Bildirim
Bedavaya - Linux Web Hosting... !!! Koş, Koş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bedava olmasi güzel, hos ama hangi firma adi altinda yapiyorsun bu isi sevgili yeni üye arkadasim ? -
Neden yapıyorsunuz bunu? Reklam için mi? -
pm attım -
Arkadaşlar merhaba.
İletişim Adreslerimiz:
MSN: info@shiftmedya.com
AIM: shiftmedya
Yahoo! : shiftmedya
Mail: mail@shiftmedya.com
Şikayet Hattı: abuse@shiftmedya.com
Web:www.shiftmedya.com
-
teşekkür ederim hesabımı hemen açtılar -
Rica ederim.
ilanımız aktiftir. -
Siten suan açık değil. Sen kendini bir düzelt be kardeş ondan sonra host dagıt :) -
Bu arkadaşı kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşlar.Aşırı derecede seviyesiz ve terbiyesiz bir insan.Verdiği teklifi kabul etmeyince ö.m den küfre yöneldi.Dikkat edin ..Şikayet ettik ama maalesef hala hakkında en ufak bir işlem yapılmamış. -
Siyama_Ronin koçum senin benimle ne derdin var ?
Sende şeref namına birşey kalmamış paşam. -
seninle derdim falan yok.Hala ne kadar terbiyesiz oldunu ıspatlıyorsun koçum falan...Bana atmış olduğun o ö.m hatırla.ben buraya koyardım fakat maalesef yöneticiler siliyor.Herkes nasıl muamele yaptığını görsünki ona göre muhattap olsun seninle.Şikayet ettik ama nafile...hala çatır çatır satış yapıyorsun.Yazık..! -
Herkes kendi işine paşam. Hade yol al. ;) -
Bana inanan inanır inanmayanda benimle özelden iletişime geçer seninle yapmış olduğum ö.m konuşmaları ıspat olarak gönderilir...:):):):):):):)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X