Şimdi Ara

Beden Dersinde Dayak Yediğim An

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar liseyi bitireli 2 sene oldu ama size komik bir anımı anlatmak istiyorum. Yıl 2012 lise 3 e gidiyorum.o zamanlar para biriktirip en sevdiğim ayakkabı modeli olan adidas samoa almıştım 200 küsür liraya.Ayakkabılarımı hergün silerdim.Birgün ayakkabıları içeri almayıp kapıya bıraktım.11 katta oturuyorduk.sabah uyanıp kahvaltımı etmiştim.İlk 2 ders bedendi.eşorfmanlarımı giyip kapıyı açtığımda beynimden vurulmuşa döndüm.Ayakkabılarım çalınmıştı.Birde kapıda 5 ayakkabı vardı ama şerefsizler birtek benimkini çalmışlardı.Eski ayakkabılarımıda çöpe atmıştım.Moralim bozuk bir şekilde Kışlık asker botlarımı gitip okula gittim.Beden hocası beden kıyafetlerini giymeyenlere hep kızardı.Yanımdaki arkadaşa 2 tane asılmıştı giymediği için.Çocuk ağlamamak için kasılıyordu o derece.

Sonra hoca bana baktı.Botları görüp" ulan dağa mı çıkacaksın bu botlar ne?" Dedi.Bende "hocam inanmayacaksınız ana ayakkabılarımı çaldılar bende botlarla derse girmek zorunda kaldım" dedim.

Hocada"olum sana kötü bir haberim var,İnanmadım.Başka yalan bulamadın mı?" Diyerek bana 3 tane asıldı.Birde utanmadan botlarla okulun etrafında 5 lapslık circuit ettirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana bi hoca el kaldırmaya çalışsın direk kroşe indiririm yere yığıldığında karnına tekme atarım ki unutmasın beni.

benim gibi yapacaklar +
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DAYAK YEDİM. ANLATIYORUM
    12 yıl önce açıldı
    Dominos da mudurden dayak yedim
    7 yıl önce açıldı
    Okulda Yaptığım Basit Nargile
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.