Şimdi Ara

Beko'dan iPhone 6 plus aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
20.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam.Biraz pahalı olmuş ama olsun iyi bir cihaz almışsınız.Pahalı aldım diye kendinize dert etmeyin.Doğru kullanımda 4-5 yıl götürebilecek bir cihaz olduğunu düşünüyorum.Güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reo*

Merhaba. Beko'dan iphone 6 plus 64 gb telefonu aldım, 24 ay taksit ile. Açıkçası pek bir alma gibi isteğim yoktu çünkü hem öğrenciyim hemde cimri bir insanım. iPhone 5'im vardı abim vermişti o bana yetiyordu fakat şarjında problem vardı birden telefon kapanıyordu kendi kendine. Bazen %40'larda iken %1'e düşüyordu şarjı. Bu yüzden bende alayım dedim, ailemin ödersin ödersin diye israrı üzerine. Bu telefon beni kaç yıl götürür ? Öyle fazla oyun vs. oynayan bir insan değilim sadece okula giderken dizi vs. izlerim, derslerim ile ilgili veya merak ettiğim konuları araştırırım, fotoğraf çekmeyi severim o kadar. Öyle telefonda ekstremum şeyler yapmam kısacası

İphone 5'in bataryasını değiştirmek aklına gelmedimi be kardeşim Aliexpress'ten 7 dolara bir batarya alsaydın keşke uzun süre idare ederdi

• Kardes banka kredisi ile alsatdin ya 24 aya 200 tl filan koyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çin malı bataryalara güven olmaz. Şarjdayken ,konuşurken ısınır,başına iş çıkarır. Zaten Appleın yan sanayi üretmi yok. Biraz pahalı olmuş ama fiyatını o kadar zamanda misliyle çıkartır. Güvenilir bir tercih olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.