Şimdi Ara

Bedava Kablosuz İnternet Hizmeti Başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ThisisaNightmare

quote:

Orjinalden alıntı: reLo

İki güne bunada dava açılır kapatırlar

kardeşim bilmeden konuşma sana,
    bu işi yapmak için iss lisansları var ve halka ücretsiz wi-fi açma hakkına sahipler.

Ne bu şidden ne bu celal? Hayırdır ? Düzgünce dersin olur biter . Ukelalık yapmana gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

bu bölgeye uzaklığım kuş uçumu 4 km civarı.Ancak ev içinden öyle bi bağlantı göremedim. Şimdi kurt girdi kanıma, bu sogukla laptobu alıp balkondan deneme yapıcam

evim yüksek bölgede oldugundan,bi ümit yer diye düşündüm

büyük ihtimalle kullanamazsın bunun için iyi kazançlı bir anten alman gerekir.
  • arkadaş 4 km uzaklıkta iken bağlanamıyormuş ben en az 17 km uzaklıktayım ben hiç bağlanamam o zaman :(
  • Böyle hizmetlerin artmasını dilerim , özellikle belediyeler hiç olmazsa belirli saatlerde kablosuz internet hizmeti verebilir diye düşünüyorum .

Bursa da böyle girişimde bulunanları kutlarım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

8 Ocak 2009 tarihinde merhaba dediğimiz ücretsiz kablosuz internet hizmetimiz ile abonelerimiz toplam;
    66 saat, 23 dk. 5 sn. internet kullanarak, 242.07 MB upload 1.42 GB download gerçekleştirmişlerdir.

sanırım merkezden uzak bir yere kurulmuş yoksa bu kadar download çok az, bedava sirke baldan tatlıdır misali

Arkadaşımdan duyduğuma göre bazı kablosuz hizmet sunan şirketler veya her neyse kullananların download yapabilecekleri siteleri açmalarına izin vermiyormuş. Mesela rapidshare e giremezsiniz o netten. O yüzden bu kadar az olabilir download miktarı.
  • Bedava sirke baldan tatlıdır yine de :)

Bütün band genişliğini seri download yapanlar kullansa anında dolacağından yapılan kısıtlamalar normaldir diye düşünüyorum...
  • 8 Ocak 2009 tarihinde merhaba dediğimiz ücretsiz kablosuz internet hizmetimiz ile abonelerimiz toplam;
    129 saat, 2 dk. 14 sn. internet kullanarak, 627.01 MB upload 9.21 GB download gerçekleştirmişlerdir.
  • Bursalı arkadaşlar için bir anten makalesi linki veriyorum.

http://yu1aw.ba-karlsruhe.de/fid24ghz.pdf

Anten 2 elemanlı BiQuad antendir.Burada çanak uygulamalı olarak kullanılmıştır.Kazancı iyidir.Yapımı biraz zor uğraştırıcıdır.Çok teknik wireless donanımı olmayan arkadaşlar bunu yapmayı deneyebilirler.Antenin çekim mesafesi konusunda yorum yapmam çok zor tamamen bulunduğunuz şartlarla da ilgili ama makaleyi inceleyebilirseniz.Biraz fikir edinebilirsiniz.Tabi uzaktaki arkadaşların Yagi Uda ve başka antenlerlede denemeler yapmasını gönlümüz ister ama imkan meselesi.Teknik imkana sahip mesela kuvvetli panel anten vs. elinde bulunan arkadaşlarda direk veya çanak uygulamalı denemelerde bulunabilirler.Çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

• Arkadaşlar ben kapsma alanın tam göbeğindeyim ... nasıl yararlanacağım siteye üye oldum ... kablolu modem var ttnet e aboneyim... modemi mi değiştirmeliyim acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdinch80

Arkadaşlar ben kapsma alanın tam göbeğindeyim ... nasıl yararlanacağım siteye üye oldum ... kablolu modem var ttnet e aboneyim... modemi mi değiştirmeliyim acaba?

bana p.m den msn adresinizi yollarsanız size yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

8 Ocak 2009 tarihinde merhaba dediğimiz ücretsiz kablosuz internet hizmetimiz ile abonelerimiz toplam;
    66 saat, 23 dk. 5 sn. internet kullanarak, 242.07 MB upload 1.42 GB download gerçekleştirmişlerdir.

sanırım merkezden uzak bir yere kurulmuş yoksa bu kadar download çok az, bedava sirke baldan tatlıdır misali

ahh ahh böyle interneti bulsam ben gösteririm onlara 1.42'yi.
    o zaman günlük 1'in yanına birde sıfır koysunlar

• Bu hizmetten Mersin'de de istiyoruz.
  • aslında merkeze biraz uzak ancak çok harika bir yerde oturuyorum biraz tepe bir yer olduğu için merkeze kadar önünde hiç engel yok ancak bunu deneyecek para ve zaman yok :(
  • Yeni kapsama alanlari eklenmişhttp://kablosuz.com.tr/?kablosuz=kapsama-alani

Bir antende yeni datacenter üzerinde.

Bedava Kablosuz İnternet Hizmeti Başladı

Digeri Zafer plazanın oralarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludaguniversitesi -- 15 Ocak 2010; 10:07:11 >

• heralde bağlantı kurabilen kimse yok.kimse hız testi vs vermemiş.wifi ile bu kadar büyük kapsama alanına nasıl ulaşıyorlar.yüksek dbli anten kullanıyorlarsa bu da yasak değilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Næccm

ben orda yasiycam varya off 7/24 down

bence senin yaptığın parazitlik.
  • offffffff olaya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

heralde bağlantı kurabilen kimse yok.kimse hız testi vs vermemiş.wifi ile bu kadar büyük kapsama alanına nasıl ulaşıyorlar.yüksek dbli anten kullanıyorlarsa bu da yasak değilmi?

En basta ben kullaniyorum. Hicbir sikayetimde yok gayet memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uludaguniversitesi -- 16 Ocak 2010; 13:34:34 >

• bugün zafer plazada bağlantı araması yaptım fakat dgn teknolojiyle alakalı bir bağlantı yoktu acaba hizmet başlamadı mı. zafer plaza dolaylarında kullanan var mı ?
  • Demirtaştada başlamış ben demirtaşa yakın oturuyorum ama acab çekme şansı olurmu yaw
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.