Bildirim
BEDAVA BEBEK BEŞİĞİ (ANKARA)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Abi süper yaa öncelikle Allah bağışlasın ...
Düşünsene senin bu beşiği almak için forumda bebek nüfusu patlasın.Sırf bu yüzden bebek yapanlar filan
-
kutlarım seniii arkadaşımm millet burda 5 ytl ye mouse eth kartı 1-2 ytl ye parçaları satıyorlar onlara örnek olsun -
Teşekkür ederim arkadaşlar yokmu isteyen ? ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
bravo valla ne diyeyim -
helal olsun üstadım bakalım çevremizde ihtiyacı olan birileri varsa hbr veririm
-
ok
quote:
Orjinalden alıntı: relf
helal olsun üstadımbakalım çevremizde ihtiyacı olan birileri varsa hbr veririm
TEBRİK EDERİM DOSTUM...
ALLAH SENİN GİBİ HAYIRLI EVLAT VERSİN SANA DA... -
Tekrar teşekkürler çevrenizde ihtiyacı olan varsa haber verirsiniz. ______________________________
-
arkadaşım benim bebeğim yok ama 10 aylık evliyim önümüzdeki yaza doğru herhalde olacak allahın izniyle...
eğer size uyarsa almak isterim bebek eşiğini... en azından o zaman bu dertten kurtulmuş olurum ... -
hala sahibini bekliyor... ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X