Şimdi Ara

Beklenti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir günde ne değişti ki?

    Akşam yüzüme baktığında gülerken ne oldu da bir an da herşey bambaşka bir hal aldı. Elini tuttuğumda hissettiğim sıcaklık geçicimiydi? ya gözüne baktığımda gördüğüm o ışık? Farklı şeyleri mi gördük yoksa seninle? Anlayamıyorum, aklım almıyor. Beni böylesine ortada bırakmanı kabul edemiyorum. Düşüncelerim karışıyor, içim acıyor. Gözlerim dolu dolu, senle olduğum o ana ağlıyorum. Kendimi gram düşündüğümden değil. İnan bana ne olduğu umrumda değil. Sana ne olduğuyla ilgileniyorum.

    Mutluluğu bulduğumu söylemiştim sana. FAzlasını hissettiğimi. Sevgi ile , hoşlanma ile veya aşk ile tarif edilemeyeceğini. Haklıydım. Ne kadar kötü bir durum olsa da haklıydım. Öyle berbat bir durum ki, öyle masum bir durum ki içimden söküp atamıyorum. Yıllar sonra bulduğu mutluluğu koparamıyorum yüreğimden. Sürükleniyorum. Bir nehirde, kayalara vura vura sürükleniyorum. Her yerim yara bere, her yerim kırık içinde. Ama tek düşündüğüm yine sensin.

    Mutlu musun peki? Yanımda olduğun kadar mutlu musun ? seni güldürebildiğim anlardaki gibi parlıyor mu gözlerin? Düşüncelerin net mi benim aksime? Farkında mısın yaptığın şeyin? Gerçekten doğru olduğuna inanıyor musun? Bu kadar kolay bitebileceğine ben inanamıyorum. Ruhun derinliklerine bu kadar işlemiş bir şeyin böylesine kolay atılabileceğine ben inanmıyorum.

    Küçük bir çocuk gibiyim şu an. Sana karne hediyesi bisiklet alacağız denilen ama sadece resmi gösterilen küçük bir çocuk gibi. Hayallerim hep devam ediyor. Bisikleti alacağımdaki mutluluk içimde hep saklı. Almadıkları için kızmıyorum. Darılmıyorum. Gücenmiyorum. Ama biliyorum. O bisiklet bir gün alınacak ve ben ilk günkü mutluluğumu tekrar yaşayacağım.

    Fazla bir şey beklemiyorum. Özel bir şey değil istediğim. Mutlu olmayı, yine o akşamki gibi huzurlu olmayı istiyorum. Rahat uyumayı, uykularımın bölünmemesini, sabah kalktığımda yüzümün gülmesini. Olmak istediğim, orda ölmek istediğim yerde kalmayı. Kanımın son damlasına kadar aksa bile oradan ayrılmamayı.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.