Şimdi Ara

BEĞENMEDİĞİM BİR KIZLA SEVGİLİYİM NAPMALIYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her seferden sonra töveb ediyorum zaten. Sorunda burda simdi bir kizla tanisiyorum iyimi, diyorumki bu evlenilecek kizdir cunku durusu hareketleriyle hanim hanimcik dersin. Ne oluyorsa yalniz kalinca oluyor, ben örnegin arabada muhabbet ediyorum kizla hic dokunmuyorum herhangi bir konudan bahsederken kiz birden dudaktan yapisiyor. Daha ilk tanismada oluyor bunlar neyse iste sonra olanlar oluyor iste. Hic beklemem diyecegim kiz ise ilk bulusmada degilse ikincide temas kuruyor, bu kizlarada güvenip evlenemzki insan. Maddi yönden cok iyi durumdayim ama manevi yönden evlenecek bulamiyorum, hepsinde bir ariza cikiyor. Kizlarin derdide evlenmek degil eglenmek oluyor zaten, bizde onlara ayak uyduruyoruz  

• _turbo_ kullanıcısına yanıt
    Şeytan tüyü filan var galiba sizde. Ben bu durumları yaşamıyorum, sevgilim de yok. Belki de Allah ın sevgili kuluyum

Bir kere alışmışsanız uzak durmanız zor ama cehennemde yanacağınızı göze alın yine de. Söylediğim gibi basit bir şey değil. Korkutmak için de söylemiyorum

Bu arada bu kızları nasıl buluyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gay olduğunu söyle

• Hic sinava girmeyen birinin sinavi ile sinavdan sinava girenin sinavi bir olurmu? Sen herseyden uzaksin belki ama bu sekilde sinavi gecmismi oluyorsun? sinavdan kaciyorsun bir kere, ben kalsam bile tekrar deniyorum. Hoslandigim kiz olunca yaklasip muhabbet aciyorum, numarasini aliyorum veya bazen kizlar yaklasiyor veya arkadas araciligi ile tanismak istiyormus diye haber gönderiyorlar.

• Dişi sinek bile bakmadığı için anlayamam kardeş.

• lovecraftianism kullanıcısına yanıt
    Hem yaşadığım şeylerden dolayı böyleyim. Hemde düşünüp doğru olanı bulmaya çalışıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

ÇİRKİN Bİ KIZLA SEVGİLİ OLCANA YALNIZ KAL

• Nasıl buldun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    t24
    Prof. Dr. Koçak: Omicron varyantı işitme kayıplarına yol açtı
    https://t24.com.tr/haber/prof-dr-kocak-omicron-varyanti-isitme-kayiplarina-yol-acti,1040213

• Korkutmazlarsa kime igne yaoacaklar Asilarin yan etkilerini Long Covid diye satiyorlar. 3 kez Corona oldum hicbir etkisi kalmadi, asida olmadim. Zombi varyanti ciksin yine asi olmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 13 Haziran 2022; 22:34:7 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lovecraftianism kullanıcısına yanıt

Kaşınıyor işte. Gerçekten de kız arayan insan bulduğu kıza burun kıvırmaz.

Buyur kardeşim sorularının cevabı

9:40 a al izle hatta dakika 9 gibi de başlatabilirsin

https://www.youtube.com/watch?v=tkG7u7En1Bk&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Abi covid bittimi

• Benim icin hic olmadiki…

Abi diyelim covid olduk ağır geçirirmiyiz şuan çevrende omicronda son durum ne

• Gülüncetipsizolanadam kullanıcısına yanıt
    Ah alan hayır etmez agaa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardes ben kahinmiyim? Cevremde hasta yok tanidigim. Covid bitti gibi tedbirler sonbaharda geri gelebilir, enflasyona karsi ayaklanma olmasin diye.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.