Bildirim
bellekler birbirine uyum sağlarmı çalışırmı ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Öncelikle anakartınızın desteklediği ram modeli ve frekans hızına sahip ram kullanmalısınız.
İkinci olarak mevcut ram(ler)iniz DDR3 2133MHz ram olduğu için yine aynı frekans hızına sahip ram almanızı öneriyorum. 1600MHz ram alırsanız da çalışır yalnız sistem stabil yani sağlıklı çalışmaz, ileriki zamanlarda donma, kitlenme veya reset atma durumları ile karşı karşıya kalabilirsiniz.
Bu arada anakartınız marka ve modeline göre maksimum bellek desteği nedir ? -
2000 (oc) ye kadar destekliyor anakart gigabayt 990fxa ud5 rev 3.0 -
Tamamdır anakartınızın da maksimum 32GB 'a kadar bellek desteği mevcut bu yüzden almayı düşündüğünüz ramin 8GB DDR3 2133MHz olmasına özen gösterin. -
tmm krdşm saol -
Kusura bakmayın hemen düzeltme yapıyorum !...
Anakartınızın desteklediği ram modeli ve frekans hızları DDR3 2000(O.C.)/1866/1600/1333/1066 MHz 'dir yani şu an mevcutta kullandığınız DDR3 2133MHz ram muhtemelen düşük frekans hızında çalışmaktadır bu yüzden ilk mesajımda da belirttiğim üzere anakartınızın desteklediği ram modeli ve frekans hızlarına sahip ram kullanınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiky2122003 -- 18 Eylül 2014; 22:19:08 > -
2000 goruo krds yani dierini 2000 mi aliyim 2133 ilerdede hizli bi ram elimde durur die yuksek aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- reboot and select proper boot device
- video tdr failure
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- microsoft visual c++ nedir
- laptop çalışıyor ama ekran gelmiyor
- bilgisayar hızlandırma
- oem açılımı nedir
- klavye kısayolları
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X