Şimdi Ara

Beklemekte fayda var bence ya sizce ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gtx765m ssd128 gb vr ışıklı klavye var fiyati 2400 2500 arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: takatuka15

Msi ge60 2oe çıktı 4. Nesil haswell i7

nerede bulabilirim bu notebook'u şuan hiçbir sitede göremedim, stoklarda yok gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D906F1AB0

quote:

nerede bulabilirim bu notebook'u şuan hiçbir sitede göremedim, stoklarda yok gözüküyor.

Alıntıları Göster
    1 2 hafta girer cıktı derken piyasaya duyuruldu
  • Ne zaman gelicek bu yeni laptoplar, eylülü bulur mu? lenovo eylül dedi bana ama temmuz başlarında gelme olasılığı var mı?
  • Forumda konusu var 2 hafta diyorlar
  • arkadaşlar dell türkiye'ye attığım maile cevap geldi,şimdilik ürünün türkiye'ye getirilmesi planlanmıyormuş ancak eylül ayı gibi gelebilir dedi.pcdepoya sordum yakın zamanda stoklarda olacak dedi,anlamadım gitti bu işi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamleli Stoper -- 20 Haziran 2013; 17:22:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordlombak

quote:

haziran sonuna doğru türkiyede stoklarda olacğını duydum.

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-20e-notebook-urun10182.html

• Fiyatların ciddi bir rakamda düşeceğini hiç zannetmiyorum. 3.nesil hala daha satılıyor olacak çünkü.Ne zaman 3.nesil tercih edilmez firmalarda stoklar şişer o zaman fiyatlar düşmeye başlar
  • Haziran sonu gelmesi kötü, benim acil olarak ihtiyacım var maalesef, Yurtdışına gidiyorum ancak büyük ihtimal bu gidişle almayacağım. Mevcut laptop'um sinir krizi geçirmeme neden olsa da paramı havaya saçmayı planlamıyorum. Aslında şu kdv kalksa hepimiz rahat bir nefes alırız ancak kdv artı ithalatçının karını yükseltme isteği biz tüketicileri kötü bir şekilde etkilemekte.
  • başlık çok hoşuma gitti ya hergün görünce dayanamayıp belirttim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNToluen

başlık çok hoşuma gitti ya hergün görünce dayanamayıp belirttim

"Beklemekte fayda var bence ya sizce ?" bu başlık mı ustam
  • http://www.notebook-driver.com/dell/dell-inspiron-15r-5537-win8-64bit-driver-utility/
    arkadaşlar almayı düşündüğüm aletin ekran kartı modelini araştırırken bir yerde buldum,dellin sitesinde yazmıyor ancak driver sitesine driverları koymuşlar,modelde 3 farklı kart olacakmış hd 8670m,hd 8850m,hd 8870m.
    arkadaşlar ben bu aleti almayı düşünüyorum,pcdepoya sordum yakın zamanda gelir dedi;ama merak ettiğim bir konu var geldiğinde hemen almayı planlıyorum,acaba bu modelin türkiyeye en önce hangi kartlı modeli gelir?bir de ben hd 8850m li modeli almayı düşünüyorum türkiyeye geldiğinde tahminen kaç tl olur?

• http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/Product/inspiron-15r-5537?ref=ff32&s=bsd
    arkafaşlar dell de sitesine koymuş driverları,yani ekran kartı modelleri kesinleşti.
    bu aletin hd 8850m li modeli tahminen ne zaman gelir ve kaç tl olur?yardımlarınızı bekliyorum.
  • cevap yok mu arkadaşlar?
  • Yeni nesil ürünlerin birçoğu, temmuzun sonuna doğru veya ağustos gibi gelebilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.