Şimdi Ara

BEHRINGER MIC500US mi, Behringer UMC 204 Urophia mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • elektro gitarım için ses kartı almayı planlıyorum 2. el alacağım BEHRINGER MIC500US model tamamen sıkıntısızdır ancak Behringer UMC 204 Urophia'nın kulaklık çıkışında sorun var elektro gitar için kullacağım ve kulaklık çıkışı hakkında bir problem olur mu diye merak ediyorum. Bu sorunun dışında hangi ses kartı elektro gitar için daha iyi bilgi verebilir misiniz daha önce amfi kullandım ama ses kartı kullanmadım.




  • Kimse yazmamış diye bir şeyler yazayım dedim. Kendim evde bas gitar kullanıyorum. Kullanırken de Focusrite Scarlett Solo ile bağlıyorum pcye. Ses kartından bayağı memnunum. UMC 204 modeli ise daha fazla giriş ve çıkışa sahip. Ben tek başıma kullandığım için tek enstrüman bağlamak bana yetiyor. Ama diyelim ki eve arkadaşınız da gitarını aldı geldi, beraber bir şeyler çalacaksınız; o zaman çift girişli bir kart olması gerekiyor.

    Mic500 dediğiniz cihazı da inceledim. O da içerisinde audio Interface barındırıyor. Yani ses kartı ve pre-amp bir arada. Kendi sitesinde daha çok kondenser mikrofon için ama gitar da bağlayabilirsiniz diyor. Üzerinde sesin tonlarını değiştirmek için bir takım ayarlar var. Normalde bunları ses kartınız olduğunda daw üzerinde yazılımla da yapabiliyorsunuz. Bu cihazla daw ihtiyacı ortadan kalkıyor gibi. Daw dediğim şey de müziğinizi işleyip kaydedebildiğiniz uygulamaların genel adı.

    Fiyat olarak muhtemelen pre-amp daha pahalıdır, daha fazla özellik sunuyor çünkü. Onun dışında umc204'te nasıl bir kulaklık sorunu var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.