Şimdi Ara

Belkin lightning kablosu hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 aydır kullandığım belkin marka lightning kablosu çalışmamaya başladı yani telefon hata vermeye başladı bende sebebini araştırırken "lightning" pinlerinin bir yüzünün telefonu şarj ettiğini fark ettim anlamayanlar için resimden örnek vereyim kırmızı oklu tarafı okuyup siyah oklu tarafı okumaması.Bu sorunu çözübilirmiyim cevaplarınızı bekliyorum....

Belkin lightning kablosu hakkında

• yokmu bir cevabı olan
  • Alüminyum folyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl olucak anlatırmısınız?
  • hocam kalem silen silgi ile temizle cok ama cok az alkol damlatarak silgi ile telefona giden taraflarini temizle eskinden bendede olmusdu silgi ile hall etdim. bilgisayarimin ramlarinin temizliyorlar silgi ile merak etme hall olur
  • Nereden aldınız bilmiyorum ama bu kablonun çakmaları var eğer onlardan ise bozulması normal.Değil ise yapabileceğiniz tek şey pinleri temizlemek.
  • teşekkür ederim deneyip bilgi vereceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evde alkol yoktu sadece silgi ile sildim fakat işe yaramadı :(
  • soteci123 kullanıcısına yanıt
    Hatırladığım kadarı ile bu kabloyu gg den almıştınız.Benzer zamanda bende 3 dolara aliexpresten almıştım geldiğinden beri kullanıyorum.Kutulu vs geldi malzeme kaliteside güzel ama bu kablolar çakma yapıcak birşey yok yeni kablo alıcaksınız.
  • aynen ggden aldım benimkide kutulu geldi pinlerin bir yüzü hala şarj ediyor onunla idare edicem artık
  • çalışan tarafa kalemle çizik at işaret koy eski iphone kabloları gibi tek yönlü kullan olmadı
  • güzel taktik benimde aklıma gelmişti
  • soteci123 kullanıcısına yanıt
    Çalışan taraftaki belkin logosundaki delikleri kalemle boya hem güzel görünür hemde karıştırmazsın şarj eden kısmı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.