Bildirim
BEKİR AVŞAR MEZUN TAVSİYE MANTIKLI Mİ ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu sözü zaten iyi öğrenciler için kullandığını düsünüyorum yani tytde zaten 100+ olanlar konu eksikliginden degilde farkli sebelerden dolayi yapamamislar icin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
1 ay deneme cözsünler ordan hizlica kapatsinlar diye ,gidip sìfirdan baslicak halleri yok ya
Hocam 120 k ya kadar diyor belki 120 k daki adam böyle başlayacak bence bu yaptığı etik değil şunu 20 k için dese eyvallah neyse
Takip etmiyorum ne dedi bilmiyorum ama, her mezunu aynı sınıfa koyduysa çok büyük saçmalık olmuş. Herkesin ihtiyacı bambaşkadır. -
Hocam 120 bine kadar olanlara 1 ay deneme ardından MEB kitabıyla ayt önerirken 120 üstüne herşeyi 0 dan almayı önerdi bence bu ilk önerisi ilk 20 k dan kalanlar için
Kendi çalıp kendi oynasın hocaların her dediğini yapan salaklar var mı cidden robot muyuz biz kimisi 10dan kimisi 100den bıraktı
Konulara değindi mi hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk 120k diyor -
Anlamadığım şey şu sınav sürecinde neden başka insanların dedikleri uygulanır ki.
217k takipcili bir kanal sonuçta dinleyin ama mutlaka kendi planlarınızı kendiniz ayarlayın.
Bu işin gerçekten tek yolu bu eksiğinizin farkında olup deli gibi ders çalışmak
Aynen onur reis
ya siralama olarak bakmayin,bekit avsar o siralamayi netlere göre söylüyor, hani minimum 80 net yapiyorsan tytden git 1 ay full deneme cöz zaten deneme cözebilen birinin cok eksigi yoktur bununda farkina sen kendin varacaksin bekir avsar bilemez senin neyin eksik ne degildir,zaten sene icinde size hep bol boldeneme cözün dicek cokta takintili olmayin derim ben adam 10 tane sey diyorsa 2sini uygula bu işin bir formülu yok
Kendi fikirlerini belirtmem gerekirse sosyal eksiğiniz varsa hemen halledin daha doğrusu bir an önce tyt adına eksik kapatın ve 2 ay içerisinde her gün 1 deneme çözün bence en büyük hata denemeye geç başlamak.
Kalan tüm zamanda da ayt çalışın konuları en ufak detayına kadar öğrenin bol soru çözün ve piyasada çözülmemiş deneme bırakmayın.
Bir de genelde Eylül'de başlayın yavaş yavaş başlayın falan diyorlar.
Mezuna kaldığın kesinse bekleme hemen 1 2 gün içerisinde başla.
Mutlaka 8 9 saatin altına düşme eğer bu şekilde çalışırsan sınavın şans olan kısmını en aza indirgemiş olursun.
Hiç unutmam yazın o kadar çalışmıştım ki dershanede hoca rakamlar diye başlık attığında ben en arka sırada 345 in LYS denemesindeki integrallerle bogusuyordum.
Tavsiyelerini uygulayacağım
Daha çok mezun daha çok izlenme.
Geçen annenizin babanızın telefonundan abone olun diyen biri.
Geçen seneden aklımda kalan bir cümle “37k olan ile 77k olan aynıdır .“
Sen düşün artık adamın farklı kriterleri var 21k kötü 20k mükemmel hatta 20k=2k
Boşuna 20k demiyorlardı kendisine.
Gençler tytde ne eksiğiniz varsa kapatın.Bu mesajımı da ciddiye alın.Şubat aylarında tytde eksik konunuz olunca emin olun ona çalışacağıma ayt çalışırım diyeceksiniz ve hep bir eksiklik olacak.
Saçmalık başka bir şey değil millet yine mezuna kalsın diye boş boş konuşuyor seneye de çıkar bu senee sayılmazz hüüü diye rol yapar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X