Şimdi Ara

beko 2 programlı bulaşık makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu ürün hakkında bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olur musunuz?? beko d3 2001 t
    http://www.n11.com/beko-d3-2001-t-bulasik-makinesia-enerji-sinifi-ile-daha-azelektrikvesu-harcar-P13985088

yada profilo 4 programlı mı alalım, ikisi de kampanyada, beko 600 profilo 800 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebetosu -- 23 Kasım 2013; 18:16:45 >

• Beko gecen ay 500 tl idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beko çöp

• Beko Vestel ariston arçelikten koşarak uzaklasin 2 3programlilar resmen teneke yalitim namina bisey yok

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    peki arkadaşlar napalım? 600-700 civarında bir ürün önerir misiniz? profilo olsun bari, bütçemiz kısıtlı
  • zebetosu Z kullanıcısına yanıt
    ben 3 tane beko bulaşık makinesi attım, bunlar giriş seviyesi ürünleriydi. Bunun yanında iş yerinde 499 tl ye aldığımız beko 2 programlı bulaşık makinesi var. haftada ortalama 14 yıkama yapıyor ve 3 seneden beri saat çalışıyor. Bekodan sonra 3 programlı bosch aldım nazar deymesin çok iyi yıkıyor. benim aldığım makine 800 tl civarı. muadil makineyi profilodan daha hesaplı alabilirsiniz.en nihayetinde bu birazda şans işi malesef.z
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.