Şimdi Ara

Belge almak mi,tyt konu bitirmek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. Sinifim belge mi almak daha iyi olur tyt konu halletmek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 11 konularının hepsini sağlam bitir+ygs mat ve geo başla mesela okulda boş derslerde falan mat geo ygs çalış soru çöz booooool booool 11konularını sil süpür tamamen öğren vaktin kalırsa ygs fen türkçe falan çalıs zaten 11 kınularını yalayıp yutarsan belgede alırsım obp artar hemde seneye için çook büyük yatırım olur ama geo ve mata başla tytde ve çoook soru çöz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 konularının hepsini sağlam bitir+ygs mat ve geo başla mesela okulda boş derslerde falan mat geo ygs çalış soru çöz booooool booool 11konularını sil süpür tamamen öğren vaktin kalırsa ygs fen türkçe falan çalıs zaten 11 kınularını yalayıp yutarsan belgede alırsım obp artar hemde seneye için çook büyük yatırım olur ama geo ve mata başla tytde ve çoook soru çöz

• quote:

Orijinalden alıntı: drpetrıchor44

11 konularının hepsini sağlam bitir+ygs mat ve geo başla mesela okulda boş derslerde falan mat geo ygs çalış soru çöz booooool booool 11konularını sil süpür tamamen öğren vaktin kalırsa ygs fen türkçe falan çalıs zaten 11 kınularını yalayıp yutarsan belgede alırsım obp artar hemde seneye için çook büyük yatırım olur ama geo ve mata başla tytde ve çoook soru çöz

Okulda ozellikle matematik dersinde sinifin seviyesi dusuk diye hoca cok kolay cozuyor orda biten konuyu deferdeki sorulari cozuyorum 1 tık ustu yok yani okulda hoca anlatinca tamamen bitmiyor. Yani şu degil defteri kitapi tekar et test çöz yok. Testdeki sorulari cozmek icin internetdeki birçok hocadan dinlemem gerkiyor oyle oluncada tyt goturemiyorum.

• SAYIN ÖĞRENCİ kullanıcısına yanıt
    Mps al karekök hem mat hem geo boşver hocayı kendin mpslerden çalıs biraz iyi bir okuldaysan kendin çalısabilirsin mpslr kavratıcı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drpetrıchor44

Mps al karekök hem mat hem geo boşver hocayı kendin mpslerden çalıs biraz iyi bir okuldaysan kendin çalısabilirsin mpslr kavratıcı

Tavsiyeniz icin sagolun hocam karekok 0 epeyi bir getirdim simdide kaflardan basladimda okul varken çok verim alamiyorum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.