Şimdi Ara

BEHZAT RESULİ ve NEJDET KİRPİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hocam şimdi behzat resulinin bir çok konudaa eksigi var yani bir cok konuyu cekmemiş ama bakın hocam benim yapacaklarımı size anlatıyım siz tecrübelerinizle ona göre bana tavsiyede bulunun . ŞUAN BEN 11. SINIFA GECECEM VE KENDİ KAPASİTEMİ BAZ ALIRSAM OKUL ACILDIGINDAN 2 AY SONRA 9. VE 10 . SINIF DERSLERİNİ BİTİRMİŞ OLACAGIM ONDAN SONRADA SATEN 11. SINIF DERSLERİNİ OKULDAN GÖRÜP EVE GELİO KONULARI UP LUCAM . OKUL ACILDIKTAN 2 AY SONRA ARTIK KONULARI BİLDİGİM İÇİN SORU BANKALARINA YÖNELECEM ONUN İÇİN PROGRAMIM ŞU . ilk olarak bir hocayı dinlicem konuyu hocayı dinleyerek bitiricem internetten sonra ( hangi hoca oldugunu şimdi kesinleştirmedim ) konu bitince konuyla ilgili nejdet kirpi hocanın internetteki sitesinde TEST ÇÖZÜM VİDEOLARI VAR ONU İZLİCEM. daha sonra bir kaynaktan hızlı bir şekilde anlatımları dinledigim hocanın eksik söyledigi anlatımlar üzerine ekleyip örnekleri bitirip testlerini çözüp soru kitabına gececem
    ŞİMDİ HOCAM SİZ BU DEDİKLERİMİ BAZ ALARAK BANA mat 1 mat 2 geo DERSLERİNİN KONU ANLATIMINDA HANGİ HOCAYI DİNLİYECEGİMİ VE EGER BİR DERSTE BEHZAT HOCAYI DİNLE DİYORSAN BEHZAT HOCANIN ÇEKMEMİŞ OLAN KONUYU HANGİ HOCAYI DİNLEYEYİM.
    biraz uzun oldu amaa sizin samimiyetinize güve niyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rid Of Me -- 2 Ağustos 2015; 17:19:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aydın yayınları geometri
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.