Şimdi Ara

Behzat Ç. | Blu Tv (Efsane Geri Geliyor) (462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.658
Cevap
59
Favori
492.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç teorim var benimde

1)Generalle evlendiğine göre Ercü'nün oğlu olduğuna bende katılıyorum çünkü geçen sezon "Abi" varken Ercü'nün cinayetleri hemen temizleniyordu. Abi, Memduh Başgan'ı geçen sene harcamıştı ama Ercü harcanmamıştı demekki Ercü'nün bir arkası var ki harcanmadı bu da sizin dediğiniz gibi General'in oğlu.

2)Şuan herşey Akbaba'nın üzerine kurulu. 2 ihtimal çıkardım. a)Hakikatten herşeyi Akbaba işledi. Ama Behzat istifa edip Akbaba'yı korumak isteyecektir. b)Bazıları demiş kızı işlemiş diye. 2.ihtimalde bu Nazlı(Akbaba'nın sevgilisi) herşeyi işledi.Akbaba üzerini ört bas etti. Bunu Suna öğrendi örnek aldı çünkü Aziz komiserle barda buluşmuşken evime gidin şurda şurda 15 yıl önce ki cinayetleri işleyen kişi var dedi.Olaylar aynı olunca örnek aldı.

3)Ceyda bileğini keserken nefes alıyordu yani kendisi mi hata yaptı çekimlerde yoksa yaşıyor mu bilmiyorum. İnternetten indiren veya izleme şansı olan varsa baksın.

4)Bir de bu Memduh Başgan dosyasını ele alan savcıda büyük ihtimal Başgan'nın adamı.

5)Ayrıca Funda'nın Şevket Ç'ye Anne Ç.'nin adamı olduğunu söylediğini Memduh Başgan nereden öğrendi. Burda biraz hata gözlemledim.

Bu teori olarak değil ama söylüyeyim şu hacı sakallı kel olan adam(adını hatırlayamadım bir anda ) temizleme işine girmesi çok iyi oldu.

Son sahnede gözüm yaşlandı be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megadeth -- 4 Haziran 2012; 18:43:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Anlatmayın la daha 35. Bölümdeyim

Yaşadığın duyguları tekrar yaşamak isterdim. Beni çok etkilemişti ben pek etkilenmem ama bu dizi beni fena sarsmıştı.
  • Şok üstüne şok yaşadım bu bölümde ilk kez. Fundanın vuruluşundan sunanın intihar edişine kadar. Akbaba katil olarak gösterildiğinde dünyam başıma yıkıldı ama o olay çok farklıdır. Katil olsa Nazlıya amcası tecavüz etti ilk onu vururdu ki Akbaba merhametli. Polislikten atılırım korkusuyla Behzat Ç. yi ispiyonlayan adam katil olur mu hiç ? İnşallah bir şekilde Akbaba katil çıkmaz. Onların ortamını birinci bölümden tutun Seni Kalbime Gömdüm de bile hayranlıkla izliyorum. O dörtlü dağılırsa bence tadı kaçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

Birkaç teorim var benimde

1)Generalle evlendiğine göre Ercü'nün oğlu olduğuna bende katılıyorum çünkü geçen sezon "Abi" varken Ercü'nün cinayetleri hemen temizleniyordu. Abi, Memduh Başgan'ı geçen sene harcamıştı ama Ercü harcanmamıştı demekki Ercü'nün bir arkası var ki harcanmadı bu da sizin dediğiniz gibi General'in oğlu.

2)Şuan herşey Akbaba'nın üzerine kurulu. 2 ihtimal çıkardım. a)Hakikatten herşeyi Akbaba işledi. Ama Behzat istifa edip Akbaba'yı korumak isteyecektir. b)Bazıları demiş kızı işlemiş diye. 2.ihtimalde bu Nazlı(Akbaba'nın sevgilisi) herşeyi işledi.Akbaba üzerini ört bas etti. Bunu Suna öğrendi örnek aldı çünkü Aziz komiserle barda buluşmuşken evime gidin şurda şurda 15 yıl önce ki cinayetleri işleyen kişi var dedi.Olaylar aynı olunca örnek aldı.

3)Ceyda bileğini keserken nefes alıyordu yani kendisi mi hata yaptı çekimlerde yoksa yaşıyor mu bilmiyorum. İnternetten indiren veya izleme şansı olan varsa baksın.

4)Bir de bu Memduh Başgan dosyasını ele alan savcıda büyük ihtimal Başgan'nın adamı.

5)Ayrıca Funda'nın Şevket Ç'ye Anne Ç.'nin adamı olduğunu söylediğini Memduh Başgan nereden öğrendi. Burda biraz hata gözlemledim.

Bu teori olarak değil ama söylüyeyim şu hacı sakallı kel olan adam(adını hatırlayamadım bir anda ) temizleme işine girmesi çok iyi oldu.

1) Ercüment Çözer - Behzat Ç(özer) Bence mantıklı.
    2) Bence Nazlı o kadar olayı tek başına beceremez. Bir de 15 yıl önce hiç beceremez. Öte yandan Akbaba "benim bildiğim sadece cinayet (cinayet büroda çalışmayı kast ediyor.) dolayısıyla suçlu değil gibi de duruyor.
    3) Ceyda bileğini kesmiş ama daha ölmemişti. Ölüp ölmeyeceği belli değil. Behzat'ı aramıştı, Behzatsa telefonu açmamıştı. Behzat Ceyda'nın yanına gidebilir. (Annesinin yanına gitmektense Ceyda'nın yanına gider mi bilemem tabi)
    4) Kesinlikle.

5) Bahri Bey :) adam 5 dakikada ortalığı yıktı geçti :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcksy -- 4 Haziran 2012; 18:51:47 >

• Sezon finalinden sonra izlediğim en güzel bölümdü ve şu anda katil akbaba gibi gözüküyor ve Behzat'ın istifa etme fikri ortalığı tamamen karıştıracağa benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcksy

quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

Birkaç teorim var benimde

1) Ercüment Çözer - Behzat Ç(özer) Bence mantıklı.
    2) Bence Nazlı o kadar olayı tek başına beceremez. Bir de 15 yıl önce hiç beceremez. Öte yandan Akbaba "benim bildiğim sadece cinayet (cinayet büroda çalışmayı kast ediyor.) dolayısıyla suçlu değil gibi de duruyor.
    3) Ceyda bileğini kesmiş ama daha ölmemişti. Ölüp ölmeyeceği belli değil. Behzat'ı aramıştı, Behzatsa telefonu açmamıştı. Behzat Ceyda'nın yanına gidebilir. (Annesinin yanına gitmektense Ceyda'nın yanına gider mi bilemem tabi)
    4) Kesinlikle.

5) Bahri Bey :) adam 5 dakikada ortalığı yıktı geçti :)

hocam behzatın soyadının çözer olması için behzatın generalin oğlu olması lazım yoksa nasıl ikisinin de soyadı çözer olacak?

• quote:

Orijinalden alıntı: M.Modeon

quote:

Orijinalden alıntı: ultrasn0w

Anlatmayın la daha 35. Bölümdeyim

Yaşadığın duyguları tekrar yaşamak isterdim. Beni çok etkilemişti ben pek etkilenmem ama bu dizi beni fena sarsmıştı.

Sarıyor dizi , güzel yani en azından abuk subuk değil. Düşündürüyor
  • beyler facebook'tan Erdal Beşikçioğlu'nu takip etmediğiniz belli.
    Adam orada kendisi açıkladı, Behzat Çözer diyenler yanılacak. Kimsenin ummadığı birşey çıkacak dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 4 Haziran 2012; 22:21:43 >
  • fena bi bölümde ağlayacakdım walla
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboker

beyler facebook'tan Erdal Beşikçioğlu'nu takip etmediğiniz belli.
    Adam orada kendisi açıkladı, Behzat Çözer diyenler yanılacak. Kimsenin ummadığı birşey çıkacak dedi.

Erdal Beşikçioğlunun faceboo hesabı nedir acaba
  • Ercüment Çözer
    Behzat Çözmez
  • Valla düşünmekten ziyade ben doğallığın seviyorum dizide

Mesela tuvalet yapıyor hayalet bunu harun edaya söyleyebiliyor

Bu örnek tabi ki sayamadığım bir sürü ayrıntı daha var

Birde Behzat ç nin bence asıl tutma nedeni;Toplumun çoğundan fazlası bunun gibi olmak istiyor.Bunun gibi olmak derken yanlış anlaşılmasın.Bunun gibi olmak dediğim bazı şeylere göz göre göre görmemek gelmek konuşmak istese bile konuşamaması gibi.Bence bunun tutma sebebi bir ve birde dediği gibi sınıf farkı var :) Rıza babayla eş değil :)

• Devreler yanmaya başladı gene. Temizlik iyi oldu. Tüm ayak bağlarından kurtulduk. Suna, Ceyda, Anne ve Hikmet hepsi gitti.. Akbaba katil olamaz saçma ötesi olur, dizi gözümde biter. Başka bir iş var o işte. Sezon finalinde Ercü yardıracak gibi hadi hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 5 Haziran 2012; 0:08:55 >
  • Bölümü yeni izlemeye başladım da. Ne Kia reklamı yaptılar ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Devreler yanmaya başladı gene. Temizlik iyi oldu. Tüm ayak bağlarından kurtulduk. Suna, Ceyda, Anne ve Hikmet hepsi gitti.. Akbaba katil olamaz saçma ötesi olur, dizi gözümde biter. Başka bir iş var o işte. Sezon finalinde Ercü yardıracak gibi hadi hayırlısı.

Hikmet kimdi, hatırlayamadım gece gece?

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

quote:

Devreler yanmaya başladı gene. Temizlik iyi oldu. Tüm ayak bağlarından kurtulduk. Suna, Ceyda, Anne ve Hikmet hepsi gitti.. Akbaba katil olamaz saçma ötesi olur, dizi gözümde biter. Başka bir iş var o işte. Sezon finalinde Ercü yardıracak gibi hadi hayırlısı.

Nihat la Hikmet nereden çıktı. Bölüm devreleri fena yaktı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Big Turtle

quote:

Nihat la Hikmet nereden çıktı. Bölüm devreleri fena yaktı.

Eyvallah.

• Son bolumu izlerken birden aklima geldi, hani Amerikan filmlerinde herseyi cozen genc dedektifin, olayi cozer cozmez kimseye anlatamadan katil tarafindan oldurulme klisesi var ya! Ahanda dedim bu bolum Cevcet gidici Akbaba olayinda umarim baska bir is vardir(yoksa olmamis yani), la ne bicim bir subeyse orasi normal, evden ise isten eve giden, memur zihniyetli adam yok. Hepsi aysi bir cins

SPOILER:67. Bolum
  • Yeni izledim bölümü.

OLAYLAR OLAYLAR
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.