Şimdi Ara

Bedava Anti-Virüs Önerisi / Pc'yi Kasmayan..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biliyorum böyle binlerce konu var.. 7 aydır Hp Pavilion dv6 6115st kullanıyorum,daha 4-5 gün önce bilgisayarıma virüslerden ve yavaşlamadan dolayı format attım,ancak formattan sonra hemen güncelleştirmeleri yaptım (bios,ekran kartı vs) bunlardan sonrada Antivirüs programı olarak Panda Cloud Antivirüs kurdum,fakat yeni bir sekme açarken,klasörden klasöre geçiş yaparken,bir internet sitesine girerken,Pc başlarken hep kasılmalarım oluyor,bildiğin 6-7 saniye bekliyorum ve bunu Panda Cloud'un yaptığını düşünüyorum .. Eğer sistemime bakıcak olursanız zaten formattan sonra durup dururken böyle kasılmaların olmasını sağlıcak Tek şeyin Antivirüs programım olduğunu anlıyabiliriz.

İnternette ve Forumumuzda çok başlık var,çok konu var eski/yeni fakat aradığım nitelikte bir cevap bulamadım,çünkü herkez kendi kullandığı programı övüp durmuş,içeriği ile ilgili birşeyler yazmamışlar bu yüzdende karar veremedim..

Ben her .exe .zip yada .rar dosyasını virüs olarak görmüyen,Pc yi hiç kasmıyan ama sonuna kadar koruyan,yakaladığı virüsü silen,Ben birşey yapmadan saçma sapan dosyalar indirmeyen Bedava bir Antivirüs programı istiyorum,önerilerinizi bekliyorum.

• Avira olabilir fakat Panda'nında kasmaması lazım başka bir sorunmu var acaba?
  • norton 2012 kasmaz ama sürelidir, süresini uzatabilirsen kullan derim zaten basit birşey, dediğim gibi norton eskisi gibi değil kasmas akıllı performans izleyici var, sistemde antivirüs varm yokmu belli değil
  • Nod32 tavsiye ederim key sitelerinden key bulabilirsin 1 aylık
  • Avast da sistemi fazla kasmıyor.
  • Bence Esed 5.0 kullan KAsmaz

Alternatif olarak Avgde Olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Avira olabilir fakat Panda'nında kasmaması lazım başka bir sorunmu var acaba?

Başka ne gibi bir sorun olabilir sizce ?
  • avast
  • Avastı kurdum arkadaşlar fakat Free Antivirüs olmasına rağmen kayıt oldum ve 366 gün içersinde biticeğini söylüyor.. Anlıyamadım :/

Birde oyuncu sessiz modu dışında başka ne gibi bir ayar yapmalıyım ? Ben otomatik olarak kendiliğinden güncelleme ve tarama yapmasını istemiyorum,neleri değiştirmeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank08 -- 6 Ağustos 2012; 19:15:40 >
  • 366 gün sonra tekrar kayıt yapacaksın

herhangibir ayarlama yapmana gerek yok.

tavsiyem ayda bir veya 3 ayda bir "gerçek zamanlı tarama" yapman
  • Kaysp kullanma da
    Sistemi çok yoruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

Nod32 tavsiye ederim key sitelerinden key bulabilirsin 1 aylık

Ama biz lisanslı yazılım kullanmayı tavsiye ediyoruz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.