Şimdi Ara

Beklenen oldu: Blizzard'tan 5 gün 'özür' süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaynak: uk.ign.com/articles/2014/11/18/wow-players-given-free-subscription-time-for-stumbling-launch

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olması gereken buydu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın ciğerini sökeriz
  • Sanki dün sıra bekleme çözülmüş gibiydi, 1 saatlik falan restart oldu bir ara orada halletmiş olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Sanki dün sıra bekleme çözülmüş gibiydi, 1 saatlik falan restart oldu bir ara orada halletmiş olabilirler.

Dun server restart yemis aksam saatlerinde sans eseri saat 7 de isten geldim siraya sokim diye actim bilgisayari direk login oldu o anki mutlulugu anlatamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Server kapasitelerini 2 kat artıracaklarını okumuştum dün bir haberde. Artırmış olabilirler, o yüzden sıralar düşmüş olabilir.
  • iyi oldu bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Toparlıcaklar gibi görünüyor ortamı hadi bakalım
  • bende gecen ofıstekı pc ye teamviewer kurdum uzaktan kontrol edıyordum evdekı pc yı aksam 6,30 gıbı sıra sokuyordum eve gelıncede gırıyordum oyuna dun 6,30 da yıne baglandım baktım sıra yok cıktım okudum reset gelmıs neyse sımdı cogalılarla cıkayım away olup atmasın bosuna dedım 7 de yıne denedım yıne gırdım sıra yok :D yıne cıktım 7,30 da yıne gırdım yıne yok artık cıkmadım away olmasın dıye ara ara hareket ettırdım :) ben yıne bugun uzaktan kontrolle deneyecegım ne olur ne olmaz bakalım bugunde sıra olmazsa sorunu cozmuslerdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dahasonra455

bende gecen ofıstekı pc ye teamviewer kurdum uzaktan kontrol edıyordum evdekı pc yı aksam 6,30 gıbı sıra sokuyordum eve gelıncede gırıyordum oyuna dun 6,30 da yıne baglandım baktım sıra yok cıktım okudum reset gelmıs neyse sımdı cogalılarla cıkayım away olup atmasın bosuna dedım 7 de yıne denedım yıne gırdım sıra yok :D yıne cıktım 7,30 da yıne gırdım yıne yok artık cıkmadım away olmasın dıye ara ara hareket ettırdım :) ben yıne bugun uzaktan kontrolle deneyecegım ne olur ne olmaz bakalım bugunde sıra olmazsa sorunu cozmuslerdır

Hocam kontrol ettiğinde haber verebilirmisin sabah pc yi açmayı unuttum ona göre bişiler düşünücem sıra olursa

• quote:

Orijinalden alıntı: Phodran

quote:

bende gecen ofıstekı pc ye teamviewer kurdum uzaktan kontrol edıyordum evdekı pc yı aksam 6,30 gıbı sıra sokuyordum eve gelıncede gırıyordum oyuna dun 6,30 da yıne baglandım baktım sıra yok cıktım okudum reset gelmıs neyse sımdı cogalılarla cıkayım away olup atmasın bosuna dedım 7 de yıne denedım yıne gırdım sıra yok :D yıne cıktım 7,30 da yıne gırdım yıne yok artık cıkmadım away olmasın dıye ara ara hareket ettırdım :) ben yıne bugun uzaktan kontrolle deneyecegım ne olur ne olmaz bakalım bugunde sıra olmazsa sorunu cozmuslerdır

Hocam kontrol ettiğinde haber verebilirmisin sabah pc yi açmayı unuttum ona göre bişiler düşünücem sıra olursa

18,45 gibi deneyecegım gırmeyı bakalım sıra var mı yok mu yazarım sana

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Phodran

quote:

18,45 gibi deneyecegım gırmeyı bakalım sıra var mı yok mu yazarım sana

Sağolasın hocam

• Ben WOD paketini almadım ama kaç gündür oyuna giremiyordum hesabımda Game Time yüklüydü haliyle 3-5 gün boşuna gitti.. Banada verirlermi 5 gün Free Game Time WoD almadın sana yokmu derler acaba? Birde herhangi bi yerden birşey yapmak gerekiyormu otomatik kendisi gelirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créative

Ben WOD paketini almadım ama kaç gündür oyuna giremiyordum hesabımda Game Time yüklüydü haliyle 3-5 gün boşuna gitti.. Banada verirlermi 5 gün Free Game Time WoD almadın sana yokmu derler acaba? Birde herhangi bi yerden birşey yapmak gerekiyormu otomatik kendisi gelirmi?

Ayın 14'ünde game time'ı olan herkeze gelicek

• Bsc'nin haberine göre eğer aktif oyun süresine sahipsen hesabına bu 5 günlük özür süresini ekliyceklermiş
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Blizzarddan_WoW_Oyuncularina_Bes_Gunluk_Oyun_Suresi-74947.htm
  • Bu saatte Silvermoon'a giriyorum ve sıra 71 kişi, ağlamak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencay

Bu saatte Silvermoon'a giriyorum ve sıra 71 kişi, ağlamak istiyorum.

2-3 dakikaya girersin

• ne fark etcek oyundan garrison da cıktım giremiyorum sürekli server down diyip geri atıyor karakter ekranına işten geldim 3 saatir giremiyorum
  • Twisting yine çöktü private server'ları geçti lanet realm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.