Şimdi Ara

Bedelli Celp Tarihi Erteleme Evlilik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevk tarihim nikahıma ve düğünüme denk geldi. İlk sevk tarihinde nikaha yetişemiyordum ancak düğüne yetişiyordum ancak 16. celp döneminin tarihlerini değiştirdikleri için artık düğüne de yetişemiyorum. konu ile ilgili şube ile görüştüm yapacak bir şey yok düğünü ertele dediler. düğün için bütün hazırlıklar tamamlandı ve yüklü borç altına girdim düğünü ertelemem mümkün değil gibi 4 kere şubeye gittim 4. de nikah için resmi bir evrak istediler belediyeden aldım dilekçe yazarak zorla da olsa 12.03.2019 tarihinde dilekçeyi verdim. şubedekiler boşuna uğraşma ertelenmez dedi ancak 1111 sayılı askeri kanunun 47. maddesinde sevk tarihinden 15 gün önce yada sonra evlilik varsa celp tarihi ertelenir diyor. nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz.

Bedelli Celp Tarihi Erteleme  Evlilik

Bedelli Celp Tarihi Erteleme  Evlilik

Edit: Şube ile görüştüm dilekçe onaylandı 03.04.2019 olan celp tarihi 17.06.2019 tarihine ertelendi. Ancak e-devlette gözükmüyor şube e-devlete düşmemiştir sistem de öyle gözüküyor dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizelli34 -- 26 Mart 2019; 0:7:15 >

• Dilekçene ilgili kanun maddesini de yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Dilekçede yazıyor hocam 1111 sayılı askeri kanunun 47. maddesi gereği celp döneminin ertelenmesini talep ediyorum yazdım. dilekçeyi vereli 7 gün oldu hala sonuç yok hatta dilekçe gönderildi mi gönderilmedi mi onu bile bilmiyorum şubeye zorla verdim dilekçeyi almıyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rizelli34

Dilekçede yazıyor hocam 1111 sayılı askeri kanunun 47. maddesi gereği celp döneminin ertelenmesini talep ediyorum yazdım. dilekçeyi vereli 7 gün oldu hala sonuç yok hatta dilekçe gönderildi mi gönderilmedi mi onu bile bilmiyorum şubeye zorla verdim dilekçeyi almıyorlardı.
    Dilekçe verirken numarasınıda alsaydınız? Yırtıp çöpede sallamış olabilir.

Belki de işte bırak numarayı vermeyi dilekçeyi zor aldılar gönderilip gönderilmediğini de bilmiyorum işte ne yapmam gerekiyor zaman da daralıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizelli34 -- 20 Mart 2019; 1:31:50 >
  • Çok zor bi durum ya. Ama böyle bir şey olacağını tahmin edipte tarih almanız gerekmez miydi?
    Allah yardımcın olsun inşallah bi çözüm bulunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik erteleme
    geçen yıl açıldı
    Bedelli erteleme
    4 ay önce açıldı
    Askerlik yoklaması erteleme
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tarihi önceden almıştık denk geleceğini tahmin edemedik bide değiştirdiler üstüne değiştirmeseler yine yetişirdim seçim nedeni ile değiştirdiler bide

• Aynı durum ben de de var. Aynı celp dönemini çocuğum olduğu İçin ertelemeye çalışıyorum bakalım olursa yazarım

• soad_sefa kullanıcısına yanıt
    Şube ile görüştüm verdiğim dilekçe onaylanmış 17.06.2019 tarihine ertelemişler ancak e-devlette gözükmüyor şube bizim sistemde böyle gözlüküyor e-devlet güncellenmemiştir dedi.

• bende celp tarihinden yaklaşık 40 gün önce çocuğum doğmuştu. Onun için başvurmuştum kabul edilmiş, bir ay sonrasına istemiştim ertelenmiş.
    E devlette gözüküyor mu hocam bana şube ertelendi dedi ama e devlette tarih aynı hala

merhaba,
    üstadım yorumlara bakarken cocuğun olaacğı için askerliği ertelediğini gördüm. aynı durum bende de var. 15 haziranda askerliğe gideceğim fakat aynı dönemde cocuğum dünyaya gelecek insallah. askerlik subedeb de bilgi aldım. fakat sana sormak istediğim sey su: sen demişssin ki bir ay uzatmak istedim onlarda uzattılar. erteleme süresini biz mi belirliyoruz ? birde erteledikten sonra eski celp yerin mi çıktı yoksa farklı bir lokasyon mu ?
    teşekkür ederim.
  • feyzara F kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, ben dilekçede bir sonraki yada uygun bir celp dönemine ertelenmesini istediğim 03.04.2019 tarihinden 17.06.2019 tarifine ertelediler ve şubeden tarih uygun mu diye sordular uygun dedim değil dersem daha uzatırlarmıydı orasını bilmiyorum ama istediğin bir tarih var ise dilekçeye yazabilirsin bana şube müdürü bile ertelenmez uğraşma dedi ancak dilekçeden sonra erteleyerek tarihin uygunluğunu bile sordular. Bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ayrıca e-devlet üzerinden cimere yazarak yardım da alabilirsin.

Lokasyon aynı değiştirilmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizelli34 -- 29 Nisan 2019; 20:31:18 >
    Celp tarihinin öncesi sonrası 2 ay içinde Doğum olduysa, erteleme alıyorsun. Biraz erken git yalnız, son haftalara bırakma. Bizim kadın son hafta gel yaparız dedi, gittim sonrada Ankara’ya gönderecez yetişirse dedi. Yetişti neyseki. Dilekçe yazıyorsun, Doğum belgesini koyuyorsun ben istediğim tarihi de yazdım. O tarihe kadar tecil ettiler.

Not; Ben Doğum olan şehirde de yaşadığım şehirde de ayrı ayrı başvurmak zorunda kaldım bazı sebeplerden. Orda şunu farkettim kimse birşey bilmiyor. İlk gittim olmaz dediler. İkinci gittim bir dönem erteleme alırsın dediler. Sonra gittim farklı şeyler söylediler. O yüzden sana ne söylerlerse söylesin altından gir üstünden çık. O dilekçeni Ankara’ya fakslat. Ankara erteliyor.

• Rizelli34 kullanıcısına yanıt
    Üstadım cok teşekkür ederim acıklaman için. Ben de 2 ay gibi bir süre uzatmak istiyorum inşallah bir aksilik çıkmaz, kabul ederler. Ayrıca seni de tebrik ederim. inşallah güzel mutlu bir yuvan olur. Bu arada cimer ile ilgisi nedir onu tam anlayamadım, cimer üzerinden tarihimi değistirebilirler mi ?
    Teşekkür ederim
    Peki Sefa kardeşim senin celp yerin değişti mi ? Üstadım şimdi benim celbim 15 haziran, cocuğun doğum dönemi de haziranın ortaları yani o vakitler, biraz erken biraz geç. ben şimdiden doğum belgesini nasıl verebilirim ki ?
    Denemekte fayda var en azından bilgi alma kısmına şu kadar ertelemek istiyorum mümkün müdür yazabilirsin ben ayrıca durumu cimere de yazmıştım sonuçlanmasından faydası oldu mu bilmiyorum ama sonuçta olumlu bir cevap aldım. İyi dileklerin için teşekkür ederim.

1111 sayılı askerî kanunun 47. Maddesinde yazıyor dilekçeye bunu da ekleyebilirsiniz dilekçeye.

• Rizelli34 kullanıcısına yanıt
    anladım üstadım,çok teşekkür ederim .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.