Şimdi Ara

Beklenen cleaver nerfi (henüz PBE'de sanırım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Beklenen cleaver nerfi (henüz PBE'de sanırım)

EDIT: elohell.net'ten aldım, ama önemli olan haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 9 Aralık 2012; 10:36:17 >

• League of Cleaver olmuştu. Yerinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

League of Cleaver olmuştu. Yerinde.

Dün takımımdaki bi' Talon 4 tane BC aldı, TF'lerde ne olduğumu şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Premium

quote:

• quote:

quote:

quote:

• quote:

quote:

quote:

OHAAAA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 7.12 PBE sinde var bu. Stackli çalışan % li kısmı Unique yapmak varken(ki şu an bence aslında böyle ama Unique yazmıyor) gidip Flat Penetration ı nerfliyorlar. Yüzdeli olarak çalışan kısmın da birden fazla cleaver da çalıştığını düşünmüyorum. Sadece flat kısım birleştiği için etkili oluyordu. Dün bir iki test yaptım. 2 BC de de 3BC de de karşının indirgenen armorı değişmedi. 7.5*4=30 kadar oldu.
  • surrenderat20 den çalmış hepsi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al PaC

7.12 PBE sinde var bu. Stackli çalışan % li kısmı Unique yapmak varken(ki şu an bence aslında böyle ama Unique yazmıyor) gidip Flat Penetration ı nerfliyorlar. Yüzdeli olarak çalışan kısmın da birden fazla cleaver da çalıştığını düşünmüyorum. Sadece flat kısım birleştiği için etkili oluyordu. Dün bir iki test yaptım. 2 BC de de 3BC de de karşının indirgenen armorı değişmedi. 7.5*4=30 kadar oldu.

Normal. Zaten max %30 kırıyor. Unique olmaması sadece 1 den fazla cleaver alınca tek atakta daha çok stack eklemesini etkiliyor. 4 cleaver alınca etk atakta 4 stack ekliyor ama max yine de 4 stack.
  • Halen op. şu item yüzünden botta ranged adc göremez oldum bu itemi rushlayıp 40 kill alan kha zixler pantheonlar doldu etraf
  • Pasif Unique olsa yeterli olurdu bence. Yine de dengeli seviyeye gelmiş gibi.

Edit: ArPen, derken, düz pasif olan, yani stackli olan, unique olmuş değil mi? lol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 9 Aralık 2012; 14:53:12 >
  • quote:

7.12 PBE sinde var bu. Stackli çalışan % li kısmı Unique yapmak varken(ki şu an bence aslında böyle ama Unique yazmıyor) gidip Flat Penetration ı nerfliyorlar. Yüzdeli olarak çalışan kısmın da birden fazla cleaver da çalıştığını düşünmüyorum. Sadece flat kısım birleştiği için etkili oluyordu. Dün bir iki test yaptım. 2 BC de de 3BC de de karşının indirgenen armorı değişmedi. 7.5*4=30 kadar oldu.

aynen boyle düşünüyorm yani uniq pasif yapsalar yeterdi ne diye arp düşürüyorlar ki? peh anasını satayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL OBA

quote:

Normal. Zaten max %30 kırıyor. Unique olmaması sadece 1 den fazla cleaver alınca tek atakta daha çok stack eklemesini etkiliyor. 4 cleaver alınca etk atakta 4 stack ekliyor ama max yine de 4 stack.

Normalde orda yazandan benim anladığım şu: Her Black Cleaver fiziksel hasarda(ki bu tanım bile yanlış/eksik, skill in fiziksel hasar veren tipte olması lazım)%7.5 ile başlar %30 a kadar armor indirger. Dolayısıyla tanımı eksik olan bu itemin stacklendiği zaman her itemin ayrı ayrı eklenerek armor indirgemesi gerekir. Gerçi über bir durum ortaya çıkacağı için o şekilde çalıştırılmamış item ama tanımdan anlaşılan bu. Her itemin ayrı ayrı toplanarak stack eklemesi bu açıdan yanlış geliyor bana. Tek skille 4 stack eklemesi bence iyi düşünülmemiş bir hesaplama hatası.

Netice olarak yapılması gereken bu stack olayının çözümüydü. Adamlar gidip flat penetration ı bozdular ki gereksiz bir şekilde brutalizer da nerflendi.

• Uniqe yapmak yeterliyken üstüne nerf gelmiş yine eskisi gibi tozlu raflara geri dönücek.
  • Ohaaaa o ss ne o öyle clever manyaklığıııı cılkını çıkartmışlardı iyi olmuş

• Riot un yeni yaptigi hic bir seyi dengeli cikartamamasi basina bela olmustu, ki Closed ve PBE de testler yaparak bunlarin onune gecmek istedi. Ama malesef bu bile yetmedi. PBE kapansa da bari insanlar bir sonraki patch icin balance olacak diye yeniden bir heves ile oynamaya devam etse.
  • Test etmek için sistem kurdular ama lafta kalmış belli ki.. Ya oyunculardan dönüşler olmuyor ya da ciddiye alınmıyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hovarda16

Test etmek için sistem kurdular ama lafta kalmış belli ki.. Ya oyunculardan dönüşler olmuyor ya da ciddiye alınmıyorlar...

Oyuncuların pbe'deki tek amaçı tüm karakterleri skinleri runeleri daha kolay şekilde almaları sadece pbe'de oynayan bir sürü tanıdığım var sadece bedava ip/rp için değilde oyun ortamı bile farklı insan daha fazla zevk alıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.