Şimdi Ara

bedavacım.com ve istanbul bilişim güvenilirmi dir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1-2 haftaya elite çıkmazsa lg g2 veya s4 alıcam en uygun bu sitelerde buldum güvenilirmi dir ? birde lg g2 mi ? s4 mü alsam ? kamera ve güncellemede s4 daha iyi , g2 ide daha performanslı ve şarjı iyi g2 ye daha yakınım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strange01 -- 6 Şubat 2014; 10:44:30 >

• istanbulbilişim güvenilirdir tavsiye ederimde bedavacımı bilmem görmedim hiç
  • strange01 kullanıcısına yanıt
    kesinlikle g2
  • İstanbul Bilişim güvenilirdir ama bedavacım çok şikayet ediyor bedavacım güvenilir olmaya bilir.
  • İstanbul bilişim sorunsuzdur hocam.Birde g2 ile s4 arasında kalmışsın ya bence g2 kraldır hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strange01

1-2 haftaya elite çıkmazsa lg g2 veya s4 alıcam en uygun bu sitelerde buldum güvenilirmi dir ? birde lg g2 mi ? s4 mü alsam ? kamera ve güncellemede s4 daha iyi , g2 ide daha performanslı ve şarjı iyi g2 ye daha yakınım

ist bilişim güvenlidir.bedavacım yaramaz alan bidaha almıyor milletin şikayetleri nette boy boy yazıyor.ALLAH uzak etsin.
  • Arkadaşım ile Geçenlerde bedavacim.com.tr 'den alışveriş yapmadan araştırdık,

istanbul bilişim'in şikayetlerine baktım :http://www.sikayetvar.com/firma/detay/istanbulbilisimcomtr

bedavacim.com.tr'nin şikayetlerine baktım :http://www.sikayetvar.com/firma/detay/bedavacimcom

bedavacim.com.tr 'nin sorunlu müşteriler ile ilgilenip müşteri sorunlarını çözmüş.
    araştırmadan firmaları baltalamayın, yanlış bilgiler ile milltein kafasını doldurmayın.

bahsettiğiniz cep telefonuna gelince en ucuz fiyat Türkiye'de ki fiyatı bedavacim.com.tr'de

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g2-d802-32gb-fiyati,1391494.html

bedavacim.com.tr'den alışveriş yaptığım için memnunum, hem ucuz hemde müşteri ile ilgileniyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mp4 dönüştürücü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankal

quote:

Orijinalden alıntı: strange01

1-2 haftaya elite çıkmazsa lg g2 veya s4 alıcam en uygun bu sitelerde buldum güvenilirmi dir ? birde lg g2 mi ? s4 mü alsam ? kamera ve güncellemede s4 daha iyi , g2 ide daha performanslı ve şarjı iyi g2 ye daha yakınım

ist bilişim güvenlidir.bedavacım yaramaz alan bidaha almıyor milletin şikayetleri nette boy boy yazıyor.ALLAH uzak etsin.

İstanbul bilişim mi güvenli
    Allah korusun kafayı mı yediniz kardeşim siz? Yaptığım alışverişlerde hep pişman oldum. Kuryeyle telefon alıp 3 gün sonra geldiğini gördünüz mü hiç? En son zaten bir mağazalarına gitmiştim. Arkadaşa notebook bakıyorduk bir tek orada vardı. İçerideki düzeni (yada düzensizliği mi desem, savaş alanı mı desem) gördüm. İçime hiç sinmediği halde aradığımız ürünü sordum. Aptalın teki çıktı bir halt anlamadı, başka bir ürün aldırtacağım diye saçmalayıp durdu. Daha yetkili birini bulup konuştum. Bu ürün gelmeyecek hiç dedi. Sitenizde ne işi var o zaman dedim, kendi de bilmediğini söyledi
    Yani uzun lafın kısası, 1'den 5'e güven sıralaması yaparsak; televizyonda milleti kazıklamaya çalışan satıcılar ve firmalar 5 ise İstanbul Bilişim 4.5'tur. Bedavacım'dan alışverişim olmadı ama ortaklarından birini tanıyorum. Müşderi olarak da alışveriş yapacağım.

• Belli mağazalar harici hiçbirine güven olmaz.Fotoğraf , video çeken birisiyseniz S4 olabilir.Ama performans önemli derseniz G2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cawres*

Arkadaşım ile Geçenlerde bedavacim.com.tr 'den alışveriş yapmadan araştırdık,

istanbul bilişim'in şikayetlerine baktım :http://www.sikayetvar.com/firma/detay/istanbulbilisimcomtr

bedavacim.com.tr'nin şikayetlerine baktım :http://www.sikayetvar.com/firma/detay/bedavacimcom

bedavacim.com.tr 'nin sorunlu müşteriler ile ilgilenip müşteri sorunlarını çözmüş.
    araştırmadan firmaları baltalamayın, yanlış bilgiler ile milltein kafasını doldurmayın.

bahsettiğiniz cep telefonuna gelince en ucuz fiyat Türkiye'de ki fiyatı bedavacim.com.tr'de

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-g2-d802-32gb-fiyati,1391494.html

bedavacim.com.tr'den alışveriş yaptığım için memnunum, hem ucuz hemde müşteri ile ilgileniyorlar.

Hocam bende almak istiyorum bedavacim.com dan fakat çok fazla söylenti var birde şunu merak ediyorum sipariş ile teslimat arası toplam kaç gün ? ayrıca siparişiniz geldiği an samsung yetkili servisini çağırıp sorunsuzca kurulum işlemini yaptırabildiniz mi garanti işlemi nedir samsung türkiye garantisi mi yoksa farklı bi uygulama mı
    cevaplarınız için şimdiden tşkler

• Bedavacım.com a bir şey söyleyemem ama, İstanbul Bilişim için çok güvenilir diyemem.

Ben bir notebook satın aldım. Sözde yeni cihaz. Yurt dışı outlet ürünü ithal edip yeni diye satıyorlar. Biraz kalıllarını kullanıp kutu üzerinde ki barkodları sökmek ve cihaza orginal gibi görünecek elektrik adaptör uclarını koysalar hiç kuşkulanmayacağız.

İstanbul Bilişimden satın aldığınız ürün açık ise 10 kere şüphelenmenizi öneririm.
  • Teknoloji marketlerinden alınan telefonların garanti verdiği firma ile netten alınanların garantisini verdiği firmalar aynı mı oluyor?Teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Teknoloji marketlerinden alınan telefonların garanti verdiği firma ile netten alınanların garantisini verdiği firmalar aynı mı oluyor?Teşekkürler

Hiçbiri aynı olmayabilir. Adam kendisi ithal etmiştir kendi kaydettirmiştir BDDK'ya satıyordur. Herkes kendisi olabilir yada anlaştığı bir servis.. Teknoloji marketler genelde O firmanın servislerinden yararlanırlar ama. İnternet için aynı şeyi söyleyemem.
  • KsKLee85 K kullanıcısına yanıt
    Mesela ben gidip bir teknoloji mağazasından aldığım telefon kvk garantili mi oluyor,çoğu zaman yazılmamış oluyor garanti verdiği firma,o yüzden takıldım bu konuya.Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: GIRALİÇEM

Mesela ben gidip bir teknoloji mağazasından aldığım telefon kvk garantili mi oluyor,çoğu zaman yazılmamış oluyor garanti verdiği firma,o yüzden takıldım bu konuya.Teşekkürler.

KVK garantili olacak diye bir kural yok. Eskidendi o. Artık Samsung Türkiye, LG Türkiye, Sony Euroasia vs gibi kendi kurdukları servisler var.. Bir de dediğim gibi adam kendi ithal etmiş kaydını yaptırmış kendi yerinde (veya anlaşmalı bir yerde) garanti verebiliyor. Haa ne kadar güvenilir orası tartışılır tabi.
  • KsKLee85 K kullanıcısına yanıt
    Tamamdır. Teşekkürler yardımcı olduğunuz için.

• bedavacim.com dan uzak durun. sıfır ürün diye hasarlı defolu ürün gönderiyorlar. bedavacım com u arayınca sürekli bahane sürekli erteleme.sonuç yok. bedavacım.com dan bir daha bir şey almak mı asla .ben yandım siz yanmayım çöphe giden 1500TL ye mi yanayım.çektiğim zahmete mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.