Şimdi Ara

Belediyedeki net hakkında bi problemim var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler S.a ben belediyede staj görüyorum şuan. Kendi bilgisayarımı buraya getirdim 2 ay daha burdayım çünkü :D Masaüstü. Neyse konuya gelelim ben internetten her Türlü siteye giriyorum ama oyunlara giremiyorum. Lol'de bağlantı hatası diyor cs de maplar gelmiyor .s Bilgisi olan var mı ?

Dipnot: Torrenttende bir şey indiremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayNigga -- 6 Temmuz 2015; 10:27:46 >

• stajda oyun oynamayımı öğretiyolar :)
    neyse belediyede firewall vardır o nedenlede kısıtlıdır senin özel bilgisayarını değil ne getirirsen geltir bilgi işlem izin vermedikten sonra giremessin
  • lord276 kullanıcısına yanıt
    Yapıcak başka bir şey olmayınca oynuyosun, bilgilerin için de eyv. Keşke bi yolu olsaydı ya :d
  • valla eğer sizin bilgi işlemci ben olsaydım bir kilo baklavaya sana gecici açardım :D bi dene bilgiişleme :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord276

valla eğer sizin bilgi işlemci ben olsaydım bir kilo baklavaya sana gecici açardım :D bi dene bilgiişleme :D

Ahahaha :D Bizim belediyede bilgi işlem yok burası ana binası değil yani :D Yoksa hallederdik
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

http://s3.amazonaws.com/e8uh-puy4-4hx1/psiphon3.exe
    bu vpn yi bi indirin deneyin

Ayarlardan bir şeyi değiştirmiceksek olmadı kardeşim .s Tekrar dene yerine tik gelince yapılıyo galiba ilk kez denedim tik geldi ama olmadı :s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Baska vpn dene,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scopiora

Baska vpn dene,

Hotshot'u denedim oldu :D:DDDDD Çok tşk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.