Şimdi Ara

BEDAVA İNDİRİM KODU İSTEYEN PARMAK KALDIRSIN (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.331
Cevap
498
Favori
512.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: casparov2

    Barcin.com, Samuray sport , City shop veya Korayspor.com gibi sitelerden elinizde indirim kuponu var mıdır?


    @Casparov2, Mesajınıza teşekkürler;

    Korayspor'dan dönem dönem "Kişiye Özel" indirim kodları geliyor
    ve bu kodların genelde karakteri 250TL üzeri indirimsiz ürünlerde
    30TL indirim veriyor olması ve sadece bir tek kullanımlık olması.

    Dolayısıyla bizdeki son gelen 5 kodu şöyle verelim:
    TD8C5RT2RDDU5CT
    WNTWTZW2DBDDT2O
    MGZ8O5MGJ5ZXL8G
    XWPXXC0TBOGGXPO
    GUXGXQ0ZPQZUWWX

    Bu kodları çok kısa süre önce yayınladık; yani kullanıcılarımız tarafından
    kullanılmış şu an geçersiz kalmış olabilirler; ama denemekte daima fayda var.
    Ayrıca Avantajix'ten tıklayarak da Korayspor'u ucuzlatmanız mümkün görünüyor.




  • @SSEMRES direkt mesajla bir indirim kodu göndermiş, kendisine teşekkür ederiz;

    Mesaj şöyle:
    "PeReJaStore'da YENİYIL20 yazınca %20 indirim kazanılıyor."

    Biz de bu mesajı hemen sizinle paylaşalım, dileyenler kullansın.
    (Kodu kontrol ettik, indirimsiz ürünlerde 50TL üzerinde çalıştı.)
  • ----EVCİL DOSTLARIMIZA İYİ HABER VAR----

    Zooplus Türkiye 4 yaşına girmiş ve tüm Türkiye'ye teşekkür ediyor.
    Kuru kuruya da teşekkür etmiyor tabi ki; Doğum gününe özel %5 indirim kodu: ZPLUS4
  • Bana n11.com kupon var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: manilafortuna

    Bana n11.com kupon var mı?

    @Manilafortuna mesajınıza teşekkürler;

    Dönem dönem elimizde N11 kupon kodları oluyor; şu an ise yok. Tabii ki bu birazdan olmayacak demek değil çünkü kupon kodları sürekli bazda geliyor ve indirimkodu.com sitemiz üzerinden ücretsiz kullanılabiliyor. (Tek kullanımlık olduğunda da ilk gelen kullanıyor.) Şu an içinse aşağıdaki kampanyalardan kupon kodu veya puan kazanmak mümkün:

    1) N11 Zubizu İndirim Kodu Kampanyası:
    Zubizu uygulamasından alınacak indirim kodu ile 31.01.2017 tarihine kadar 100TL ve üzeri alışverişlerde 10TL indirimli alışveriş yapmak mümkün.

    2) N11 Kupon Zinciri Kampanyası
    N11.com üyeleri 26.01.2017 tarihine kadar tek seferde yapacakları 11TL ve üzeri alışverişlerinden çeşitli tutarlarda indirim kuponları kazanıyor. 26 Ocak saat 23.59’a kadar 11TL ve üzeri alışveriş yaparak kupon kazanılabilir. Yapılan alışveriş tutarına göre kazanılan kupon n11.com hesabınıza otomatik olarak yükleniyor.

    3) N11 Garanti Bonus Kampanyası:
    Bugün başlayan kampanyada, 15 Şubat 2017 tarihine kadar n11.com'dan tek seferde yapılan, taksitli ve tek çekim 500-999,99TL arası alışverişlerde 25TL, 1.000TL ve üzeri alışverişlerde 50TL bonus veriliyor. Kampanyaya BonusFlaş’tan katılanlara 500-999,99TL arası alışverişlerde 50TL, 1.000TL ve üzeri alışverişlerde 75TL N11 bonus var.

    N11'e ait indirim kodları dönem dönem elimize ulaştıkça bu sayfadan ve sitemiz indirimkodu.com üzerinden paylaşıyor olacağız. Bizi izlemeye devam edin.




  • Bonprix sitesinden biraz önce şu mesaj gelmiş;
    sizinle de paylaşalım, günümüz %30'la şenlensin:

    Bonprix Alışverişinize %30 İndirim* Var!
    *75TL ve üzeri alışverişte, sepetinizdeki en yüksek fiyatlı üründe geçerli.
    Bonprix indirim kodu: 81426
    Geçerlilik tarihi: 27.01.2017
  • Merhaba..
    Çikolatasepeti.com için indirim kuponu lazım..Bulabilirmiyiz.?
    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kitty

    Merhaba..
    Çikolatasepeti.com için indirim kuponu lazım..Bulabilirmiyiz.?
    Teşekkürler.

    @Kitty, mesajınıza teşekkürler,

    Malesef Çikolata Sepeti geçen sene çok aktif olarak indirim kodları verirken bu sene yeni bir kod elimize geçmedi. Ne sosyal medyada paylaştı, ne iş ortaklarıyla kampanya yaptı (olanların hepsi de sona erdi) ne de bize indirim kodu gönderdi. Dolayısıyla şu an için Çikolata Sepeti'nden bir kod veremiyoruz.

    Fakat;
    1) Şu an veremiyor olsak da Murphy kanunu icabı 5 dakika sonra bir kod çıkar ve onu izleyen 1-2 dakika içinde sitemizde yayınlanabilir; yani her alışverişinizden önce indirimkodu.com adresine bir göz atarsanız yararlı olabilir.

    2) Alternatifleri olan 444Çiçek ve Çiçeksepeti günlük kodlar veriyor; bugün kodları yok ama Avantajix bu 2 siteden para iadesi veriyor. Başka da kampanyaları yok; hatta sitelerindeki "Kampanyalar" linkini tıklayınca boş çıkıyor.

    3) Bir de geçenlerde yazmış olduğumuz şu 2 site vardı; kupon kodları hala geçerlidir sanıyoruz; isterseniz bir deneyebilirsiniz:
    -LezzetliHediye.com sitesinde LZT25KS kodu 70TL ve üzeri siparişlerde %20 indirim sağlıyor.
    -LezzetliBuket.com sitesinde LB22KL kodu 75TL ve üzeri siparişlerde %25 indirim sağlıyor.




  • Mediamarkt'da Samsung T580 tablet için geçerli 100 tl indirim kodu var.P580 için de benzer bir indirim kodu var mı?
  • -----ÖDEME ŞEKLİNİZ ALIŞVERİŞİ UCUZLATIYOR-----

    1) MORHİPO'DA CARDFİNANS 50TL İNDİRİM VERİYOR

    CardFinans kredi kartlarıyla Ocak ayı boyunca morhipo.com'dan tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri ilk alışverişinize anında 50 TL indirim var. Üstelik peşin fiyatına 3 ve 6 taksit fırsatıyla beraber. Bireysel kredi kartı sahipleri indirim kampanyasından müşteri bazında, ticari kredi kartı sahipleri kart bazında faydalanabilecektir. Bir müşteri tek bir kredi kartıyla kampanyadan bir defa yararlanabilecek ve en fazla 50 TL değerinde indirim kazanabilecektir. Banka kartları ve ParaPuan'la yapılan alışverişler indirim ve taksit kampanyalarına dahil değildir. Sanal kartlarla yapılan alışverişler taksit kampanyasına dahil, indirim kampanyasına dahil değildir. Taksit kampanyasından faydalanılması halinde bu kampanya kapsamında yapılan harcamalar için bireysel kredi kartının taksit kolay ve harcama öteleme, ticari kredi kartının harcama vadelendirme ve harcama taksitlendirme özelliklerinden yararlanılamaz. İndirim kampanyası firmanın diğer indirim, promosyon, Hopi kampanyaları, herhangi bir ödül puanı ve hediye çeki vb kazanım/kullanımları ile birleştirilemez. Kampanya kapıda ödeme seçeneğinde geçerli değildir. İndirim, kart numarası girildikten sonra "sipariş özeti" kısmında otomatik olarak CardFinans kredi kartı/banka kartı kullanıcısına tanımlanacaktır ve kullanıcı indirimi orada görebilecektir. Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerin iade edilmesi halinde indirimli tutar üzerinden iade yapılacaktır. Üye marka ve taksit bilgileri ile kampanya içeriklerinde meydana gelebilecek değişikliklerin siteye yansıtılmasında kısa süreli gecikmeler yaşanabilir. morhipo.com'un tüm müşterilerine sunduğu genel kampanyalar için detaylı bilgi morhipo.com'dan alınabilir. QNB Finansbank’ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Kampanya kapsamında morhipo.com'dan yapılacak alımlarla ilgili olarak yaşanabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler morhipo.com'un 0850 222 30 90 numaralı danışma hattına iletebilir.

    2) TRENDYOL'DA QNB FİNANSBANK 20TL İNDİRİM VERİYOR

    Trendyol Mobil Kampanyası için 31 Ocak tarihine kadar QNB Finanasbank Bireysel Cep Şubesi'ne giriş yapın, Kampanyalar menüsünden alacağınız kod ile 7 Şubat 2017'ye kadar Trendyol mobil uygulamasından yapacağınız kargo bedeli hariç 100 TL ve üzeri bir alışverişinizde geçerli 20 TL indirim kazanın! Kampanya Detayları Şöyle: Bu kampanya sadece QNB Finansbank Bireysel Cep Şubesi müşterileri için geçerlidir. KOBİ İnternet Şubesi'ne, Bireysel İnternet Şubesi'ne, KOBİ Cep Şubesi'ne, ve Enpara.com'a yapılacak olan girişler kampanyaya dahil değildir. Bireysel Cep Şubesine giriş yapan müşteriler, kişiye özel kampanya kodlarını Kampanyalar menüsünden alabilirler. Kampanyalar menüsünden yalnızca bir defa kampanya kodu alınabilir. Alınan kampanya kodları yalnızca bir kere kullanılabilir. İndirim alışveriş anında uygulanacaktır. İndirim kampanyası trendyol.com tarafından sunulmakta olup indirim uygulanacak alışverişin QNB Finansbank banka ve kredi kartları ile yapılma zorunluluğu bulunmamaktadır. Yalnızca kampanya kodunun kullanılması yeterlidir. Kampanya kodu ile alınan ürünlerin teslimi, kullanımı sırasında ortaya çıkabilecek sorunlar garanti, iade, değişim gibi hususlarda QNB Finansbank'ın herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu konuda oluşabilecek her türlü sorun, itiraz ve şikayetler trendyol.com'un 0 212 331 0 200 numaralı müşteri hizmetleri hattına iletilebilir. Kampanya kodunuzu ürünlerinizi seçtikten sonra "Sepetim" ekranında yer alan "İndirim Kodu" alanına girip "İndirimi Uygula" butonuna basarak kullanabilirsiniz. Bu kampanya firmaların diğer kampanyaları ile birleşmez. Kampanya kodları paraya çevrilemez. Kullanım süresi dolan kampanya kodları yenileri ile değiştirilemez. İade durumunda indirimli tutar üzerinden iade yapılır, bu alışveriş için kullanılan kampanya kodu daha sonra tekrar kullanılamaz. Teslimat ile ilgili detaylara trendyol.com'dan ulaşılabilir. Firmanın özel günler sebebiyle yaşayabileceği yoğunluk sebebiyle oluşabilecek teslimat gecikmelerinden QNB Finansbank sorumlu değildir. trendyol.com'un tüm müşterilerine sunduğu diğer kampanyalar için detaylı bilgi trendyol.com'dan alınabilir. QNB Finansbank'ın bu kampanyalar ile ilgili bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

    3) MARKAFONİ'DE BKMEXPRESS 25TL İNDİRİM VERİYOR

    BKM Express'lilere Markafoni'de 25 TL ve üzeri alışverişe 25 TL indirim var. Kampanya Koşulları: Bu kampanyadan sadece Markafoni üyeleri yararlanabilir. Kampanyadan sadece BKM Express ile alışveriş yapacak kişiler yararlanır. Kampanya 23 Ocak tarihine kadar BKM Express üyesi olan bankaların tüm kredi, banka ve ticari kartlarında geçerli olup, bağış işlemlerinde geçerli değildir. Kampanya döneminde yapılan ilk 25 TL ve üzeri taksitli ya da peşin alışverişe, Markafoni tarafından 25 TL değerinde indirim kodu verilir. İndirim kodunuz BKM25 dir. 16-23 Ocak tarihleri arasında yapılmış alışverişler için hak edilen indirim kodu 26 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilir. 1 Müşteri bu kampanyadan 1 defa yararlanabilir. Ürün iptali veya iadesi durumunda kampanya geçerli olmayacaktır. Kampanya, BKM Express üyesi bankaların ve BKM Express’in diğer kampanyalarıyla birleşir. Kampanya, bebek bezi, bebek maması, ıslak mendil ve *Hızlı tüketim kategorisine ait diğer ürün alışverişleriyle birleştirilemez. BKM A.Ş. ve Markafoni kampanyayı dilediği zaman durdurma ve her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılımda kullanıcılara ait farklı kimlik ve iletişim bilgilerinin kullanılmasına karşılık alıcı ismi, ticari ünvan, fatura adresi vb. bilgilerin aynı kullanıcıyı ortaya çıkarması durumunda Markafoni ilgili siparişleri iptal etme hakkını saklı tutar. Kampanyaya başka türlü herhangi bir haksız katılım tespit edildiğinde, Markafoni bu siparişleri iptal etme hakkını da saklı tutar. *Hızlı Tüketim Kategorisi ürünleri: Fairy, Finish, Parex, Nivea, Air Wick, Oral-B, Ariel, Scotch Brite, Cillit Bang, Vernel Max, Colgate, Hacı Şakir Vanish, Bref, Perwoll, Persil, Marc, Palmolive, Banabak, Pril, Fa, Ace, Alo, Head & Shoulders, Selpak, Calgon, Vissmate, Pantene, Protex, Solo, Woolite, Selin, Ipana, Kotex, Ajax, Dixi, 8x4.




  • N11 ve gittigidiyor indirim kodu lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YEK

    Mediamarkt'da Samsung T580 tablet için geçerli 100 tl indirim kodu var.P580 için de benzer bir indirim kodu var mı?

    @YEK, mesajınıza teşekkürler,

    Çok haklısınız; Mediamarkt'ın 100 TL Anında İndirim Kodu "ITOZEL100" Samsung T580 tabletlerin 2 çeşidinde de 20 Ocak 2017 tarihine kadar geçerli olarak gözüküyor; tabii ki stoklarla sınırlı:
    1) SAMSUNG Galaxy Tab A 2016 10.1 inç Octa Core 1.6 GHz 2 GB 16 GB Android 6.0 Tablet PC Siyah SM-T580NZKATUR, 999, Ücretsiz Kargo, Stoktan Hızlı Gönderi.
    2) SAMSUNG Galaxy Tab A 2016 10.1 inç Octa Core 1.6 GHz 2 GB 16 GB Android 6.0 Tablet PC Beyaz SM-T580NZKATUR, 999, Ücretsiz Kargo, Stoktan Hızlı Gönderi.

    Buna alternatif olarak P580'ler için bir indirim kodu verilmemiş; ama aynı indirim kodunun geçtiği şu ürünler var:
    1) LENOVO IdeaPad 110 15.6 inç Pentium N3710 1.6 GHz 4 GB 500GB Notebook Windows 10 80T700BWTX, 1399, Stoktan Hızlı Gönderi.
    2) HP 15-ay104nt Intel Core i7-7500U İşlemci 12GB 1TB+ 8GB AMD R7 M440 4GB Windows 10 Notebook 2998, Stokta sadece 9 adet kaldı.
    3) DELL Vostro 14-5468-G50WP81N Intel Core i7-7500U 2.7 GHz 8 GB 1 TB GeForce 940MX 4 GB Notebook, 3599, Stoktan Hızlı Gönderi.
    4) ASUS VS248HR 24 inç 1ms Analog+DVI+HDMI Full HD Oyuncu LED Monitör, 699, Stokta sadece 9 adet kaldı.
    ACER F5-572G-56MA Aspire 15.6 inç Ekran Intel Core i5-6200U İşlemci 8GB 1TB G940M 4GB W10 Notebook, 2499, Stokta sadece 9 adet kaldı.
    5) LENOVO B51-35 15.6 inç A8-7410 2.2 / 2.5 GHz 4 GB 1 TB Radeon R5 M330 2 GB Notebook, 1749, Stoktan Hızlı Gönderi.
    6) HP 24EA X6W26AA 24 inç IPS Ekran SP HDMI Mönitör, 869, Ücretsiz Kargo, Stoktan Hızlı Gönderi.
    7) ACER ES1-533-P8VL 15.6 inç Ekran Intel Pentium Quad Core N4200 İşlemci 4GB 500GB Windows 10 Notebook, 1399, Stokta sadece 9 adet kaldı.




  • indirimkodu.com kullanıcısına yanıt
    Bence sitenizde kod çalışıp çalışmadığına dair uyarı olmalı , mesela yüzde veya buton olmalı. Zooplus çalışmıyor mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: imax1

    Bence sitenizde kod çalışıp çalışmadığına dair uyarı olmalı , mesela yüzde veya buton olmalı. Zooplus çalışmıyor mesela.

    @imax1, mesajınıza ve desteğinize teşekkürler;

    1) Zooplus indirim kodu sitenin 4üncü yaşgünü'nü kutlamak üzere bu haftasonu Zooplus tarafından yayınlandı. Fakat son kullanım tarihi belirtilmemiş olduğu için biz de süresiz şekilde yayına aldık. Şu an sizin uyarının üzerine bu kodu "Süresi Geçenler" bölümüne alıyoruz.

    2) "Mesela yüzde veya buton olmalı" şeklindeki pozitif önerinize özellikle teşekkür ederiz; çünkü bu site sizin siteniz ve ne kadar düzgün işlerse sizin ve sevdikleriniz için o kadar güzel faydalar yaratır. Yani her türlü önerinizi lütfen bize iletmeye lütfen devam ediniz; biz de sizlerden gelen bu pozitif eleştiri ve önerileri değerlendirerek bu siteyi mümkün olan en kusursuz şekle getirmeye söz veriyoruz.

    3) Bu arada son not: Bir önceki dönemde indirim kodlarının yanına "yüzde" bazında geçip geçmediği ile ilgili bir "buton" koymuştuk. Fakat "kim olduğunu bilmediğimiz" (ama kuvvetle tahmin ettiğimiz) kişiler sitemize girip tüm geçerli indirim kodlarına "geçersiz" puanı vermeye başladılar ve site bu saldırılar sonrasında kullanılması zor bir hal aldı; "geçerli" olduğunu bildiğimiz kodlara onlarca/yüzlerce "geçersiz" işareti konuyordu. Bu nedenden dolayı kodların yanındaki bu işaretlemeyi (şimdilik) kaldırdık. Kısa süre içinde tekrar koyarak bir deneme daha yapmayı düşünüyoruz.

    Kısacası bizi izlemeye devam edin; çok güzel şeyler yapacağız




  • arkadaşlar merhaba spigen.com.tr de kullanabileceğimiz indirim kodu var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dadas2558

    arkadaşlar merhaba spigen.com.tr de kullanabileceğimiz indirim kodu var mı?

    @Dadas2558, mesajınıza teşekkür ederiz,

    Spigen.com.tr şu ana kadar bizim radarımıza girmemiş, ama şimdi fark ediyoruz ki iyi bir teknoloji sitesine benziyor. Şimdi hemen bu siteyle ilgili indirim kodu aramalarımıza başlıyoruz; bulur bulmaz indirimkodu.com üzerinden yayınlıyor olacağız.

    Not: Bu arada Teknoloji demişken; Teknosa'da bir indirim kodu var, ilginizi çekebilir:

    Teknosa indirim kodu: PRKARNEHEDİYE
    Son kullanım tarihi: 21 Ocak 2017 Cumartesi
    Kampanya kapsamında;
    500 - 999 TL arası alışverişlerinizde anında 50 TL indirim,
    1.000-1.499 TL arası alışverişlerinizde anında 75 TL indirim,
    1.500-2.499 TL arası alışverişlerinizde anında 100 TL indirim,
    2.500-3.499 TL arası alışverişlerinizde anında 200 TL indirim,
    3.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde anında 300 TL indirim var.
    Kampanya kapsamında maksimum indirim 300 TL’dir.

    Kampanya kapsamında indirim kazanabileceğiniz kategoriler:
    Fotoğraf ve Video Kamera Ürünleri.
    Elektronik Ürünler (Akıllı Cihazlar, Ev Sinema Sistemleri, Film&Müzik, Görüntü Aksesuar, Görüntü Sistemleri, Oyun Konsolu, Konsol Aksesuarı, Konsol Oyunları, Oyuncaklar, Ses Sistemleri)
    Oyun Konsolu kategorisinde “Sony” marka ürünler kampanya kapsamı dışındadır.
    Bilgisayar, Tablet, Yazıcı ve Bilgisayar Aksesuarları.
    Apple marka Notebook ve Tabletler. Asus marka Notebooklar kampanya kapsamı dışındadır.
    Telefon ve Telefon Aksesuarları. Apple marka Telefonlar kampanya kapsamı dışındadır.
    Disney Collection Ürünleri.
    Güneş Gözlüğü, Plaj Terliği, Plaj Çantası, Havlu, Bikini, Kız Mayo, Erkek Mayo, Havlu Elbise kategorileri kampanya kapsamı dışındadır.
    Teknosa kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
    Kampanya başka kampanyalar/indirimler ile birlikte kullanılamaz.
    Kampanya sadece Teknosa.com'da geçerlidir, mağazalarda geçerli değildir.




  • indirimkodu.com kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim ilginize bilginize :)
  • ----FOTOĞRAF SATIN ALMAK İSTEYENLERE----

    1) Genellikle tasarımcılar ve pazarlama sektöründe çalışanlar
    internetten fotoğraf alırken Getty Images'ın Photos.com sitesini kullanır.

    Photos.com indirim kodu: WINTER20
    Sitenin tamamından %20 indirim veriyor.
    31.01.2017 tarihine kadar geçerlidir.

    2) Getty'nin en dişli rakiplerinden biri olan Alamy de
    (93.000.000 fotoğrafı satışa sunmakla övünmektedir)
    bu durumu görünce boş durmamış ve bugün şu kodu yayınlamış;

    Alamy indirim kodu: 20IMAGES
    Sitenin tamamından %20 indirim veriyor.
    31.01.2017 tarihine kadar geçerlidir.
  • ----MARKAFONİ'DEKİ KOMBO FİKİRLERİ GUINNESS DÜNYA REKORLAR KİTABINI ZORLUYOR----

    1) Markafoni'den Nissan Juke kazanın!
    Katılım Koşulları: Bu kampanya Milli Piyango İdaresi’nin izniyle düzenlenmektedir. 31.01.2017 tarihine kadar yapacağınız her 50 TL alışveriş için 1 çekiliş hakkı kazanabilirsiniz. Çekiliş 28.02.2017 tarihinde noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek. Çekiliş sonucunda; 1 adet Nissan Juke Otomobil (değeri: 66344 TL) ikramiyesi verilecek. Çekiliş sonuçları 06.03.2017 tarihinde Takvim Gazetesi’nde yayınlanacak.

    2) Markafoni'de BKM Express 25TL kazandırıyor!
    Kampanya Koşulları: Markafoni üyeleri BKM Express ile 23 Ocak tarihine kadar yapacakları ilk 25 TL ve üzeri taksitli ya da peşin alışverişte, Markafoni'den 25 TL değerinde indirim kodu kazanacak. İndirim kodu: BKM25. 16-23 Ocak tarihleri arasında yapılmış alışverişler için hak edilen indirim kodu 26 Ocak–2 Şubat tarihleri arasında yapılacak 50TL ve üzeri alışverişlerde kullanılabilecek.

    3) Markafoni’de Miles&Smiles’tan ekstra 400 mil kazanılıyor!
    Kampanya Koşulları: Kampanya 9-29 Ocak tarihleri arasında, Markafoni’den tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Kazanılan miller 31 Ocak 2017 sonrası kesilecek hesap özetine yansıtılacak. Bir kullanıcı kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir.

    4) 23.01.2017 tarihine kadar Markafoni Anne-Bebek kategorisinden 75TL alışveriş yapan ilk 15 kişiye hergün 2 kişilik sinema bileti hediyesi var.

    5) 50TL üzeri alışveriş yaparsanız ödeme ekranındaki "kupon kodu" kısmına burcunuzu girin; 2017 burç yorumunuz e-posta kutunuza gelsin.

    6) Avantajix'i unutmayın. +%10 da oradan kazanın.




  • ----TAKSİYE 1 LİRAYA BİNMEYİ KİM İSTEMEZ----

    BiTaksi indirim koduyla ilk yolculuğunuz sadece 1TL!
    31 Ocak 2017'ye kadar BiTaksi’de BKM Express ile ödenen ilk yolculuk 20TL’ye kadar sadece 1TL olacak.
    (Promosyon Kodu: BKMEXPRESS)

    Detaylar:
    Kampanyadan BiTaksi yolculuğunu ilk defa BKM Express ile ödeyen kullanıcılar faydalanabilir.
    Her bir kullanıcı kampanyadan sadece 1 defa faydalanabilir.
    Kampanyadan yararlanmak için promosyon kodu Bilgilerim > Promosyonlarım alanına eklenir.
    Bundan sonra BKM Express ödeme seçeneği seçildiğinde indirimden otomatik olarak yararlanılır.
    20TL altında kalan yolculuklar 1TL sayılacaktır. 20TL üzeri yolculuklar ise 19TL düşürülerek tahsil edilir.
    İndirim ödeme esnasında otomatik olarak düşülür. Kampanya sürücülere açık değildir.
    Başka kampanya ve indirimlerle birleştirilemez. İndirim kurumsal yolculuklarda geçerli değildir.
    BKM ve BiTaksi kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.




  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.