Şimdi Ara

Bedavacim.com'dan tv almak ? Nasıl sitedir alışveriş yapılırmı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
15.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    iyi de hocam (lg de var mi bilmiyorum ama) samsung tv lerde sanirim cihazlarin kac saat kullanildigini gosteren bir ozellik var. eger kurulumu garantiden gelen kisiler yaparlarsa gozlerinin önünde ürünün teshir olup olmadigini anlayabilir, durumu o elemanlar gözetiminde tutanaga alabiliriz. siz boyle bir yol izlemediniz galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4

yapmayın arkadaşlar, anlı şanlı teknomarketler bile "ürünün ambalajını açmadan değişim" şartı koşuyorlar o komik olmuyor da bunlarınki mi komik oluyor? ayrıca, samsungun o peynir kalıbına benzeyen clouding problemlerini, el feneri gibi ışık sızmalarını, bilmem kaç taneye kadar (servisi başka söyler çağrı merkezi başka söyler biri 3 der biri 5 der diğeri 7 der) ölü pikseli normaldir diyerek değişim harici tuttuğunu artık sağır sultan bile duydu. forumda samsung merkez ve servislerinden illallah diyen yığınla insan var işte yazdıklarını her gün okuyoruz. spottan bunca insan alışveriş yapıyor hepsi mi mağdur? arıza halinde herkes mi malını çöpe atıyor?

Haklarini bileceksin. Ambalaji acilsa bile uzaktan satoslarda geri almak zorundalar. Eger ambalaj zarar gormusse ambalaj parasi kesebilirler ama kargo ucreti onlardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar siteyi saatlerdir araştırıyorum çok şikayet var ve çok iyi yorumlarda var. Müşteri temsilcisi ile neredeyse yarım saatlik görüşme yaptık. Tek tek hepsini sordum tek tek hepsini açıkladı. Samimi geldi. Sipariş vereceğim şimdi. Bakalım birkaç güne tekrar yazarım.

http://www.bedavacim.com.tr/55F6510-7C-samsung-55F6510-3d-led-tv_1506.html#0

sipariş vereceğim ürün : Samsung 55F6510
  • site gercekten cok ucuz vestel 9060 1,452.00 TL baska hiç bi yerde yok bu fiyata garantisi vestelin nasıldır acaba bi bilgisi olan var mı ?
  • ayni seyi ben de dusunuyorum fiyatlari piyasaya gore ucuz
    ama siteye hala guvenemedim :/
    bu televizyona paralel ithalata bu kadar para verilir mi ve guvenilir mi lutfen yardimci olun
    1 hafta icinde almak istiyorum :)

http://www.bedavacim.com.tr/Samsung-UE-55F8000-3d-Led-Tv_471.html?search=55f800#0
  • voodoo child kullanıcısına yanıt
    3d gözlük normalde 4 adet f 8000 lerde burda 2 adet diyor.

2 adet eksik görünüyor+
    yukarda AgustaMangusta arkadaşın başına gelenlerde ortada ...

bende düşünüyorum ama çok riskli geldi bana.
  • satın aldığım tv bugün sabah geldi. daha açıp kurulum yapmadım. açtıktan sonra paylaşım yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgenc

satın aldığım tv bugün sabah geldi. daha açıp kurulum yapmadım. açtıktan sonra paylaşım yapacağım.

hayirli olsun kardes. ben de 40'ını aldım bugün. distr. garantili 1900 liraya geldi. nette en ucuz (üstelik paralel ithalat) 1935 lirayken, 1900 e iyi bulduğumu düşünüyorum.

tv yarın gelecek, sabırsızlıkla bekliyorum :)
  • Hayırlı olsun size de.

Üründe hiçbir problem yok. sıkıntısız bir şekilde . Hepsiburada dan da duvar askısı alıp duvara monteledim. Fotoğraflar:

Bedavacim.com'dan tv almak ? Nasıl sitedir alışveriş yapılırmı

• quote:

Orijinalden alıntı: dgenc

Hayırlı olsun size de.

Üründe hiçbir problem yok. sıkıntısız bir şekilde . Hepsiburada dan da duvar askısı alıp duvara monteledim. Fotoğraflar:

Hocam Bedavacım.com'dan TV alacağım da servis gelip kurmuyor mu biz mi kuracağız ?

• ben kendim kurmuştum ama bana isterseniz ücretsiz ekip gönderip kurulum yaptırıyoruz demişlerdi.
  • Servis talep ederseniz servis geliyor Bedavacım'dan. Telefonla söyleyip randevu almanız yeterli..
  • Bu siteden kesinlikle uzak durun.
  • Dağlık tenha yolda o yöne gitmeyin uzak durun evlat diyen aksakallı dede misali :D
    Arkadaş neden uzak duralım aldığın şeyimi göndermediler , parayamı çöktüler , bozuk malmı gönderdiler adam almış tv yi koymuş göstermiş uzak durun neden duralım.
    Ben bu siteyi aradım ürünü kendilerinden de alabileceğim ancak kendimde alsam evede gelse kargo ücreti almak zorunda olduklarını söylediler garip geldi yoksa piyasada 320 tl olan süpürge bunlarda 210 tl
  • Dolandırıcı site. Ben bu siteden 3500 TL Plazma televizyon için havale yaptım. Bir hafta boyunca sürekli aradım. Sonra ürünü kargoya verdiklerini söylediler. Ben gönderdiklerine inanmadım, derhal kargo numarasını vermelerini istedim. Kargo numarasını veremediler, televizyonu göndermediklerini itiraf ettiler. Meğer yalan söylemişler. Televizyon elimize geldi 3-5 gün içinde göndereceğiz dediler. Bunlar benim gibi 10 kişiye hayali televizyon satıp 1 ay bekletseler 200 TL faiz geliri elde ederler.
  • Hortlamış konuya olumsuz yorumlar üzerine ben de bişeyler eklemek istedim.

46h7000 almayı planlarken en ucuz fiyat bu sitedeydi ve almadan önce çekiniyordum. Daha sonra yeni evlenen ve buzdolabı, çamaşır mak gibi bütün beyaz eşyalarını bu siteden alan arkadaşıma sordum, bana valla ben risk alıp 7000 lira gömdüm gayet memnunum dedi. Ben de direk siparişi verdim, 12 saat içinde tv elime ulaştı ve Samsung servisi gelip tv'mi kurdu.
  • Evim için gerekli olan (Bayilerde 1000 TL lık) ankastre ocağı bu sitede 700 TL ücretle buldum. Tabi hemen bu sitenin güvenilir olup olmadığını araştırmaya başladım.

Sonunda "Ne olursa olsun. Gidecek olan 700 TL'dır" diyerek siparişi verdim. Az önce telefonla aradılar. Benim sipariş ettiğim ocağın ellerinde kalmadığını ama onaylarsam bir üst modelini fiyat farkı almadan gönderebileceklerini söylediler.

İşin doğrusu, benim yaşadığım bu olayın benzerini farklı sitelerde okumuştum. Ama bizzat yaşayınca daha da inandırıcı geldi.

Memnuniyetimin ifadesi ve benim gibi tereddütte kalan forumdaşlarımıza yardımcı olması için bu siteyle ilgili yaşadığım ilk alışveriş tecrübesini paylaşmak istedim.

Ürün henüz kargoda. Eğer bir aksilik olursa yeniden yorum yazarım.
  • Servis geliyor bedavacımdan derken?

Aldığımız ürüne ait çağrı merkezinden randevu alabiliyor muyuz? Samsung,lg vb..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.