();