Şimdi Ara

BEHSAT RASULİ YARAR SAĞLADI MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EED LYS MAT SINAVININ ARDINDAN BU SORUYU SICAĞI SICAĞINA SORMAK İSTİYORUM, ÖZELLİKLE MÜRİDLERİ CEVAPLASIN. BEHSAT HOCA İŞE YARIOR MU???

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

EED LYS MAT SINAVININ ARDINDAN BU SORUYU SICAĞI SICAĞINA SORMAK İSTİYORUM, ÖZELLİKLE MÜRİDLERİ CEVAPLASIN. BEHSAT HOCA İŞE YARIOR MU???

İZMİRLİLER GEREK BİLE DUYMADI HERKES 48 NET MAT.
  • Sağladı tabikide adam her konudan zibilyon tane soru çözüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİR HOCAYA BAĞLI KALMADIM BEN ŞAHSEN BEHZAT HOCA ADAMDIR ONUN SAYESİNE +NETLER YAPTIM HOCALARA GELDİKDENİNDE SAYESİNE YAPTIM YANİ ANLACAGIN BI HOCAYA BAĞLI KALMA.
  • Lysdeki grafikli sorularin benzerlerini br çözdü derslerinde keske tüm derslerini dinleseydim

• quote:

Orijinalden alıntı: rapçi doktor

Lysdeki grafikli sorularin benzerlerini br çözdü derslerinde keske tüm derslerini dinleseydim

Aynen mutlak max grafik sorusunda hoca aklima gdi ama dikkatsizlikten kacti soru.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackkedi

quote:

Lysdeki grafikli sorularin benzerlerini br çözdü derslerinde keske tüm derslerini dinleseydim

Aynen mutlak max grafik sorusunda hoca aklima gdi ama dikkatsizlikten kacti soru.

3 tane grafik sorusu vardi 3unude cozdu derslerinde ben cok az soru cozerek girdim sinava onun sayesinde 3unude yaptim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yav aga adam yapıyor kendi çapında bir şeyler fena da değil ama kusura bakmasın ben 16 saat türev 89 saat limit 127 asır integral dinleyemem yani bilale anlatır gibi anlatıyor belli bir temeli olan adama celal ile ceren izliyormuş gibi geliyor
  • kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Aynen bende çok sıkılmştm dinlerken 10 dakika falan dayanabildim

• Sınavıda sıkılmayan kazandıgı için sıkıntı yok

• Kral1515 sanırım 50 de 47 net yaptı kardeş söylemek istedğmz farklı bişey di

• quote:

Sınavıda sıkılmayan kazandıgı için sıkıntı yok

Behzat faşulinin en iyi iki öğrencisini getir sessizle ben 2 vs 2 atalım mat neti konusunda. Behzatın öğrenciler tane tane 3 işlemde yapılacak soruya 32 işlem yaptığından tahminim logaritmaları göremeden sınav gözetmeni kitapçıklarını alıp torbaya attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

quote:

Behzat faşulinin en iyi iki öğrencisini getir sessizle ben 2 vs 2 atalım mat neti konusunda. Behzatın öğrenciler tane tane 3 işlemde yapılacak soruya 32 işlem yaptığından tahminim logaritmaları göremeden sınav gözetmeni kitapçıklarını alıp torbaya attı

Kandır kendini devam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kral1515

quote:

Kandır kendini devam

Hocam neyini kandırayım ben adama hakkını verdim zaten ama şöyle bir şey var eğer az biraz çakıyorsan bu işten o adamı dinlemen sana bir şey kazandırmaz. Benim çevremden benimle kafa kafaya netleri olan ve izleyen arkadaşlarım var onlar da senin gibi müridi olmuş haldeler ama ben fikrimin arkasındayım

• Kardeş troll falan değl bişey anlatmaya çalştk ne anladn bilmyorum ama kötü bir şey söylemedi kimse örneğn behzat 2 ayrı düzeyde anlatabilir seviyeye göre

• kral1515 K kullanıcısına yanıt
    Düşüncen çok yanlış. Ben behzat hocadan dinledim.Bazı soruları onun gosterdiği farklı yolla çözdüm birçoğunuda diğer hocaların taktikleriyle çözdüm.Öyle senin dediğin gibi bir soruyu 50 kere çözmek mantıksızlığını kimse yapmaz.

• türev derslerinden baya fayda gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxbar10xx

Düşüncen çok yanlış. Ben behzat hocadan dinledim.Bazı soruları onun gosterdiği farklı yolla çözdüm birçoğunuda diğer hocaların taktikleriyle çözdüm.Öyle senin dediğin gibi bir soruyu 50 kere çözmek mantıksızlığını kimse yapmaz.

Ben ondan bahsetmiyorum beni yanlış anlamışsın, bir sorunun 16 işlemi vardır atıyorum bunların 9 tanesi yazılmaya gerek duyulmayacak kafadan halledebileceğin bir işlemdir, Behzat bey bunların 16'sının da yazılmasını salık veriyor ve bu da zaten en büyük sorunun zaman olduğu bir sınavda sana 5-6 soruya patlayabilir. Anlatmak istediğim bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryum

türev derslerinden baya fayda gördüm.

Kac net yaptın sen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: onuryum

türev derslerinden baya fayda gördüm.

Doğrudur ben geometrik yorumunu izledim sadece o gayet güzeldi onun dışında diğer derslerinin bazılarının ön izlemelerine baktım bazılarını edindim,pek beğenmedim açıkçası bahsettiğim sebeplerden dolayı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.