Bildirim
Bedava pizza bugu buldum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
100 pizza siparis ettim
Ama saatler one alinmiyormus daha once almisiz simdi 100 pizza parasi odemek zorundayim senin yuzunden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faydeefan25 -- 14 Kasım 2013; 14:44:35 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
Bak bilader
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ok
40 pizzaya tapmaya bal yanaktan tatmaya geldim -
quote:
Orijinalden alıntı: wegothepower
100 pizza siparis ettim
Ama saatler one alinmiyormus daha once almisiz simdi 100 pizza parasi odemek zorundayim senin yuzunden
Orası beni ilgilendirmez -
Bug'ı * -
quote:
Orijinalden alıntı: Aras.
Bug'ı *
Hayır buguTürkçe okunduğu gibi yazılır. Bazen aynı kelimeler farklı dillerde farklı okunur, bunu ayırt edemezsin. Ve ek koymak için her yabancı kelimenin okunuşunu bilmek gerekir ki herkesin bildiğini sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: NeroEM9
quote:
Bug'ı *
Hayır buguTürkçe okunduğu gibi yazılır. Bazen aynı kelimeler farklı dillerde farklı okunur, bunu ayırt edemezsin. Ve ek koymak için her yabancı kelimenin okunuşunu bilmek gerekir ki herkesin bildiğini sanmıyorum.
İngilizce okuşunu bilmiyorsan, İngilizce kelimeler yerine Türkçe kelimeleri kullan o zaman -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: NeroEM9
quote:
Bug'ı *
İngilizce okuşunu bilmiyorsan, İngilizce kelimeler yerine Türkçe kelimeleri kullan o zaman
Dediğimden bunu mu anladın ? La femme'ye fransızca okunuşuyla ek getirebilir misin, getirmiş birininkini takılmadan okuyabilir misin ? O kelimenin okunuşunu bilmiyorsan okuyamazsın. Fakat türkçe ek getirirsen türkçe bilen herkes okuyabilir... Gerçi ne anlatıyorum, bundan önce yazdığımın %5ini anlayıp geri kalan kısmını kendi yorumun ile doldurmuşsun, yine aynısını yapacağın bariz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayatta başarılar o zaman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X