Şimdi Ara

Behzatın videolarını almaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Lys için türev integral almayı düşünüyorum
    Birde türevin veya integralin 1 videosuna 10 lira vermek zoruma gidiyor, sizce değer mi?

• Her türlü değer ygs deki sayılar gibi konular için gereksiz ama fonksiyon limit türev kesinlikle değer,özel hoca tutsan 1500 verirsin bu konulara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started From The Bottom -- 15 Ekim 2016; 2:25:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlvarezBalanta

Her türlü değer ygs deki sayılar gibi konular için gereksiz ama fonksiyon limit türev kesinlikle değer,özel hoca tutsan 1500 verirsin bu konulara

Bu videoları kopyalayanlar ne iş hocam? adam işi gücü bırakmış onun pazarlamasını yapıyor
  • 10lira vermek zorunami gidiyor? Ozel hocadan alsan ne kadara gelir biliyormusun,behzat kadar detayli ve ust duzeyde anlatmiycak.Adamin saatlerini verdigi derse 10tl yi cok gormeyin.26 saatti sanirim fonksiyon ve 10tl.Bir gun ders anlatmis adam insaf.

• quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

10lira vermek zorunami gidiyor? Ozel hocadan alsan ne kadara gelir biliyormusun,behzat kadar detayli ve ust duzeyde anlatmiycak.Adamin saatlerini verdigi derse 10tl yi cok gormeyin.26 saatti sanirim fonksiyon ve 10tl.Bir gun ders anlatmis adam insaf.

hocam iyi hoşta içeriğini bilmiyorum ne anlatıyor, nasıl işliyor.
    1 soruyu 1 videoda anlatıp anlatmadığını ne bileyim
  • revengefire44 R kullanıcısına yanıt
    1-Kullanici yorumlarina bak bukadar insan salak mi?
    2-Ucretsiz ornek videosu var
    3-Alacagin dersin giris videosu var orda kac soru anlatcagi kac saat anlatcagini soyluyor
    4-Begenmezsen veya dedigin gibi bir durumda iletisime gecebilcegin numarasi var heryerde,dersi cidden begenmezsen ekibimize yazin iade etsinler diyor adam.
    Not: Son maddeyi hic denemedim.

• quote:

1-Kullanici yorumlarina bak bukadar insan salak mi?
    2-Ucretsiz ornek videosu var
    3-Alacagin dersin giris videosu var orda kac soru anlatcagi kac saat anlatcagini soyluyor
    4-Begenmezsen veya dedigin gibi bir durumda iletisime gecebilcegin numarasi var heryerde,dersi cidden begenmezsen ekibimize yazin iade etsinler diyor adam.
    Not: Son maddeyi hic denemedim.

iyi hocam öyleyse ama kafama takılan iki bir şey var.
    Bu türev integral videoları güncel mi? yeni müfredata uygun mu yani?
    bir de atıyorum konu siparişi verdiğimde mail'le mi üyelik veriyorlar nasıl işliyor bu sistem?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hayir suan guncel degil,guncelliycek.Satin alirsan o dersi yenilediginde otomatik olarak senin dersinde yenilenir.2.sorunun cevabi kendi sitesindede var.Hayalkurun.com sitesine yuklenir videolar.Oraya gmaille uye olursun.Kendi sitesi Behzat hocanin.Birde kitaplarini yani kaflarini sattigi barisayhanyayinlari.com sitesi var.

• Aga bak ben günde 1.5 paket parliament içiyorum min aya vurdun mu 500 tl yapar behzata geçen sene 300 tl para verdim şimdi tıptayım sadece zararlı alışkanlıklara alkol sigara vs vs verdiğim paraya ve sonuçlarına bakıyorum birde behzata verdiğim para ve sonuçlarına sende böyle yap bi ona berdiğin para birde saçma şeylere harcadığın paraya bak

• quote:

Hayir suan guncel degil,guncelliycek.Satin alirsan o dersi yenilediginde otomatik olarak senin dersinde yenilenir.2.sorunun cevabi kendi sitesindede var.Hayalkurun.com sitesine yuklenir videolar.Oraya gmaille uye olursun.Kendi sitesi Behzat hocanin.Birde kitaplarini yani kaflarini sattigi barisayhanyayinlari.com sitesi var.

Peki hocam bu barış hocanın kitaplarıyla behzatın çözdüklerinin birbirleriyle alakası var mı?
    yani ben sadece behzatı alsam, barışın kitabını almasam sıkıntı olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MylesKenn

Aga bak ben günde 1.5 paket parliament içiyorum min aya vurdun mu 500 tl yapar behzata geçen sene 300 tl para verdim şimdi tıptayım sadece zararlı alışkanlıklara alkol sigara vs vs verdiğim paraya ve sonuçlarına bakıyorum birde behzata verdiğim para ve sonuçlarına sende böyle yap bi ona berdiğin para birde saçma şeylere harcadığın paraya bak

alkol, sigara kullanmıyorum hocam ama geçen sene temel liseye verdiğim para için pişmanım.
    o parayla behzatın sitesini bile alırdım..
    Alakasi varmi derken,birebir ayni.Ayni kitap uzerinden anlatiyor.Kitap alirsan dersten alcagin verim artar bence senin bilecegin is birazda.Belli ki bu sistem hakkinda bilgin yok.Biraz daha arastirmanda fayda var netten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.