Şimdi Ara

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU] (321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.880
Cevap
213
Favori
638.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar, sezon başlamadan 12 aylık süper lig paketi alma zamanı mıdır yoksa bekleyelim mi dersiniz. büyük marketlerde kod dağıtılır mı yine acaba. ne zaman alırsak alalım 12 ay boyunca geçerliymiş bu kodlar sezonluk değilmiş.
    ne dersiniz?

beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 299x12 yi 279x12 ye düşmüşler

• muratdanis kullanıcısına yanıt
    İcinde avrupa ligi paketi yok sanirim tod kendi sitesinde 299x12 butun paketler mevcut

• idleeee İ kullanıcısına yanıt
    299 hâlâ tod sitesinde Hepsiburada taksit olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emrep41 E kullanıcısına yanıt
    Bana 279 çıkarttı ve aldım artık neyse diyerek

• muratdanis kullanıcısına yanıt

Bunda gecikme kac saniye oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    ortalama 10-15 sn gibi bir şey hocam. ben dert etmiyorum geçen sezon takılma donma olmadan bütün maçları seyrettim tv uygulamasından.

• nako8 kullanıcısına yanıt
    tod’un kendinden de alınır arada bariz fark yok daha garanti olur aynen.

• Migros ve CarrefourSA'yı bekleyeceğim yine. Umarım beklediğime pişman olmam.

• Migros tod kampanyayi ağustos ayında yapabilir.. son dakikaya kadar bende bekleyeceğim. Olmadı alternatif bakacagim

• Arkadaşlar bu marketlerdeki tod kodları mesela bu sene alsan seneye falanda kullanma durumu oluyor mu yoksa sadece bu sene için mi geçerli oluyor.

• 1 Tane Tod üyeliğim için ortak arıyorum.
    Şartlar şu şekilde;
    Galatasaray kombinem var dolayısıyla tod'u sadece deplasman maçları için kullanacağım. Diğer büyüklerin maçlarını izlemiyorum. Yani Galatasaray'ın iç saha maçları ve diğer tüm maçları izleme hakkı sizde olacak. Ben sadece Galatasaray deplasmanlarını izleyeceğim. Geri kalan FB-BJK-TS derbileri vs. siz izleyebilirsiniz.
    -Hesap bana ait.
    -3. bir kişiyle paylaşım yasak.
    -Paket ücretini %50-%50 bölüşeceğiz. (Peşin). İlgilenen olursa özel mesaj yollasın lütfen.

Forumdan bir arkadaşla anlaştık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellkatze -- 16 Temmuz 2025; 13:42:31 >
  • kenny5 kullanıcısına yanıt

Bu enflasyonda öyle bir şey nasıl olsun. Her kodun skt'si vardır.

• merhaba beşiktaş taraftarıyım. senelerce güvene dayalı olarak netfilix ortaklarım oldu. tod üyeliği için ortak arıyorum ilgilenen arkadaşlar whatsapp üzerinden yazabilirler 530 327 13 15

• Merhaba,

TOD 4 Ekran (Web, Cep, Tablet, Smart TV, Apple TV, Android TV) için Gs / Bjk veya diğer takımlardan ortak arıyorum.

İngiltere Premier Ligi, Süper Lig, Türkiye Basketbol Süper Ligi, Ligue 1, Formula 1, ödüllü diziler, filmler, Paramount yapımları ve daha fazlası

Ücret: 2.400 TL / ortak sayısı

• Ziraat Bankasının Sporun Yıldızı paketi kampanyası var. Uydu + Bein connect hediyesiyle ayda 359 tl. Bana mantıklı geldi

• beIN CONNECT (TODTV) [ANA KONU]

Dostlar merhaba, en sağdaki paket 299TL gözüküyor ama dört ekran ibaresi yer almıyor. MH 4 ekran dedi ama bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niklaus1864 -- 17 Temmuz 2025; 15:4:51 >
  • idleeee İ kullanıcısına yanıt
    Aynen bende şimdi gördüm aldım.

• kutlusoner K kullanıcısına yanıt

Bizde üyelik var gs,fb mevcut katılmak isterseniz fiyat 800tl , 4 ortak kalabalık olur 3 kişi yeterli diye düşünüyoruz Bjk veya Ts bir kişi ortak alıp işi kapatacaz.

• vaypcnet kullanıcısına yanıt

5303271315 yazabilirseniz BJK olarak ortaklığa girebilirim.

• 
Sayfa: önceki 319320321322323
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.