Şimdi Ara

Belediye kursu ve halk egitim hakkında bilgi aldım sizce gitmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar mezunum evde calısıyorum ama bi arastırayım dedim dün belediyeye ve halk egitim e gittim.Halk egitim kursu bedava olacakmıs ama sadece mezunlar alınıyor dedi pek kaliteli olmayacagını düsünüyorum eksik ögretmenler falan var ve kurs saatide hosuma gitmedi 17:00 dan 21:30. haftada 2-3 gün varmıs.

Belediyedekinde ise yıllık 500 tl. Baya kapsamlı 12. sınıf,teog grubu,mezun falan hepsini alıyor ögretmenleri nasıl olur bilmiyorum.Haftada 5 gün olcakmıs sabah 8 öglen 1 e kadar. 1 günde sadece soru çözümü günüymş. Konu anlatımlı kitap,soru bankaları,yaprak test falan bunları meb yollayacakmıs bir yayından. Deneme falan olacakmıs 10 küsür tane. Nasıl sizce değerlendirilmeli mi yoksa evde mi calısmak daha iyi?

• Bence degerlendir.
  • Eğer dershaneye gidecek durumun varsa dershaneye git. Ama eğer durumun yoksa belediyenin kursunu değerlendir derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi sehir ?

• Tavsiyeler icin sagolun. Manisa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belediyenin saatleri güzel..ama önceden gitmiş olanlara bir sor bence nasıl güzel mi diye..

• bizimkoyunmetalcisi B kullanıcısına yanıt
    hangi ildesin ve tüm günü soru çözümü için mi ayırmışlar ? bende mezunum yazılabilirim belki soru çözümü varsa .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manisanin her ilcesinde bu program varmis digerlerini bilmiyorum. Soru cozumu icin cuma gunu oglen bir ile aksam yedi arasiymis baya uzun bi sure.

• Degerlendir hocam katilim az olur ozel ders gibi islersin daha da hoş olur

• belediyenin ki çok iyiymiş.parayı beşin ödemeyeceksen bir ay deneyebilirsin.
  • Arkafaslar ankaradaki belddiye kursuna nasil ulasabilirim?

• Belediyeninki çok güzel duruyor git bence. Hem yıllık 500 tl. Beğenmezsen bile mebin yolladığı kaynakları almış olursun denemelere girersin.

• Sagolun bendde denemeye karar verdim ilk kayitta bi yuz lira istiyolar zaten geri kalani aylik elli tl ye boluceklermis

• Ankarada böyle sadece soru çözümü olan bir yer yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoyunmetalcisi

Sagolun bendde denemeye karar verdim ilk kayitta bi yuz lira istiyolar zaten geri kalani aylik elli tl ye boluceklermis

Mezun programi ne zaman basliyormus?
    Hangi dersleri verecekler ?
    Dostum beni bilgilendirebilir misin

• quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

Orijinalden alıntı: bizimkoyunmetalcisi

Sagolun bendde denemeye karar verdim ilk kayitta bi yuz lira istiyolar zaten geri kalani aylik elli tl ye boluceklermis

Mezun programi ne zaman basliyormus?
    Hangi dersleri verecekler ?
    Dostum beni bilgilendirebilir misin

Bugun kesin kayit yaptirdim. Yaklasik 120 mezun yazilmis. Tum dersler var. Buyuk ihtimal 1 ekimde basliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: AIHAO

Mabemi demiyonmu sen orası sınavla aliyo diye biliyorum

fazla kişi basvurursa sınav yapacaklarmış diye biliyorum sonra ona göre sınıflar belirleniyor
    Merhaba kardeşim mezunum Alaşehir de oturuyorum, geçen sene gittin mi gittiysen nasıl buldun ben çok çekiniyorum katılmaya çünkü matematik ve fen bilgim 0 diyecek kadar az evde bilgisayardan ve yeni aldığım kaynaklardan yapılabilir mi yoksa gitmem gerekli mi. Beni aydınlatabilirsen çok mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo -da Vinci

Merhaba kardeşim mezunum Alaşehir de oturuyorum, geçen sene gittin mi gittiysen nasıl buldun ben çok çekiniyorum katılmaya çünkü matematik ve fen bilgim 0 diyecek kadar az evde bilgisayardan ve yeni aldığım kaynaklardan yapılabilir mi yoksa gitmem gerekli mi. Beni aydınlatabilirsen çok mutlu olurum

Dostum gittim ama bi sure sonra bıraktım fazla bisey katmadi gibi geldi ama giden arkadaşlar memnun gibiydi bende evde çalıştım çoğunlukla ama dershaneye falan gitmek önemli bence sifirsan çünkü ipler koptu tek başıma cok saldim kendimi calismadim dogru düzgün. Körfez kapandı bu yıl lider diye bi yer var alasehirde, pahalı diyorlar ama hocalar iyiymis bide ugurunkine bak gideceksin kurs için. Zorda kalirsanda git mabeme bissuru kitap vs veriyorlar en azından deneme sınavı falan olursun ayda bir çünkü evde tek çalışmak çok zor olur benim gibi iradesizsen. Hangi okuldan mezunsun dostum bu arada?

Malum ticaret meslek muhasebe bölümü birde hayatımda matematik fen görmedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.