Şimdi Ara

Beğenilen Mesajlarla İlgili Sorun mu var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son 1 haftadır dikkatimi çekti forumda beğenilen mesajlarla ilgili sorunlar görüyorum. Misal adamın birinin mesajı 30 beğeni almış ama beğenilen mesajlarda görünmüyor fakat 5-6 beğeni almış bir mesaj görünüyor. Birkaç üye mesajı da olması önemli değil böyle 10-15 mesajı en beğenilen mesajlar bölümünde görememişliğimiz oluyor. Hani yönetici bir mesajın görünmesini engelledi desek saçma çünkü 1 mesaj yok, bir sürü mesaj, bir sürü konu var ve hepsinde yöneticinin tek tek mesajları incelediğini de düşünmüyorum. Ama sorunun kaynağı nedir anlayamadım. Özellikle Ülke Gündemi bölümündeki konulardaki en beğenilen mesajlara bakıyorum hep eksik. Bunların sebebi nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ?????@Jeolog.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu foruma kimse bakmıyor mu yahu? Öldünüz mü?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorun uzun zamandır var. En beğenilen mesajlar bir çok konuda doğru listelenmiyor. @powerstorm @Citizen

    Örneğin şu konuda hiç bi beğenilen mesaj görünmüyor:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143865396
  • Eski konularda bile bu sorun mevcut. 2015'ten kalma bir konudan örnek vereyim: 5-6 beğenili mesajlar başta görünürken 70 beğenili mesaj görünmüyor.
    Hocam ben ve benden hariç birçok kişi bu konu hakkında bildirim yapmamıza rağmen herhangi bir geri dönüş alamadık. En azından üzerinde çalışıyoruz falan diyin duvara konuşuyor gibi hissettim valla :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    Eskiden Jeolog çok aktifti son zamanlarda bir sıkıntı var bence. Geri dönüş yapmıyor genellikle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jeolog'u kovdular diye biliyorum. powerstorm yaşıyor mu bilmiyorum. citizen ise şu an hapiste.





    bence bellek yetersiz kalıyor. excel'de çok başıma gelen bir durum forumda da oluyor olabilir. bir çok formül kullanınca, excel sapıtmayı bırak hesap bile yapmıyor. bence şu anki versiyon" Version: 1.2.751 " ise bir önceki versiyonu da kullanıdrtmaya devam edip, arada hata olarak görünen farklılıkları üyelerden geri bildirim alabilirler. yukarıdaki yazdıklarım ise şakaydı. muhtemelen vacation moduna girmişlerdir.
  • ahmet kontuy kullanıcısına yanıt
    Bugün eski bir konuda sürüsüne bereket beğenilen mesajlar gördüm, öyle 3-5 tane değildi. Yöneticiler bazı üyeleri mimleyip mesajların beğenilenlerde görünmesini engelliyor diyeceğim ama bu da çok gerçekçi gelmiyor. Veya beğenilen mesajlara artık belirli bir süre getirildi diyeceğim ama bu da başka bir yerde patlak veriyor. jeolog anında mesajlara dönüp ilgileniyordu ya sahi noldu ona, ortalıkta yok.
  • Hayır kovulmadım :)

    Best messageslarla ilgili yakın zamanda bir çalışma yapıldı ama bir başka sıkıntı var sanırım. İlgili arkadaşa iletiyorum sorunu. İletişimde kalalım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kartal Göz

    Şu foruma kimse bakmıyor mu yahu? Öldünüz mü?
    İlk önce konu daha önce açılmış mı sen ona baktın mı? Yoksa yaşayan ölü sen misin?

    https://forum.donanimhaber.com/en-cok-begenilen-yorumlar-uste-gozukmuyor--143448015#144339890

    Azıcık kurallara uyup öyle muamele yapsanız gam yemem :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YOURMOVE

    İlk önce konu daha önce açılmış mı sen ona baktın mı? Yoksa yaşayan ölü sen misin?

    https://forum.donanimhaber.com/en-cok-begenilen-yorumlar-uste-gozukmuyor--143448015#144339890

    Azıcık kurallara uyup öyle muamele yapsanız gam yemem :)

    Alıntıları Göster
    Biraz mantığımızı çalıştıralım. Forumla ilgili binbir tane sorun ve sadece bu foruma özgü sorun ve bu forumun çalışanlarını ilgilendirip bu forumun çalışanlarının çözebileceği sorunlar olduğunu önce bir kabullenelim. Hal böyle olunca sorunlarımızı yazdığımız forum başlıkları çok farklı şekillerde olabiliyor. Bu da daha önce bu konunun açılıp açılmadığını bulmayı zorlaştırıyor olabilir. Çünkü sorunu iletmenin standart bir açıklaması yok.

    İkincisi sorunun standart bir başlıkla açılmasına gerek de yok kanımca veya bu tartışılır. Çünkü daha önce de söylediğim gibi burası sadece bu forumla ilgili öneri ve şikayetlerin olduğu bölüm. Bir bilgi paylaşım bölümü değil. Yani dışardan X kişisi arama motorunda arama yapıp bir konu hakkında bilgi almak istese almak isteyeceği bilgi ya da fikir DH'in beğenilen mesajların bazı bölümlerinde gözükmeme hatası ve bunun çözümü için neler yapılabilir olduğu olmayacak. Çünkü bu X kişisini ilgilendiren, umrunda olan, işine yarayan bir bilgi değil, niye merak etsin ki! Haliyle ortada bir daha önce açılmış olan "Ana Konu" olmasının da anlamı olmuyor. Zaten sorun çözüldüğü an şikayet konusu amacına ulaşmış olacaktır.

    2007'den beri foruma üyeyim, dediğiniz şekilde de -yani kurallara uyarak, ana konulara yazarak- forumu yıllarca kullanırım ancak Gereksiz Mesajlar ve Öneri/Şikayet bölümünde bu kuralların biraz dışına çıkarım. Çünkü bu işin anlamı ve mantığı yoktur.

    "Hadi arama yapmıyorsun bari aynı sayfada görünen beğenilen mesajlar konusuna neden yazmadın be adam?" dediğini duyar gibiyim. Evet başlığı gördüm ama konuyu kimse sallamamıştı, bir de ben ses getirmek istedim umursasınlar diye. Bu konular forumda çok yer kaplıyorsa sorunları çözdükten sonra silebilirler. Ne de olsa bilgi, kültür, fikir konusu değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Temmuz 2020; 3:26:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140930181

    bu yorumum 720 beğenilme aldığı halde, en begenilen yorumlar listesinde yer almıyor bile :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/140930181

    bu yorumum 720 beğenilme aldığı halde, en begenilen yorumlar listesinde yer almıyor bile :)
    Bakıyoruz hocam buna.
  • Jeolog. kullanıcısına yanıt
    Hocam siz konu konu, tek tek mi bu sorunları gidermeye çalışıyorsunuz? Bu iş öyle olmaz ki dakikada yüzlerce konu açılıp binlerce mesaj beğeni alabilir. Bu beğenilen mesaj sorunu halen daha devam ediyor. Tek tek konu linki atmayacağım Ülke Gündemi bölümünde sürekli görüyorum. Hatta iu an rağbet görülen konulara bir bakılsa bu rahatlıkla görülür.

    Ayrıca bir sorun daha var.https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/144613951

    Şu linkteki mesajımda imla hatasını düzeltmek istiyorum ancak mesajı düzenleyip gönder dedikten sonra "Bu alan boş bırakılamaz" diye bir hata verip mesajı düzenlemiyor. Boş bırakılıp doldurulacak bir alan da yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bende bloklu kişilerin en çok beğenilerde olmasını tuhaf buluyorum. mesela konuyu açan üyenin dediği gibi bazı çok oy almış mesajlar görünmüyor ama bloklu kişiler en çok oy almış mesajlar kısmında görünüyor.
  • @Jeolog. hocam bu sorun halen daha devam ediyor ya, halen daha çözülemedi. Programcılar bu sorunla ilgileniyor mu? Mesela şu konuda

    https://forum.donanimhaber.com/bilal-oglan-gelismenin-alfabeyle-bir-alakasi-yokmus--144730366#144730453 güzel bazı mesajlar ama onlar çok beğeni almasına rağmen görünmüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.