abi akıs secenekleri ni ne olarak ayarlamamız gerekiyor.. ben az once ayarları karıstırdım da biraz... zaten gece gece el attıgım bisuru sey ziyan oldu.. sergen_baba nın anlattıgı "internet" olarak ayarladım ama insalah bi sorun cıkartmaz..
bu arada kuzenimde bir k750 war .. hiç bir sekilde inetnete girdiginde kontor gitmiyo.. telefonu servise gitti geldi hala kontor gitmio..
onda da su sekilde bi ayar warı ama anlamadım.. ben kendime de aynı ayarları cektim ama kont gitti.. data hesapları WAP CTI >>> apn=wap.ctimovil.com.ar kullanıcı adı=tigprs kullanıcı adı = yok sifre= yok
buna bir anlam yukleyemedim sahsen..
cptANGRIST
dostum akış seçeneklerini internet profili seçiyorsun
Arkadaşlar w800i kullanıyorum suite programını kurdum fakat kullanamıyorum. Telefon bilgisayara bağlu USB ile ve internet bağlantısıda mevcut fakat No Connect olarak görünüyor. Bi yardımcı olursanız sevinirim.
arkadaşlar bana da bir ara cevap verirseniz sevinirim ?
arkadaşlar ayıp oluyor ama üvey üyemiyiz biz
quote:
Orjinalden alıntı: The Cool
arkadaşlar bana da bir ara cevap verirseniz sevinirim ?
symbian telefonlarda da çalıştı mı deneyen var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: Magnetic
emrejim çalışır tabiki de
ama symbian koca agile varken ee gerek yok yahu
quote:
Orjinalden alıntı: sergen_baba
quote:
Olsun erman'ım buluşunun ne kadar efektif kullanılabileceğini anlatmaya çalışıyorum
wap'tan agile'nin adresi. wap.agilemobile.com'du di mi?
quote:
quote:
quote:
Olsun erman'ım buluşunun ne kadar efektif kullanılabileceğini anlatmaya çalışıyorum
adres doğrudur erkek..
einsteinden sonra en iyi 2. buluş diolar
quote:
quote:
quote:
quote:
adres doğrudur erkek..
einsteinden sonra en iyi 2. buluş diolar
einstein tabi iyi bi buluş
quote:
Orjinalden alıntı: Murat5003
Bu program benim K300i de cok güzel calıştı, iki tane 6600 da da calıstı, 6630 da da calıştı ama bi arkadasımın K700i sinde sebeke hatası diyo baglanırken. Ayarları dogru. Bir de bunun 3220 ve 6020 de calışan ayarları var mı?
3220 ve 6020 nokia nın anlamsız 40 series telefonları onlarda çalıştıramıyorsun bu kadar saçma teelfon işte nokia seri 60 ta çalışyıro şebeke hatası diosa sorun sende değil operatörünü bi ara sor gprse açıkmı hattın
sergen_baba bu msn olayı t610 la oluyomu senin dediğin ayarları yapmaya calısıyorum ama internet ayarları die bişey yok bide yeni hesap deyince menuye erisilemiyor diyor.Programı acınca da surekli connecting diyor ama bi türlü baglanamıyor.Galiba baglantımda sorun var.Ama gprs e girebiliyorum.Bi yardımcı olabilirmisin??
quote:
Orjinalden alıntı: m1cf
sergen_baba bu msn olayı t610 la oluyomu senin dediğin ayarları yapmaya calısıyorum ama internet ayarları die bişey yok bide yeni hesap deyince menuye erisilemiyor diyor.Programı acınca da surekli connecting diyor ama bi türlü baglanamıyor.Galiba baglantımda sorun var.Ama gprs e girebiliyorum.Bi yardımcı olabilirmisin??
walla dostum ericsson t610 modelinde java profilleri diye bi bölüm yok dolayıs ile programın internet çıkışı sağlanamıyor ve bağlantı yapılamıyor.
Tmm abi sagolasın.
quote:
Orjinalden alıntı: m1cf
Tmm abi sagolasın.
ne demek
arkadaslar ya bende w550i var..internetten gprs ayarlarını yaptım kaydettim ama yinede girmiodu.operatör servislerini kontrol et falan diodu.dün müşteri hizmetlerini aradım.ilk basta bakiyenizde 750kont. bulunması lazım sonra 1 ay bedava sınırsız gireceksiniz dedi.bende baska türlü giremiomuyum dedim.hayır dedi..dogru mu??
menüden msn yi tıklaıktan sonra connecting to server is lost.please reconnect yazısı aldım acaba nerde hata yaptım?
quote:
Orjinalden alıntı: rockcity
menüden msn yi tıklaıktan sonra connecting to server is lost.please reconnect yazısı aldım acaba nerde hata yaptım?
ayarların yanlış olma ihtimali yüksek dostum kontrol et
sergen_baba turkcell internet ile baglanıyorum mig33 de register olayını hallettim ,yani kaydoldum menü icersinden de msn yi tıkladım fakat bu dediğim uyarıyı aldım,acaba turkcell wap gprs ile mi baglanmam gerekiyor??
arkadaşlar register yapamıyorum programla rahat 15 dakika bekledim hala register olmuyo ne kadar bekleniyor ki normalde