Şimdi Ara

Bedava Orjinal Fifa 14'e Sahip Olmak İsteyenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fifanın fanlarından birisiyim fifa 11'den beri iyice artık bu işin içine girdim.Fifanın fanı olduğum için fifanetworktr'i de takip ediyorum bildiğiniz üzere tek türk forum sitesi fifa üzerine kurulu neyse fifa 14 olayına gelirsek bu site bir yarışma başlattı yarışma bir resim yarışması ve kazanana orjinal fifa 14 veriyorlar yarışma gayet basit hem bedava oyun kazanma şansınız olsun hemde fifa fanlarımız artsın ortamımız güzelleşsin diye bu konuyu açma gereksinimi duydum.Link vermiyorum yarışmaya dahil sitenin adresi belli zaten girerseniz görebilirsiniz yarışma konusunu.
    Yarışma ile ilgili bilgi Alıntı :
    quote:

FifaNetworkTR.Com Farkıyla Orjinal Fifa 14'e Sahip Olmak İsteyenler Buraya

Merhaba arkadaşlar önümüzdeki haftaya bir yarışma başlatıcam sitemizde eminim hepinizin hoşuna gidicektir.Yarışmaya gelirsek bir resim yarışması olucak bu herkes kendi yaratıcılığını konuşturacak .

Peki bu yarışma tam olarak nasıl olacak ?

Kağıda,duvara,yola ve aklınıza gelecek herhangi bir şeyin üzerine
    Kod:

www.fifanetworktr.com

ve ya FifaNetworkTR yazıp/çizip fotoğrafını çekip buraya koymanız yarışmaya katılmak için yeterli.

Yarışma Şartları Nelerdir?

1- Resimlerde kesinlikle FifaNetworkTR adı geçmeli isterseniz yanına slogan veya o tarz eklemeler yapabilirsiniz.

2- 1. şıkta belirtilen ve yaptığınız resimde kesinlikle siz de bulunmalısınız.. Yani resimde siz de olacaksınız..

3- Resimlerinizi bu konunun altına ekleyerek yarışmaya otomatikman katılmış olacaksınız.

4- Hayal gücünüzü zorlamalısınız ,çok değişik şeyler geliceğine eminim Yaptığınız/Çizdiğiniz şeyler tamamiyle el emeği olmalı.. PC çıktısı kabul edilmeyecektir yarışmaya katılamazsınız

5- Facebook grubumuza da katılmış olmalısınız..
    FACEBOOK GRUBUMUZ

6- Fotoları ImageShack***174; - Online Photo and Video Hosting adresine upload edebilirsiniz..

7- İstediğiniz kadar resimle yarışmamıza katılabilirsiniz..

Peki bu yarışmanın ödülü ne olucak?

Evet ödülümüz sizin için çok anlamlı olacağına eminim.Fifa 14 çıktğı zaman kazanan üyemize orjinal oyun hediye

Yarışmayı nasıl kazanıcam ?
    Yarışmayı kazanıcak kişiyi tek bir kişi belirlemiycek jüri oluşturucam bunun için çok fazla kişi olmayacak ama bu jüride ayriyetten kabul edilen fotograflar facebook grup sayfamıza eklenicek oradaki beğenilerde göz önüne alınacaktır

YARIŞMA BİTİŞ TARİHİ FİFA 14 ÇIKTIKTAN SONRA OLUCAKTIR.VAKTİNİZ BOL İYİ ŞANSLAR

• Arkadaşlar yarışma sürüyor konu güncel.
  • fotoğrafı buraya mı atıyoruz FifaNetworkTR.com 'a mı ??
  • bir de ne zamana kadar fotoğraf gönderebiliriz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.