Şimdi Ara

Bekaret kafada aranır diyenler bir bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi dostlar yazacaklarimi okuyup yorum yapmanızı isteyecegim. Ben bu yasina kadar sevgilisi olmamis biriyim ileride de kac tane olur bilmiyorum. Ben eminim ki kac tane sevgilim olursa olsun ilk deneyimimi evlendigimde esimle yasayacagim. Evlendigim kadin benim ilkim olacak ve ben de onun ilki olmak isterim. Geri kafali ya da cahil dediginiz tiplerden degilim. Ama ben erkek olduğum halde (ki erkekleri ustun gormuyorum sadece toplumsal acidan daha rahat olduklari icin) bir kadinla bir seyler yasamiyorsam o da yasamayacak. Yasiyorsa da yine ayni yasamis biriyle evlenevek benden uzak duracak. Diger konudaki zar diktirme muhabbetinden bahsediyorum. Ben ilk deneyimimi onla yasiyacagim ve onun da bakire oldugunu sanacagim ama o milletin altindan kalkmamis mi olacak? Kimse bana bir sey anlatmasin. Bana sen sapsan biz ne yapalim diyenler cikacaktir ben sapim beyler. Namuslu durup gelenle gecenle sevismedigim icin sapim kusura bakmayin. Son olarak kizin sevgilisi falan olmamis olacak gibi sacma yerlere getirmedigimi de belirtmek istiyorum elbet iliskileri olacak ama bunun bir sınırı olmali.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ee bize ne bundan? Sen istersen hayatın boyunca sevişme bize mi sevişiyon, evleneceğin kadında hayatı boyunca sevişmesin napak yani?
    Şu ben namusluydum durdum bekledim martavalınıda bırakın. Bulamadınız işte, bulsanız havada karada kererdiniz.
  • Biz şunu diyoruz eğer sen evlenene kadar bakirsen karşındakinin de bakire olması kadar normal bişey yok. Fakat senin elinden yüzlerce kız geçip benim evleneceğim kız bakire olmalı dersen işte orda geri kafalı olduğunu belli edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Biz şunu diyoruz eğer sen evlenene kadar bakirsen karşındakinin de bakire olması kadar normal bişey yok. Fakat senin elinden yüzlerce kız geçip benim evleneceğim kız bakire olmalı dersen işte orda geri kafalı olduğunu belli edersin

Ben bakir olacagim ama evlendigim zaman onun daha onceden bir seyler yasadigini fark etmek beni uzer. Ama farketmedigimde bile icimde suphe olacak artik baksanizya millet diktirme muhabbetinde. He diyeceksiniz ki guvenmedigin kadinla evlenme o zaman. Haklısıniz da o kadinlarla evlenen birileri de var ya onlardan biri bensem

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Ee bize ne bundan? Sen istersen hayatın boyunca sevişme bize mi sevişiyon, evleneceğin kadında hayatı boyunca sevişmesin napak yani?
    Şu ben namusluydum durdum bekledim martavalınıda bırakın. Bulamadınız işte, bulsanız havada karada kererdiniz.

[!]dikkat alkollü forum üyesi

• Kardeş senin durumunu çok iyi açıklıyor.

• quote:

Ee bize ne bundan? Sen istersen hayatın boyunca sevişme bize mi sevişiyon, evleneceğin kadında hayatı boyunca sevişmesin napak yani?

Asosyal çirkinler eksilemiş seni. Arkandayım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yav bekaret kafada mafada aranmaz emnimki

Gerdek gecesi yatakta eşinizin patlak olduğunu öğrenin ondan ayrılacaksınız(geneli)

Bizim ülkede hala pekçok insan severek evlenmiyor. Görücülük usulü farklı boyuta geçmiş sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressi1 -- 14 Temmuz 2015; 11:30:40 >
  • dünyada en kötü şey yapmaktır, sex yapmasaydık dünyanın tüm sorunları çözülürdü,bakın en refah içinde yaşayan işveç norveç finlandiya ya adamlar sexi hayatlarından silmişler
  • ileri iade İ kullanıcısına yanıt
    1-2 yy sonra milletleride dünyadan silinecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Kardeş senin durumunu çok iyi açıklıyor.

Insanlar sokakta opusebilirler. Yapmayin etmeyin ayiptir diyecek degilim. Ama o iki kisinin birbirlerini seven ve ciddi dusunen insanlar oldugu surece

• quote:

Orijinalden alıntı: ileri iade

dünyada en kötü şey yapmaktır, sex yapmasaydık dünyanın tüm sorunları çözülürdü,bakın en refah içinde yaşayan işveç norveç finlandiya ya adamlar sexi hayatlarından silmişler

• quote:

Alakası yok hayat kadınıyla beraber olmak çok mu zor ''bulamadınız işte bulsanız havada kererdiniz" demişssin ya :D Bu insanların Allah' ı var vicdanı var namusu var olay bu kadar basit
  • quote:

dünyada en kötü şey yapmaktır, sex yapmasaydık dünyanın tüm sorunları çözülürdü,bakın en refah içinde yaşayan işveç norveç finlandiya ya adamlar sexi hayatlarından silmişler

ulan ne alakası var şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hatmehit

quote:

Alakası yok hayat kadınıyla beraber olmak çok mu zor ''bulamadınız işte bulsanız havada kererdiniz" demişssin ya :D Bu insanların Allah' ı var vicdanı var namusu var olay bu kadar basit

Yav he he. Gerçek hayatta bir tane kız bulamamış bir tane kıza dokunamamış adam hayat kadınına mı gidecek. Öyle kolay mı bu işler. Adam bakkala gitmeye utanacak halde sen diyonki hayat kadınına gitmek çok mu zor. Evet zor. Normal kızla konuşmaktan normal kızla sevgili olmaktan normal kızla sevişmekten daha zor.
    Sanki bana dünyada kız bulamayan herkes hayat kadınına gidiyo. Ulan ne sanıyonuz siz bu dünyayı ben anlamadım ki. Olay din falan değil olay asosyallik. Asosyal adam normal kızada asosyal hayat kadınınada asosyal. Bu kadar basit.

• Guzel kardesim kendini sakliyorsan zaten az cok inancli oldugunu tahmin ediyorum. Allah kuranda temiz erkekler temiz kadinlarla zani erkekler zani kadinlarla diye bildirmis mi bildirmis rahat ol.

He baktin olmadi mi o senin sinavindir sen kendini saklamanin mukafatini alirsin yine

Böyle konularda insani kusku ve vesvese tuketir hic dusunme bile birak ne olursa olsun sen durusunu bozma aile saadetine onem ver zar mar bos isler. Insanin iki hayati vardir evlenmeden once ve evlendikten sonra onceki hayati sonrakine referans olur insanlarin sayet insan oyle bir hata yapmissa ve pisman olmussa, ortami olmadigi icin yapmayandan daha evladir.

Ayrica sunuda unutma sen kendini esin icin saklamiyorsun bu is haram kilinmamis olsa gayette elin kemerinde gezerdin karsi tarafta kendini senin icin saklamiyor oda Allah yasakladigi icin sakliyor bunun mukafati da aile saadeti olarak geri dönüyor yani burda sorumluluk sana karsi olmadigi icin senin hayati kendine zehir etmeni gerektirecek bir durumda yok. Basta da dedigim gibi herkes kendinden mesul

Ziya pasaninda dedigi gibi;
    Incinmemek istersen eger mulki fenada
    Bir kimseyi incitmemeye hasri meram et

Bu kadar senin sorumlulugun, rahat ol bu konuyu aklima dahi getirme hatta haddim olmayarak sunu da soyleyeyim halvet olduktan sonra kontrol etme bile bunlarin konusulmasi cirkin seyler daha evlilige yeni baslamisin yeni heyecanlisiniz zar muhabbeti mi yapacaksin

• quote:

quote:

quote:

Yav he he. Gerçek hayatta bir tane kız bulamamış bir tane kıza dokunamamış adam hayat kadınına mı gidecek. Öyle kolay mı bu işler. Adam bakkala gitmeye utanacak halde sen diyonki hayat kadınına gitmek çok mu zor. Evet zor. Normal kızla konuşmaktan normal kızla sevgili olmaktan normal kızla sevişmekten daha zor.
    Sanki bana dünyada kız bulamayan herkes hayat kadınına gidiyo. Ulan ne sanıyonuz siz bu dünyayı ben anlamadım ki. Olay din falan değil olay asosyallik. Asosyal adam normal kızada asosyal hayat kadınınada asosyal. Bu kadar basit.

Adam ne sanıyorsunuz dünyayı hayat kadınanına gitmek o kadar basit mi diyor ama sonra kız bulup sevişmekten bakkaldan ekmek almak kadar kolay bir şeymiş gibi bahsediyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adam ne sanıyorsunuz dünyayı hayat kadınanına gitmek o kadar basit mi diyor ama sonra kız bulup sevişmekten bakkaldan ekmek almak kadar kolay bir şeymiş gibi bahsediyor

Benim için kolay, belki senin için de kolaydır. Asosyal hayatında kız görmemiş üstelik çakal olmayan, normal işinde gücünde bir insan için zor evet.
    Kimisi için de kız bulmak bakkaldan ekmek almaktan daha kolaydır evet.

Kaldıki ahlaki açıdan, etik açıdan ve diğer her açıdan hayat kadınına gitmek uygunsuz bir davranıştır. Ben bunu bilirim bunu söylerim.

• quote:

Sexin zirvede olduğu ülkeler bunlar yalnız.Japonya falan desen neysede.

• Bende farklı bir bakış açısı getireyim ..

Herkes her dilediğini yapmakta özgürdür. Bu durum toplumun kuralı , şartlarına ve zamanına göre değişkenlik gösterebilir .

Tamam evlenmeden önce yapsınlar , versinler fakat bu ülkede seks işçilerini , '' ***ruspu olarak '' söyleyenler var . Onlar zevkine veya parasına yapıyor olabilirler. Hiç fark etmez bu durum.

Şimdi önüne gelen erkekle demesek bile her hoşlandığı erkekle rahatlıkla yatıyor ve bir çok şeyi yaşıyorsa , bana göre toplumda seks işçilerine o laff deniyorsa , bu tür şeyleri yapanlarda o lafı direkt hak ediyor. Benim gözümde öyleler ..

Yok bekaret önemsizmiş , namus bacak arasında değilmiş flan flan .. kafadaymış flan flan ... Bu yorum yapılıyorsa , ***ruspular da temize çıkmalı. Onların bu toplumdan dışlanması hiç doğru değil o zaman. O gibi tipler toplumdan dışlanıyorsa , bu tarz kızlarda dışlanmalı ..

Ha burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada şekil ve şemalar böyle. Avrupa da bazı ülkelerde bu durumlar pek geçerli değildir. Bizim kültürümüz bunu gerektiriyor ve bana göre bu böyle olmalı ..

Soruyorum kim ilk sıfır aldığı , seve seve kullandığı arabayı sıkılıpta değiştirmeyi ister ki ? Yine bir sempatisi vardır , elinde olsa saklamak ister .. Bu durumda aynı böyledir. Sen şimdi bilmem kaçıncı ikinci el kullanılmış arabayı al ,ondan sonra evladiyelik kullan. Bekaret kafa da ya .. YA DA namus ..

Bu gibi kavramlar sakata geliyor ve konu çarptırılıyor.

Ben bu ülkenin durumunu vallahi anlamıyorum .

%99 Müslüman bir ülkeyiz diyorlar .. Sonrasında evlilik öncesi ilişki çok yaygın ve hataları mevcut. Bunlar zina değil mi ?

Milli oldun mu , olmadın mı ?? Muhabbeti -->>> direkt sen zina yap demek değil mi ? Sözde var herhalde bu kavramlar ..

Her neyse .. ***ruspulara haksızlık yapılsın istemiyorum , onlarda toplum nezninde eşit sayılsın şayet NAMUS KAFADA İSEEE !!!!

Bu tür kelimeler ilişkiyi rahatça yaşayabilmek için meşrulaştırılmış sözlerdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.