Şimdi Ara

Beko B65 B 880 B Ultra HD (4K) TV 15500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayır kötülemek için yazıyorsun bence. Her markanın her ürünü aynı kalitede olacak diye bir şey yok. Grundig marka TV var 7. senesine girdi taş gibi. Ayrıca Koç Holding TCL için Türkiye'de üretim yapıyor. Dediğin kadar kötü olsa Dünya'nın en büyük Tv markalarından TCL neden bu kötülüğü göremedi?

• Kötülemek için yazmıyorum; Arçelik marka televizyon benzeri bir ürün görmüştüm dokununca görüntü donuyordu, paranızı kaptırmayın Koç Holding'e veya şöyle söyleyim "Koç'um benim"lere...

Bunları yazıyorum diye tüm "AK" teknolojileriyle üzerime yürüyorlar, takan kim yahu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tubytube kullanıcısına yanıt

Hayır kötülemek için yazıyorsun bence. Her markanın her ürünü aynı kalitede olacak diye bir şey yok. Grundig marka TV var 7. senesine girdi taş gibi. Ayrıca Koç Holding TCL için Türkiye'de üretim yapıyor. Dediğin kadar kötü olsa Dünya'nın en büyük Tv markalarından TCL neden bu kötülüğü göremedi?

• @White Water

Ben kötülemek için değil ama siz "Koç'um benim"i övmek için yazıyorsunuz. Söylediğim yalan değil, bu kötü ürünleri hak ettiğinizi düşünüyorsanız ona bir şey diyemem ki seçim sonucu doğru olsun olmasın siyasi konularda kimsenin bazı kişileri kurumları konuşamamasından veya benim gibileri konuştuğunda başına gelenlerden belli oluyor ki sıkıntı çok büyük...

Dünyayı katmasanız, bir başka markanın isim hakkıyla satış yaptığınızı duyurmasanız olmuyor. Sürekli bir dayanak ihtiyacındasınız tamam Almanya sizi kıskanıyor. Grundig de neye dayanarak size üretim yaptırıyor çözemiyoruz işte o da başka bir karanlık ağ bağ meselesi, kim bilir orada hangi avelleri avladınız...

Bir tek ben cevap verdim bu konuya farkında mısınız? Çünkü ürün çöp ne yazık ki, harcanan emeğe yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 1 Haziran 2023; 18:58:24 >
  • tubytube kullanıcısına yanıt

Dokununca görüntü donuyordu derken? İlk defa duydum böyle bir şeyi. Neden oluyormuş acaba?

• eski beko mağaza çalışanıyım. 1 yıl oldu bekoculuğu bırakalı.

bahsedilen olay ile hiç karşılaşmadım. duymadımda.

b55 880 model tv, yani 880 serisi tvler gayet iyiydi. çok sattım.

imkanı olan bayilere gidip incelesin öyle alsın. ayrıca bayilerde OLİZ uygulaması ile indirimler oluyor. hangisi keseye uygunsa öyle tercih edilebilir.

son olarak. beko marka tv ve beyaz eşyaların bu sitelerden satışı yaklaşık 4 sene kadar önce yapılmıyordu. sadece beko.com.tr sitesinden satış vardı. spot veya revizyon ürün olma ihtimali var, ürün eski seri model olarak. revizyon olup olmadığını satıcıya sormak lazım. fiyat iyi...

• Chembond kullanıcısına yanıt
    Yemin ederim yalan söylemiyorum, televizyonun kasasına dokununca görüntü kare kare olup bir süreliğine donuyordu. Büyük olasılıkla kötü yerli montaj veya statik elektrik problemi (tasarım problemi)...

Söylediğime inanmadığını söyleyenler için söylenecek çok şey var...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Temassızlık nedeniyle sinyal kesintisi gibi duruyor. Uydu TV izlerken mi oluyordu?

Çünkü anakartta temassızlık olsa sinyal işleme durur, kitlenir veya yeniden başlar diye düşünüyorum. Hele ki panelde böyle bir şey olma ihtimali epey düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 2 Haziran 2023; 16:42:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chembond kullanıcısına yanıt
    Kapalı devre sistem yayın dedikleri türden bir şey vardı, duvara sabitlenmişti televizyon...

Eski Arçelik marka tüplü televizyonumuzun üst kısmında beyaz soluk bir alan vardı, ne yapsam etsem düzelmemişti. Gizli menüye girsem dahi yine de o bölümü düzeltememiştim. Aptal zamanlarımızdan bir esinti olsun inanmayanlara...

• MUTAF kullanıcısına yanıt
    Revizyon lu ürün olsa gara ti süresi 3 yıl olmaz. Bunurunde garanti süresi nedir bakmadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende de grundig Android var. Memnunum. Tabii param olsa sony, samsung, lg alırdım. Ama parasına göre tv. Dijutsu Toshiba onvo yerine tercih ederim.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Satıcıya sormakta fayda var. Hatta ürün alınsa bile kuruluma gelen yetkili servis arkadaşa bile sormak lazım.. Sıfır kapalı kutu olup revizyon ürün satışı oluyor. Eskiden revizyon ürün sadece bir yıl garanti veriliyordu. Sonradan bu değişti..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.