Şimdi Ara

Behzat Rasuli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
1
Favori
5.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adam piyasasında tekel olmanın verdiği rahatlıkla böyle oldu galiba. Matematik bilgisi ve anlatışına laf edemem ama gerisi boş.
    Bu saatten sonra zaten çözmem bu adamın kitabını da denemesini de.Taahhüd ettiği işi bir kere zamanında yaptığını gören varsa bilemiyorum.

Behzat Rasuli...
    Behzat Rasuli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ders anlatışını seviyorum. Makara olması da hoşuma gidiyor. Fakat insan öğrencisine böyle davranmaz. Bende Barış Hocanın dm sine yazdığımda cevap vermediği için yeni attığı bir fotoğrafın altına (dersle alakasız ama özel instası değil.) insanca hatta rica ederek bir soru yazmıştım (LTİ ne zaman çıkacak diye) peki ne oldu ? Engellendim ! Ardından başka hesap açıp bunu neden yaptınız dediğimde barış hocaya bu durumu ileticem dedi sana en kısa zamanda dönecek denildi sonuç ? 1 yıldır dönmesini bekliyorum :)
  • Kardeşim kim haklı kim haksız yorum yapamam ama o adama dakika başı 100lerce mesaj geliyordur ve sende başta biraz sert çıkışmıssın ilk başta adamda sinirlenmiştir gayet doğal söyledikleri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence bu adamdan sadece türev ve integral alinmali gerisi boş ve pahalı

• EzelBayraktarr E kullanıcısına yanıt
    sert yazdığımı düşünmüyorum. gayet nötr bir şekilde söylediğimi düşünüyorum. diğerleri gibi "canım hocam denemeler ne zaman gelir acaba >333333" diyecek halim de yok. haksız olsam haksız olduğumu kabul ederim ama bu adamın burada yaptığı saygısızlık.

• Ders anlatışını seviyorum. Makara olması da hoşuma gidiyor. Fakat insan öğrencisine böyle davranmaz. Bende Barış Hocanın dm sine yazdığımda cevap vermediği için yeni attığı bir fotoğrafın altına (dersle alakasız ama özel instası değil.) insanca hatta rica ederek bir soru yazmıştım (LTİ ne zaman çıkacak diye) peki ne oldu ? Engellendim ! Ardından başka hesap açıp bunu neden yaptınız dediğimde barış hocaya bu durumu ileticem dedi sana en kısa zamanda dönecek denildi sonuç ? 1 yıldır dönmesini bekliyorum :)
  • anlatışını aşırı beğeniyorum, hatta muhtemelen ders dinlediğim en iyi "lise matematik anlatan kişi"dir. ama bir daha asla dinlemem. kendi videosu kendine kalsın.

• sen nasıl fosforcuların kralı yüce komutanımız behzat rasuli han hazretleriyle böyle konuşursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Palme Paragraf
    5 yıl önce açıldı
    Matematik meb kitapları
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mezun isen ve çalışman gerekiyorsa böyle bir şey yapma hocam. Sana faydası var ise devam et. Büyük hata yaparsın bence.
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    yok hocam. konularım tam sadece denemeleri çözüyordum zatrn ücret iadesi iste demiş yarın olsun isteyeceğim.

• kusura bakmayın ama hata biraz da sizde yüz vermeyin adam 90 liraya pdf kitliyo üstüne de hakaret ediyo işe bak ya :D piyasada bi ton kaliteli deneme var bunların çeyreği fiyatına basılı kitapçık şeklinde satıyolar
  • Malum reis bana tüyapta ayak üstü posta koydu İQ bu da bişey mi. Ama ben videosunu izlemem diye kızmıyorum tam tersine açıyorum hayalkurun.com u

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasxi -- 16 Aralık 2019; 1:1:8 >
  • tasxi kullanıcısına yanıt
    Posta hikayesini anlatsana hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasxi

Malum reis bana tüyapta ayak üstü posta koydu İQ bu da bişey mi. Ama ben videosunu izlemem diye kızmıyorum tam tersine açıyorum hayalkurun.com u
    önce bi sözünü tutsan güzel olacak hocam.

haykonun selamı var.
  • Şöyle kibirli insanları sen karşıma çıkartma yarabbim. Adam matematiği kendisi bulsa böyle posta atamaz, çocukta art niyet sıfır sadece hakkı olanı soruyor..
  • xms2k X kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen aylarda tüyapta geziyoruz arkadaşla. Baktım malum adam yayınları stand açmış. Dedim dur foto çekekte atak dh ye. Sonra durdum dedim şimdi davalık olmayak İQ. Neyse gittik yanına barış hoca geldi konuştuk falan biraz. Bizi nerde gördünüz dedi. DH den falan hocam dedim. Sonra işte hocam ben şu netleri yapıyorum sizin ilk 2 kitabınızı almadan 3 4 yapıcam dedim. İyi o zaman söyle bakayım dedi x² + y² açılımını. aklıma gelmedi karşıya atılan özdeşlik olduğu. Br yanda biriyle konuşuyodu. Bağırdı br ye ''behzat bak burda çarpanlara ayırma çalışıyoruz'' falan diyip güldüler. Dedim hocam heyecanlandım İQ sınavda böyle çıkmıyo. O gün bu gündür malumdan dinlerim. Hemde free (free den kastım özgürce tabi )
  • ulanalihocaadamlan kullanıcısına yanıt
    Aleyküm selam. Kitabı neden sipariş ettiğimi de söylemiş miydi. Sonra neden sözümü tutamadığımı falan. Bilmeden araya girmeyin hocam.
  • tasxi kullanıcısına yanıt
    Hocam adam seni ayaküstü manipüle etmiş :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam müşterisi ile nasıl konuşacağını bile bilmiyor, gitmiş müşteriyi tehdit ediyor. O kazandığı paraların hepsini o tehdit ettiği kişiler sayesinde kazanıyor. Bu herifi çok abarttılar sanki onsuz matematik yapılmıyormuş gibi, sonuç bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı insanlardan alacağını alacaksın sonra arkana bakmayacaksın durmak yok yola devam
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.