Şimdi Ara

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.167
Cevap
2
Favori
92.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba SXRD 178 ekran gelecek mi bir sony bayi ancak siparişle dedi o da fiyat veremedi yalnız
  • eross33 dostum artık herseyı tamamladım subat 9 da dubaı deyım ıstedıklerını muhtemelen bulurum hele bır gıdıp geleyım ben sana ulastırırım onları.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: baytar17

eross33 dostum artık herseyı tamamladım subat 9 da dubaı deyım ıstedıklerını muhtemelen bulurum hele bır gıdıp geleyım ben sana ulastırırım onları.....

dostum sagol eksık olma kazasız belasız gıt gel donmenı beklıyorum sabırsızlıkla
    bu arada sony nın 70ınch sxrd sı var arkadaslar ısteyen varsa pm den bana ulassınsırkecıye geldı yanı
  • way be demek SXRD 70" liklerde piyasada, eros33 dostum bu fiyatların daha da düşeceği yok gibi baksana, takip ediyoruz, yeni modelleri geliyor ama pek bi iniş yok gibi, şu ara tatil bi geçsin, sonrasında 5.500 e bulabilirsem alayım diyorum.. ne diyosyun bu fiyat çok mu ki acaba bu tv için... önceki bi mesajında 15 milyarlık olan 52x2000 ile fark yoktu demişsin, napalım 300-500 düşünmeyecem artık, eğer düşerse de o farkı erken izlemeye başlamış olmanın bedeli diyecez artık napalım
  • Eros33 arkadaşım fiyatı soracam ama yüreğim vereceğin cevabı kaldırabilir mi bilmiyorum
  • Arkadaslar bugun PLAY SATION 3 baglicam 55A2000 e ve resimleri cekicem. Bende en az sizin kadar merak ediyorum goruntusu nasil olcak diye. Sizinle bunu paylasicam. Yarini bekleyiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ersen79

Arkadaslar bugun PLAY SATION 3 baglicam 55A2000 e ve resimleri cekicem. Bende en az sizin kadar merak ediyorum goruntusu nasil olcak diye. Sizinle bunu paylasicam. Yarini bekleyiniz...

dört gözle bekliyoruz...
  • Hah sen böyle dedin yarın olmaz artık. 140 ekran full hd ve PS3 offf offf. Merakla bekliyoruz resimleri
  • dostlar bugun 12 ye kadar dogubanktaydım 55a2000 ve 70r2000 modellerı dogubankta mevcut gıdınce gorebılırsınız 55a2000 ı 3000euro ya 70r2000 de 7000euro ya satıyorlar bılgınız olsun bu arada 55a2000 ı dogubanktan nakıt almak ısteyenler pm e not yazsınlar 200euro daha ucuza alabılırsınız haberınız olsun

marmarıs dostum sony eurosıa fıatlarını bıle karsılastırsan 52x2000 15000ytl 55a2000 5700ytl butun ozzellıkler aynı resım kalıtesı bırbırıne yakın baglantılar aynı yanlızca ömur farkı var bence mesafen varsa maddı durumun musaıtse sımdıden al ve ıse noktayı koy tabıkı son karar senın
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

dostlar bugun 12 ye kadar dogubanktaydım 55a2000 ve 70r2000 modellerı dogubankta mevcut gıdınce gorebılırsınız 55a2000 ı 3000euro ya 70r2000 de 7000euro ya satıyorlar bılgınız olsun bu arada 55a2000 ı dogubanktan nakıt almak ısteyenler pm e not yazsınlar 200euro daha ucuza alabılırsınız haberınız olsun

marmarıs dostum sony eurosıa fıatlarını bıle karsılastırsan 52x2000 15000ytl 55a2000 5700ytl butun ozzellıkler aynı resım kalıtesı bırbırıne yakın baglantılar aynı yanlızca ömur farkı var bence mesafen varsa maddı durumun musaıtse sımdıden al ve ıse noktayı koy tabıkı son karar senın

demek sonunda doğubanka da geldi tv... ne düşünüyorsun eros33 dostum alacak mısın tv yi, 2800 € fiyata... ya da alacak arkadaşlar ne düşünüyor, sonunda fiyatlar belli oldu, beklendiği üzere bi fark oluştu arada ama oluşan bu fark garantili fiyata göre nası değerlendirelim...

• valla dostum aradakı fark esasında bızım bekledıgımız gıbı degıl sırkecıdekı abımıze sordugumda ıse senın ıstedıgın fıata ancak mayıs sonunda yenı modelı cıkarsa duser dıyor beklesek bu seferde yenı modelı cıkacak gıbı gozukuyor ben alısverıs merkezınde calıstıgım ıcın saat 11.30 da evde oluyorum tv yı acamıyorum bıle bu yuzen tv alma ısını mayıs sonuna erteledım evlenınce alacagım sıze bırsey dıyemem karar sızın dostlarım
  • Arkadaslar elimden geldigi kadar iyi cekmeye calistim resimleri ama pekte iyi cikmadi.
    Resimlerde gorunen goruntu gercekte gorunenden en az %50 kotu.

Oyun NBA97

BEKLENEN OLDU!!! SONY SXRD GELDİ AMA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersen79 -- 26 Ocak 2007; 11:10:33 >

• Bu oyunda Resistance

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ersen79 -- 26 Ocak 2007; 11:17:52 >

• NBA 97 1080P
    RESISTANCE 720P

Valla acik soyliyim, resimlerin evde gordugum goruntuyle alakasi yok.
    Aklimi kaciriyordum aksam NBA oynarken.
    Gercek bir mac yapiyorum sandim.

Resimlerin iyi cikmamasinin sebebi 1. cekerken elimin titremesi, koyacak bir yerim yoktu, 2. oyun oynandigi sirada yani hareket halinde goruntuleri cekiyordum. cunku malesef oynayanlar ara vermek istemediler resim cekmem icin.

Ayrica goruntu cekimim sportsdu. Yani arka arkaya goruntu cekiyor.

Daha iyi goruntuler cekicem tam olarak yerlesince. Hala deneme asamalarindayim.
  • Eros arkadaşım Doğubank'ta hiç 60r2000 satılıyor mu? yoksa sadece 55 ve 70 mi getiriyorlar. Bir de Doğubank'ta hangi dükkanda bunları görebilirim.

Ersen arkadaşım, seninkine benzer bis sistem kuracağım. Ya Sony VPL-VW50 projeksiyon ya da 55SXRD veya 70XBR alacağım. Elimdeki eski Onkyo 575'i de değiştirip 1080p destekli upconversion yapan bir recever alacağım. Şu an alternatiflerim Denon 4306/3806, Onkyo TX-SR803E veya sendeki Yamaha RXV-2600. Eminim sen de almadan önce çok araştırıp karşılaştırmışsındır. HD bir sistem için senin önerin ne olur? 2600 beklentileri karşıladı mı?

Bir de forumda şöyle bir fiyat var nasıl sizce?
    YAMAHA RXV 2700
    LİSTE FİYATI : 1905 EURO
    HAVALE İLE : 1620 EURO (KARGO DAHİL)
    ÜRÜNLERİN GARANTİSİ VARDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munnu -- 26 Ocak 2007; 21:30:49 >
  • 1080P mutlak 720p den daha güzel görüntü verecektir. daha güzel resimlerini bekliyoruz. Ah şu ps3 Türkiyedede satılsada(resmi olarak) alsak
  • munnu dostum ben sadece 55 ve 70ınch lerını gordum mutlu ve savas tıcarette gorebılırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros33

munnu dostum ben sadece 55 ve 70ınch lerını gordum mutlu ve savas tıcarette gorebılırsın

Mutlu Tic. telefonla konuştum 70r2000 için 6250€ fiyat veriyor. Televizyonun 3 yıl Sony Eurosia garantisi varmış. Fiyatlar biraz düşüyor gibi, biraz daha beklemek mi gerekir acaba?
  • eross33 dostum 55a2000 garantılı fıatı 5700ytl garantısız dogubank fıatı 2800*1850=5180ytl .. sımdı ne yapacagız .fıat farkı cok degıl ...ancak garantı bu parayı eder mı?tereddutte kaldım..eger dogubanka karar verırsem dubaıden donerken alıpta oyle donecegım..yoksa çanakkaleden alsam mı acaba??????
  • quote:

ancak garantı bu parayı eder mı?tereddutte kaldım..eger dogubanka karar verırsem dubaıden donerken alıpta oyle donecegım..yoksa anakkaleden alsam mı acaba??????

Çanakkale den nasıl alıcaksınız? Dubaiden nasıl gelicek?
    Varsa bir yol bilelim, kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.