Şimdi Ara

Belki sorulmuştur ama bulamadım ben

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WoW oynamak istiorum. Fakat öğrenmek istiorum acaba ödenicek aylık ücretin kredi kartı dışında bir yöntemle uygulanması mümkünmü? Beni bu konularda aydınlatırsanız sevinirim.

• abi cidden bu soru çok soruldu

forumda aratsan bir sürü sonuç çıkar
  • Ben yardımcı olurum.

@YesFear : Hatırladıgım kadarıyla 2 3 secenek vardı, bırı kredi kartı, diger yontem nasıl ki bız kontor yuklerken bı kart alıp ıcındekı kodu gırıyoruz, iste o sekılde satılan kartlardan alıp yukleme secenegı ve dıger ulkelerın vatandasları ıcın gecerlı olup bızım ıcın gecerlı olmayan bı secenek vardı ama adını unuttum.

Kredi kartın yoksa yada onla odeme yapmak ıstemıyorsan gerıye game card yanı kart alıp yukleyerek oynamak gerekıyor. Fakat game cardlar su an ıcın ulkemızde satılmıyor. Bı ara bu forumda bı arkadas bı topıc acıp, game card satabılırım dıyordu, eger game card dıe bı arastırırsan bulabılırsın. Ayrıca Aral Ithalattı yanlıs hatırlamıyorsam, bı ara Turkıye'ye sureklı olarak getırmeyı dusunuyorlardı game card, ama su an durum nedir onu bılmıyorum. Ogrendıgım zmn buraya yazarım...

Saygılarımla...
  • Sanal kartmıdır game kartmıdır nedir bi bankanın ondan vardı. Arkadaşlarım öyle oynuyorlardı bence en iyisi o. Baknaya gidiyorsun paranı yatırıyorsun sonra onlar sana kartın nosunu veriyorlar yazıyorsun ve oynuyorsun. Tabi bu hangi bankada var ve ayrıntılı birşey duymadım.
  • teşekkür ederim. fatal error un söledii yöntem çok mantıklı gözüküyo. açıkçası ben kredi kartı no' mu vermek istemiorum.ama kesin bi çözüm bulmam lazım. çünkü dün foruma msjımı attıktan sonra kendimi tutamadım ve D&R' a gittim. Sordum WOW varmı diye.Cumartesi günü 14 tane gelmiş ve ben gittiğiimde 4 tane kalmıştı. hemen aldım walla. yani en kısa zamanda bi çözüm bulup oyuna girmek istiorum. acaba hangi bankada var sanal card? sanrıım garanti bankasının vardı ama o da bonus carda bağlı olarak çıkartılabiliyo sanırım. e bende bonus card yok. aslında sormak lazım bankaya bonus card olmadanda çıkarttırılabilirmi diye...
  • world card da da var o sanal kart uygulaması. Ama dediğin gibi bi adet world kart ının olması lazım onun icin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.