< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
sen nasıl fosforcuların kralı yüce komutanımız behzat rasuli han hazretleriyle böyle konuşursun
|
sert yazdığımı düşünmüyorum. gayet nötr bir şekilde söylediğimi düşünüyorum. diğerleri gibi "canım hocam denemeler ne zaman gelir acaba >333333" diyecek halim de yok. haksız olsam haksız olduğumu kabul ederim ama bu adamın burada yaptığı saygısızlık.
|
Ders anlatışını seviyorum. Makara olması da hoşuma gidiyor. Fakat insan öğrencisine böyle davranmaz. Bende Barış Hocanın dm sine yazdığımda cevap vermediği için yeni attığı bir fotoğrafın altına (dersle alakasız ama özel instası değil.) insanca hatta rica ederek bir soru yazmıştım (LTİ ne zaman çıkacak diye) peki ne oldu ? Engellendim ! Ardından başka hesap açıp bunu neden yaptınız dediğimde barış hocaya bu durumu ileticem dedi sana en kısa zamanda dönecek denildi sonuç ? 1 yıldır dönmesini bekliyorum :)
|
Şöyle kibirli insanları sen karşıma çıkartma yarabbim. Adam matematiği kendisi bulsa böyle posta atamaz, çocukta art niyet sıfır sadece hakkı olanı soruyor..
|
Behzat hocam merhaba.
|
Adam müşterisi ile nasıl konuşacağını bile bilmiyor, gitmiş müşteriyi tehdit ediyor. O kazandığı paraların hepsini o tehdit ettiği kişiler sayesinde kazanıyor. Bu herifi çok abarttılar sanki onsuz matematik yapılmıyormuş gibi, sonuç bu.
|
Ygs lys dinlemek isterseniz alabilirsiniz Bırakın bu insanları kendi egolarında boğulsunlar. Kitlesi de kendisi gibi , adam daha öğrencisiyle konuşmayı bilmiyor. Gereksiz prim vermeyin bırakın kendi yağlarında kavrulsunlar. Eğitimle alakaları yok zaten bu yıl da görmuş olduk.
|
Ne kadar boş bir tavır bu yahu ? Tabikide heyecandan bulunamayabilir ki zaten sık sık kullandığımız bir şey değil ki x² + y² = (x + y)² – 2xy şeklindeki özleşlik. Aklı sıra sana bir an sorup yapamayınca aa ben yapamıyorum kaf 1-2 yi de alayım dedirttirme taktiği bu herhalde
|
geçen gün trigo dinliyodum. Birden gaza geldi kapat o instagramı falan demeye başladı İQ. Dedim mega linklerimizle rezil oluyoruz hocam.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasxi -- 16 Aralık 2019; 1:1:8 > |
|