Şimdi Ara

belki bir fikir belkide gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz gibi şu anda ülkedeki spor yayınları karışık olarak yayılmış durumda.benim önerim italya da olduğu gibi 10 kanallı bir paket düşünün bu her platformda olsun(digitürk,d smart,teledünya,uyduda şifreli olarak vb.)ve bu pakete aylık 20 tl gibi bir ücret ödeyelim.bu kanallarda avrupanın en önde gelen bütün ligleri olsun.nba formula 1 de olsun.türkiyedeki tüm spor spikerleride bu pakette maçları ortaklaşa anlatsın.murat kosova italya liginide anlatsın nba ide anlatsın.ercan taner iskoçya ligindende bir maç anlatsın fransa ligindende.türkiyedeki ligleri buna dahil olmasın.böylece her lig için ayrı bir platform almak zorunda kalmayalım.

spor 1 spor 2 spor 3 gibi kanallar

her platformda yayın

10lu bir paket ve 20 tl ödeyelim.

ülkedeki herkes avrupa ve dünyadaki spor olaylarını izlesin ve tartışsın.o paketi alan herkes ingiltere ligi hakkında konuşsun ''abi ben izleyemiyorum maçları'' olmasın.

hem daha fazla lig yayınlanmış olur.

dediğim gibi bu sistem italyada var.

sanırım arabistanda da böyle bir uygulama var.

bence çok yararlı bir sistem olur.ülkedeki herkes o sporu izleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bambade -- 30 Mayıs 2012; 12:01:15 >

• 50 tl den aşağı olmaz bu iş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir spor paketi olsa tam benlik, Türkiye liginide katsınlar hocam artık kendi aralarında alacaklarını hallederler arz-talep doğrultusunda. ilerde olur mu bilmem ama şuan için digiturk spor yayınları için alternatifsiz bana göre
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

böyle bir spor paketi olsa tam benlik, Türkiye liginide katsınlar hocam artık kendi aralarında alacaklarını hallederler arz-talep doğrultusunda. ilerde olur mu bilmem ama şuan için digiturk spor yayınları için alternatifsiz bana göre

şu an digitürkü olanlar şampyiyonlar ligi uefa nba seria formula 1 izleyemiyor.d smartı olanlar fransa ve premier ligi izleyemiyor.bir digitürk kullanan insanda hevesle ister d smart kullananda.işte türkiye ligini katmak biraz zor olabilir ama bu sistem bence harika olur.paketler kendi aralarında fiyat farkı olabilir ama işte aylık paket 20 tl iyi bir fiyat bence.düşünsenize 20 tlye dünyadaki tüm spor yayınlarını izleyebiliyorsunuz.düşünmesi bile keyif verici.
  • önde gelen avrupa ligleri işte şöyle bir sıralama

şampiyonlar(türk takımları hariç)
    uefa(türk takımları hariç)
    ingiltere
    ispanya
    italya
    almanya
    fransa
    rusya
    romanya
    hollanda
    ukrayna
    portekiz
    iskoçya
    championship
    brezilya
    arjantin

ve yanında

nba
    formula 1
    euroleague
    moto gp
  • quote:

Orijinalden alıntı: bambade

quote:

Orijinalden alıntı: poison06

böyle bir spor paketi olsa tam benlik, Türkiye liginide katsınlar hocam artık kendi aralarında alacaklarını hallederler arz-talep doğrultusunda. ilerde olur mu bilmem ama şuan için digiturk spor yayınları için alternatifsiz bana göre

şu an digitürkü olanlar şampyiyonlar ligi uefa nba seria formula 1 izleyemiyor.d smartı olanlar fransa ve premier ligi izleyemiyor.bir digitürk kullanan insanda hevesle ister d smart kullananda.işte türkiye ligini katmak biraz zor olabilir ama bu sistem bence harika olur.paketler kendi aralarında fiyat farkı olabilir ama işte aylık paket 20 tl iyi bir fiyat bence.düşünsenize 20 tlye dünyadaki tüm spor yayınlarını izleyebiliyorsunuz.düşünmesi bile keyif verici.

öyle bi paketi 20 liraya sunmazlar..digiturke basketbol ve voleybol liglerinide ekleyebilirsin..dediğim gibi böyle bir paket tam benlik olur bütün spor yayınları içinde olacak süper olurdu

• bence öyle olması lazım,evinde premier lig olmayan biri kahvede gidip premier lig izlemez.yani premier ligi unutabilir.evinde digitürkü olan biride italya liginde ne olup bittiğini 2014 e kadar öğrenemeyecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.