Şimdi Ara

bedava arkadaşlık sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
4
Favori
1.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bildiğiniz bedava arkadaşlık sitesi varmı
    bu varhttp://www.istanbulda.info
    başka varsa yazın kaliteli olsun

• alivurun A kullanıcısına yanıt
    www.omegle.com

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

www.omegle.com

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

www.omegle.com

+1

Omegle incici kaynıyo artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 yıldır kesintisi ücretsiz arkadaşlık sitesi hizmet veren bir site:http://www.evlenecegim.com
  • türkiye nin en büyük arkadaşlık sitesi http://bc.vc/7eXhUr
  • Omegleyi tavsiye etmem hiç kız çıkmıyor,hep ossbirr ci adamlar cıkıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bedava web sitesi kurma.YARDIM!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • >>>Arkadaşım şöyle bir site var bakabilirsin.Site ismi seni yanıltmasın site de kullanıcıları da Türk.Bu sitedeki sistem ise şöyle işliyor.Kendine uygun adayları seçiyorsun ve onlarla cep telefonu veya kamera üzerinden görüşüyorsun fakat olayın güzel yanı şu:Kullanılan sistem ağı sayesinde cep telefonun karşıdakine görünmüyor ve telefon görüşmen faturana yansımıyor.Ayrıca yine sistemdeki bir özellik sayesinde sana telefon sadece senin istediğin saatlerde gelebiliyor. Yani sen dersen ki beni sadece 16,00-18,00 arası uygun adaylar arayabilir,sana sadece o saatler arası telefon geliyor diğer saatlerde telefonun aramalara bloke oluyor çünkü. Tabi sen istediğin saatte arayabilirsin insanları eğer onlar da bloke koymamışsa.Bu anlamda gerçekten profesyonel bir hizmet olmuş ben de bunu kullanan arkadaşlarımdan duymuştum gayet memnunlar. İnternetteki bir ton çöp siteden millete gına gelmiş zaten.Botla otomatik mesaj atmalar,bayan ağzıyla sahte konuşmalar falan. Bunda öyle birşey yok telde veya kameradasın karşındakini görüyorsun.Güvenlikleri de bayağı iyi şöyle bir araştırdım dünya çapında kullanılan bir sistemmiş bu. Türkiye de de onaylı yaklaşık yarım milyon üyesi varmış.Elit bir platform.1 yıla yakındır kullanıyor arkadaşlarım hiçbir sorun da yaşamadılar herkese tavsiye ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercinato88 -- 11 Temmuz 2014; 16:12:25 >

• Sadece ayağınla dışarı bas :)

• facebook

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neymiş o site yazaydın

• 80630 hala yaşıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

>>>Arkadaşım şöyle bir site var bakabilirsin.Site ismi seni yanıltmasın site de kullanıcıları da Türk.Bu sitedeki sistem ise şöyle işliyor.Kendine uygun adayları seçiyorsun ve onlarla cep telefonu veya kamera üzerinden görüşüyorsun fakat olayın güzel yanı şu:Kullanılan sistem ağı sayesinde cep telefonun karşıdakine görünmüyor ve telefon görüşmen faturana yansımıyor.Ayrıca yine sistemdeki bir özellik sayesinde sana telefon sadece senin istediğin saatlerde gelebiliyor. Yani sen dersen ki beni sadece 16,00-18,00 arası uygun adaylar arayabilir,sana sadece o saatler arası telefon geliyor diğer saatlerde telefonun aramalara bloke oluyor çünkü. Tabi sen istediğin saatte arayabilirsin insanları eğer onlar da bloke koymamışsa.Bu anlamda gerçekten profesyonel bir hizmet olmuş ben de bunu kullanan arkadaşlarımdan duymuştum gayet memnunlar. İnternetteki bir ton çöp siteden millete gına gelmiş zaten.Botla otomatik mesaj atmalar,bayan ağzıyla sahte konuşmalar falan. Bunda öyle birşey yok telde veya kameradasın karşındakini görüyorsun.Güvenlikleri de bayağı iyi şöyle bir araştırdım dünya çapında kullanılan bir sistemmiş bu. Türkiye de de onaylı yaklaşık yarım milyon üyesi varmış.Elit bir platform.1 yıla yakındır kullanıyor arkadaşlarım hiçbir sorun da yaşamadılar herkese tavsiye ediyorlar.

hani site

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekselyum

quote:

Orijinalden alıntı: sercinato88

>>>Arkadaşım şöyle bir site var bakabilirsin.Site ismi seni yanıltmasın site de kullanıcıları da Türk.Bu sitedeki sistem ise şöyle işliyor.Kendine uygun adayları seçiyorsun ve onlarla cep telefonu veya kamera üzerinden görüşüyorsun fakat olayın güzel yanı şu:Kullanılan sistem ağı sayesinde cep telefonun karşıdakine görünmüyor ve telefon görüşmen faturana yansımıyor.Ayrıca yine sistemdeki bir özellik sayesinde sana telefon sadece senin istediğin saatlerde gelebiliyor. Yani sen dersen ki beni sadece 16,00-18,00 arası uygun adaylar arayabilir,sana sadece o saatler arası telefon geliyor diğer saatlerde telefonun aramalara bloke oluyor çünkü. Tabi sen istediğin saatte arayabilirsin insanları eğer onlar da bloke koymamışsa.Bu anlamda gerçekten profesyonel bir hizmet olmuş ben de bunu kullanan arkadaşlarımdan duymuştum gayet memnunlar. İnternetteki bir ton çöp siteden millete gına gelmiş zaten.Botla otomatik mesaj atmalar,bayan ağzıyla sahte konuşmalar falan. Bunda öyle birşey yok telde veya kameradasın karşındakini görüyorsun.Güvenlikleri de bayağı iyi şöyle bir araştırdım dünya çapında kullanılan bir sistemmiş bu. Türkiye de de onaylı yaklaşık yarım milyon üyesi varmış.Elit bir platform.1 yıla yakındır kullanıyor arkadaşlarım hiçbir sorun da yaşamadılar herkese tavsiye ediyorlar.

hani site

+1
    Link vereyseydin

• Omegle engellenmiş beyler girişi nasıl yapacağız vtunnel falan girilmiyor?
  • Siteden çok ne var
  • Bedava arkadaşlık sitesi olduğunu sanmıyorum. Mesajlaşmak için falan illa ki aylık para talep ediyorlar. Bursa'nın kendine özgü olan bir arkadaşlık sitesine üyelik almıştım fakat kimse de dönüp yazmamıştı. Kısaca böyle yerler çöp. Facebook akar.
  • Facebook
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.