Şimdi Ara

BEDAVA 15 ADET LINUX HOSTING BEDAVA SADECE BAYRAM SURESINCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SADECE SALI GUNUNDEN PERSEMBEYE KADAR GECERLIDIR.
    DONANIM HABER UYELERINE OZEL 15 ADET LINUX HOSTING BEDAVA
    ALAN 25 MB 1 DOMAINLIK hosting icin 500 MB BW..
    SINIRSIZ EMAIL SINIRSIZ ALT DOMAIN HESABI
    SADECE AMATORLER ICINDIR,tICARI DUSUNUP SITESINE REKLAM LANLAR KABUL EDILMEYECEKTIR..
    (lutfen bu mesaji dejenere etmeyelim.kimsenin cevap vermesi yorum yapmasini istemiyorum.Sadece duyuru amaclidir.Iyi yada kotu oldugu yorumu da olmasin.Arzu eden kisiler ozel mesaj atabilirler.Yanlis tavir gorenler de sikayetlerini buraya yapsinlar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansen -- 9 Ocak 2006 22:02:07 >

• şimdi sadece 2 günlüğüne mi? ben pek anlamam uğraşıyorum biraz ama siteyi ancak 2 günde yaparım sonrada alırsınız elimden
  • IKI GUN DEFGIL SALI CARSAMBA PERSEMBE CUMA..
    Bayram Boyun ca
    Malum Bayram msn de yoksam maille talep edenlerin hakki sakli tutulacak.
    hostu 3 ay sure iledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansen -- 9 Ocak 2006 20:19:57 >
  • özGürlik Dısı işlem var ama reklama hayır yok!!!dünkü mesajımı siliyorlar reklamı iptal etmiyorlar..PEH...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mayakowski
    özGürlik Dısı işlem var ama reklama hayır yok!!!dünkü mesajımı siliyorlar reklamı iptal etmiyorlar..PEH...

evet ya bende dün msj okudum,ama sonra silindiğini fark ettim.
    ya bide sormak istiyorum dostum,niye tepki gösteriyorsun?????
    merak ettim sadece , ters anlama.
    yani benim demek istediğim,reklam gibi bi şey ben görmüyorum da ondan.
    sadece 20 kişiye 3 aylığına host sağlanacak.
  • dostum demek istediğim reklam olayı ismini reklam yapiyor.ha söle bi durum var eskiden yasaktı bu seyler burda. artık ne oluyor veya neden serbest kalıyor.o...
  • MAYAKOWSKI kardesim valla ismini yazarken zorlandim... herhalde sovyetlerbirligi taraflarindansin..
    Bak sevgili arkadasim buna sen reklam diyorsan pes.. tamammi bu bir eger senin gonlun olacakca bende ismimi degistireyim sole ROVKSI filan bi isim alayim oyle bir seyler vermeye calisayim ...Bi onerin varsa burda dile getirirsen sevinirim.NE YANI SENIN GONLUN OLACAK YADA BEGENMEDIGIN icin ismimi degistermem de gerekmiyor sanirim ben bu forumda 2001 yilindan beri kayitliyim ne bir banlanma ne ceza gordum herkese de saygiliyim.Lutfen bazi seylere dikkat edelim...Sayin KOWSKI kardesim..nelere ozeniyorsak..

quote:

Orjinalden alıntı: Mayakowski

dostum demek istediğim reklam olayı ismini reklam yapiyor.ha söle bi durum var eskiden yasaktı bu seyler burda. artık ne oluyor veya neden serbest kalıyor.o...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansen -- 11 Ocak 2006 4:23:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tufansen ekledim seni ama online olmadın hiç, ya da ben görmedim.
  • Konuyu Bayram Sonuna kadar Üst konu yapıyorum ve kilitliyorum gereksiz Tartışmalar olmaması için

tufansen arkadaşımıza profilinde Bulunan mail adresinden yada pm ile ulaşabilirsiniz

Not : Bayram sonunda Konu Ust Konuluktan indirilecektir
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.