Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.450
Cevap
190
Favori
605.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tycus

Ben uzun zamandır tüm hepsini test ettim. Mi Box S, Mi Box 3 ve Mi Stick. BeinConnect Android uygulaması çok başarısız. Daha önceden resmi olarak vermiyorlardı apk ile kuruyorduk yine kötüydü. Resmi olarak PlayStore dan indiriyoruz yine kötü. Apple TV de yağ gibi akıyor ve yazılım sorunsuz. LED TV fiyatına biliyorum ama BeinConnect için en güzel çalışan cihaz kullanıcı testiyle sabittir Apple TV. Neftlix ve Amazon Prime Video da hiç sorun yaşamadım Mi cihazlarda ama BeinConnect için boşuna kendinizi germeyin android yazılımı bariz kötü. Belki cep uygulamalarında iyidir ama Mi TV Box larda bariz kötü

Görüntü kalitesi nasıl peki maçları karasal yayındaki gibi 50fps veriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt
    Hangisi için soruyorsunuz? Görüntü güzel android de uygulama açılabildiği zaman. Apple TV zaten çat diye açılıyor. Kalite açısından sıkıntınız olmasın beinconnect zaten ip tv gibi değil. Bence aynı uydu gibi
  • Arkadaşlar beIN CONNECT Spor Extra paketi 99 ₺ lik Avantajlı sezonluk paket düşünüyorum fakat kafamı kurcalayan bir kaç konu var yardımcı olabilir misiniz?

1-) Bence en önemlisi, sezonluk paketin süresi kaç aylık? (Sezonluk yazdığına göre 1 yıllık değil)

2-) Süper Lig harici tüm spor organizasyonları açık mı? (Serie A, Ligue 1, ŞL, AL, EuroLeague)

3-) Görüntü kalitesi nasıl?

• engineer.man E kullanıcısına yanıt
    Hocam bein connect uygulaması canlı yardım bölümü var aklınıza takılan herseyi cevaplarlar
  • fztgokhan F kullanıcısına yanıt

Bu tür yerlerden verilen cevaplar genelde hazır cevap olduğu için pek emin olamadım, o yüzden öncelikli olarak foruma sordum kullanan/alan varsa diye. Tatmin edici cevap alamazsam oradan soracağım artık.

• beinconnecte maçlar ne kadar gecikmeli geriden geliyor herkes birşey söylüyor kimi diyor 20 saniye kimi diyor 1 dakika geriden geliyor kimi diyor 2 dakika geriden geliyor beinconnect kullanıp ta uydu beinsport ile kıyaslayan biri varsa gerçek anlamda onun bu konuda değerlendirmesini çok merak ediyorum 25 saniye gecikmeli gelen kaçak iptv yayınları verenler var yorumunuza ve değerlendirmenize göre beinconnect kendi orjinal alt yapısı kaçak ip tv lerden daha gecikmeli yayın veriyorsa çok saçma olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarık123XX -- 8 Şubat 2021; 13:42:3 >
  • tarık123XX T kullanıcısına yanıt
    15 ile 20 saniye arada gecikme var.Görüntü kalitesi biraz düşük .Bein connect biran önce görüntü kalitesini artırmalı.Bu devirde 720p yayınmı olurmu .Sezonluk sat görüntü kötü..Uydu yayını ile örneklenemez.Çünkü yayın 1080 p hatta bağzı maçlar 4 K.korsan iptv bazıları feed yayını veriyor 2 ile 5 saniye gecikmeli ve görüntü cam gibi.Bien yasal yayın gecikme feed yayına göre 10 ile 13 saniye geride.Bu nasıl yasal yayın hiç anlamış değilim.Boşu boşuna enayi gibi bein connect izliyoruz.Bu haksızlık.Biran önce bein iptv yayının düzeltmeli bu şekilde olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QRocKfire -- 8 Şubat 2021; 17:21:23 >
  • Beinconnect deneyimim;
    Almadan önce internetteki yorumlara göre olumsuz bakıyordum ama aldıktan sonra görüşüm değişti. 4 ekran olarak aldım. WebOS işletim sistemli Lg Smart Tv de kullandım sadece. Görüntü kalitesi bence yeterli evet çok daha iyi olabilirdi ama 720P görüntüden daha iyi geldi gözüme yani netlik konusunda bence sıkıntı yok yeterli. İnternet hızım baya dandik yerine göre 7-8 mbit yerine göre 10-11 mbit FB-GS derbisinde hiç görüntü kalitesi düşmeden hiç görüntü donmadan kasmadan gayet akıcı ve net bir şekilde izledim. Derbiyi bu şekilde izleyebildiysem bence başarılıdır. Şimdilik aylık paket aldım denemek için ama sonrasında tekrar aylık almayı düşünüyorum seneye ise kampanya olursa iyi fiyata direk sezon başında alırım. Şuanlık tek eksisi fiyatı çok pahalı özellikle 2 ekran 3 ekran 4 ekran fiyatlandırma olmasını yanlış buluyorum. Sonuç olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. İyi forumlar herkese...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananas32 -- 8 Şubat 2021; 17:38:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Selamlar..Şu an normal uydulu üyeliğim sebebiyle bein connect te maçları izleyebiliyorum Android tv box ile. Bu üyeliğim bitiyor Bein connect yıllık spor paketi alıcam. 3 ekran alsam yine android tv box ile tv den izleyebilir miyim yoksa 4 ekran mı almalıyım??

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt
    Ben bein connect ile görüştüğümde hayır yanıtını verdiler şimdi zaten birçok tv Android yada tv box kullanıyor herkes digiturk bunu biliyor önlemini Almıştır diye düşünüyorum ama stabil bir apk ile çalışabilir bence şöyle deneyin bein connect eğlence paketi ücretsiz deneme var eşinizin telefonu kaydolup alabilirsiniz 3 ekran deneme paketi alıp deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fztgokhan -- 9 Şubat 2021; 13:48:29 >
  • fztgokhan F kullanıcısına yanıt
    Gayet mantıklı,bir deniyeyim. Teşekkürler
  • Denediniz mi hocam acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tycus

Hangisi için soruyorsunuz? Görüntü güzel android de uygulama açılabildiği zaman. Apple TV zaten çat diye açılıyor. Kalite açısından sıkıntınız olmasın beinconnect zaten ip tv gibi değil. Bence aynı uydu gibi

Androidtv için soruyorum hocam sanmıyorım 50fps yayın yaptıklarını ama tv+ vodafonetvde kullandım hiçbir streaming servisi karasal yayın kalitesinde vermiyor suan trde

• abdul1907 kullanıcısına yanıt
    Uydu ile birebir aynı kaliteyi almaya çalışmak zor. İnternet gel giti olan uydu gibi stabil olmayan bir yayın neticede. Uydu ile aynı anda bile görüntüyü alamıyorsunuz azda olsa geriden geliyor yayın. Bence daha önce bunu kafaya takmak lazım. Fps olarak çok incelemedim
  • Şuan canlı tv hariç hiçbir şey açılmıyor
    Siyah ekranda kalıyor
    Mobil ya da wi fi fark etmedi
    Telefon ya da bilgisayar fark etmedi
    mh bizde sorun gözükmüyor diyor 😊😄 çoook ilgililer
  • iPadde B101 hatasından dolayı 2 gündür izleyemiyorum. Bu sorunun kaynağını bilen var mı?

• bein connecti apple tv de kullanan var mı ? kanal geçişleri nasıl orada

• FB maçı 10 TL ye 4 ekran verilir. Özel mesajdan dönebilirsiniz.

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

mi box da sorunsuz izlersin.

çünkü lisanslı tıpkı YouTube NETFLİX ve bi çok uygulama gibi

• Mr Digital M kullanıcısına yanıt
    Bein connect Apple TV 4K da daha net ve hızlı arayüzü var .Android de hantal ve yavaş.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.