Şimdi Ara

bebek telsiz ve kameraları hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
36.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bebek telsiz ve kameraları hakkında bildikleriniz paylaşırsanız sevinirim. hangi marka iyidir hangisini öneririsiniz en az radyasyon hangisinde vardır.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• merhaba, ben de 8 aylık hamileyim ve bu konuyu araştırmıştım. telsizlerde en büyük problem parazit yapması ve apartmanınızda aynı markayı kullananlar varsa onların konuşmalarını duyabilmeniz. tabii onlar da sizinkileri. (mesela chicco) bunlar hiç istenmeyen özellikler. o yüzden telsizde kanal sayısının çok olması önemlidir. ama bu paraziti keseceği anlamına gelmiyor. yurtdışı sitelerde iyi rating alanları inceledim ama onları getirtmek dert. derken tesadüf bir arkadaşımda weewell wma290 telsiz gördüm. şiir gibi ses veriyordu. kanal sayısı da o kadar çoktuki konu komşunun telefon görüşmelerini dinlemek zorunda kalmıyordunuz. arkadaşımda 3 kere telsiz değiştirmiş ve bundan çok memnundu. size bunu rahatlıkla tavsiye edebilirim.

bu arada incelediğim yabancı sitelerden öğrendiklerimi sizinle paylaşmak isterim.
    görüntülü telsizler: bunları daha önce beşik ölümü olarak adlandırılan şekilde bebeği ölen, ya da solunum, kalp gibi ağır hastalığı olan bebeğe sahip ailelere öneriyorlarmış. eğer sizin bebeğinizde böyle bir sorun yok ise gereksizmiş. hele hele hareketsiz kaldığında ya da soluk almadığında alarm ayarı tam bir paranoyaya çeviriyormuş. sağlıklı bebeğin arasıra nefes alamaması normalmiş ve her bebekte olurmuş.

normal telsizler: bunlarda evi büyük olan, yada bahçeli veya dublex olanlar için önerilirmiş. yani bebeğiniz ağladığında duyamayacak kadar büyük bir eviniz var ise.

ben de bir heves telsiz alacam, hangisi iyidir diye araştırınca vazgeçtim. zira evim 80 m2 ve ağlamasını duymamam imkansız :) eğer bir kere bile duymaz isem hemen gider alırım, zira ne alacağımı biliyorum :)
    ankara e-bebek mağazasında, ankara galeria ve smyk mağazalarında satılıyor. gördüm. e-bebek sitesinde de olabilir. fiyatı 140 ytl civarındaydı.

• Ben 1 ay kadar önce philips aldım.
    Modeli 463, 2 kanallı.Oldukça memnunuz. Ortamda ses yokken alıcı ses vermiyor, hafif ses olduğunda iletmeye başlıyor. Yani sürekli bir hışırtı yok. Tavsiye ederim.
  • konuyu hortlatmak istiyorum ... arkadaşlar bilen eden varmı ??? hangi marka daha iyidir ...? şunları buldum...,

• Biz bunu 2 yıl kullandık, yeni bebek geliyor onda da kullanacağız sanırım ve memnunuz. Gece görüşü sayesinde zifiri karanlıkta bile görüntü alabiliyoruz ve parazit sıfır. Bir de ses kalitesi için çok fazla araştırılmasını anlamsız buluyorum. Çünkü amaç burada bebek ağlayınca anne ve babanın haberdar olması. Onun nefes alış verişini duymak istediğinde alabilmesi. Görüntülü telefon olarak kullanılmayacak sonuçta.

Ürün buydu:

• ben de bu günlerde bebek telsizi araştırmaktayım. belli başlı bebek ürünü markaları var. ancak genelde kısa mesafeliler. (300 - 800 metre arası.) açıkçası oyuncak gibi geldi bana. 13-14 yaşlarında meraklı çocuklara yönelik elektronik hobi kitleri de bu mesafelerde çalışıyordur heralde :) az önce aselsan telsizlerinin bazı modellerinde bebek modülü olduğunu gördüm. örneğin ASELSAN COBRA MT 850 EL TELSİZİ. 5 km mesafeli. hiç kullanan var mı bu ürünlerden?

Orijinalden alıntı: cagatay_c

ben de bu günlerde bebek telsizi araştırmaktayım. belli başlı bebek ürünü markaları var. ancak genelde kısa mesafeliler. (300 - 800 metre arası.) açıkçası oyuncak gibi geldi bana. 13-14 yaşlarında meraklı çocuklara yönelik elektronik hobi kitleri de bu mesafelerde çalışıyordur heralde :) az önce aselsan telsizlerinin bazı modellerinde bebek modülü olduğunu gördüm. örneğin ASELSAN COBRA MT 850 EL TELSİZİ. 5 km mesafeli. hiç kullanan var mı bu ürünlerden?

Aselsan Telsizde VOX (sesle devreye girme özelliği) var sanırım bebek modülü olarak bu kullanılıyor. Bu telsiz PMR (Private Mobile Radio) 446 MHz bandında çalışır. Bebek telsizleri daha düşük frekansta çalışır. Ev içinde kullanacaksanız normal bebek telsizleri yeterli olacaktır. Saygılar.

• Ayrıca uzun menzilli telsizlerde ruhsat zorunlyuluğu ve frekans belirlenmesi zorunluluğu da olabilir dikkat etmek lazım.

Orijinalden alıntı: eehbee

Ayrıca uzun menzilli telsizlerde ruhsat zorunlyuluğu ve frekans belirlenmesi zorunluluğu da olabilir dikkat etmek lazım.

PMR 446 telsizler için ruhsat zorunluluğu bulunmuyor. Saygılar.
  • Radyosyon çok önemli bir konu. Butür cihazların odalarda radyasyon bulutları oluşturduğunu duydum. Bununda oldukça zararı varmış. Bide çekim alanı arttıkça yaydığı radyasyonda doğru orantılı olarak gerçektende önemli miktarlarda artıyor. Ama unutmayalımki evlerimizde birer ikişer bulunan cep telefonları daha fazla radyasyon yayıyor.

Bebek kamerası alternatifleri arasında NetMASTER plugCAM HomePlug Network Kamerayı inceleyebilirsiniz.

Cihazın en büyük özelliklerinden biri powerline teknolojisiyle elektrik hattı üzerinden internete bağlanması. Bu sayede kablosuz cihazlar gibi bebek odasında gereksiz radyasyon yaymıyor. (bkz.http://netmaster.com.tr/haberler/13)

Ayrıca, kurulum ve kullanımı çok basit. Sadece iki dakikada kurulup, iphone, ipad, adroid ve PClerden izlenebiliyor. Statik IP, Router/modem’inizde port açma vb. herhangi bir ayar, wireless bağlantı ya da modemden kameraya ayrı bir ethernet kablosu gerektirmiyor.

PC yazılımı üzerinden kayıt ve alarm olanakları da var.

Ürünle ilgili ayrıntılı bilgi için:

netmaster.com.tr
    Netmaster
    http://netmaster.com.tr/urun/59

www.annefirarda.com

Saygılarımızla,
    www.netmaster.com.tr

• Merhaba arkadaşlar 150 tl ye kadar bir ürün almayı düşünüyorum kullandığı üründen memnun olup tavsiye edebilecekler var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halaskardost53 -- 20 Temmuz 2015; 12:51:19 >

• arkadaşlar ben de bir araştırma yaptım bu konuda. öncelikle cızırtı ve sinyal karışması problemi yaşamamak için dijital
    yayın yapan modelleri öneriyorlar. görüntülü bir sistem almak istiyorum. insan bir yerden sonra takıntı haline getirebilir çünkü
    bu hassas durumu.

aslında daha önce şantiyelerde de kullandığım ve telsiz alanında dünya markası olan motorola yı gözüme kestirdim.

şu model:
    www.e-bebek.com
    Motorola MBP16 Dect Dijital Bebek Telsizi
    http://www.e-bebek.com/motorola-mbp16-dect-dijital-bebek-telsizi_MTR-MBP16

fakat kullanım klavuzuna baktığımda anladım ki, bebek telsizinin sürekli prizde çalışması gerekiyor. yani içinde şarjlı pili yok :/

örneğin dışarı çıktığınızda bebeğinizi bir süre arabada uyumaya bıraktığınızda yanında telsiz olamayacak demek bu. (arkadaşlarımdan biliyorum, çok işlerine yarayan bi özellik. özellikler 1 - 1,5 yaşlarında)

hem ebeveyn ünitesi, hem de bebek ünitesi şarjlı ve dijital yayın yapan bir telsiz tavsiyesi olan var mı?

•  bebek telsiz ve kameraları hk.

isteyen olursa elimde kapalı kutu var

0554 715 25 68
    Psn Kardeşlik Referanslarım • remzicigim • goz_35 • cevik001981 • oziware • mithatvargun • Loopcuk • geldim41 • MARCO • fansik_80_80 • Santa.Monica • Dragon Slayer • jokond • selocu_aziz • owermars • clayndomarker • freelast • Erengy • Dante • hyoid • extend456 • Redd06 • cengiz-83 • etokel • koray_05 • wWenTj • Kagansi61
  •  bebek telsiz ve kameraları hk.

isteyen olursa elimde kapalı kutu var

0554 715 25 68
    Psn Kardeşlik Referanslarım • remzicigim • goz_35 • cevik001981 • oziware • mithatvargun • Loopcuk • geldim41 • MARCO • fansik_80_80 • Santa.Monica • Dragon Slayer • jokond • selocu_aziz • owermars • clayndomarker • freelast • Erengy • Dante • hyoid • extend456 • Redd06 • cengiz-83 • etokel • koray_05 • wWenTj • Kagansi61
  • arkadaşlar bebek telsizi ve ''bebek kamerası'' diye tanımlanan ürünler oldukça kullanışsız. Ben araştırmalarım sonucunda şu ürünün kullanışlı olduğuna karar verdim. Sadece bebek için değil, sonrasında evinizde, iş yerinizde de kullanabileceğiniz kaliteli bir ürün. Son derece kolay kuruluyor. Kargo ben yokken geldi. Bu işlere hiç aşina olmayan kardeşim kurmuş kamerayı... şaşırdım. HD Görüntü ve ses kalitesi, karşılıklı konuşma (kamera üzerinde dahili mikrofon ve hoparlör var), geniş açı, gece görüş vs vs.... ios ve android uygulamaları da çok iyi çalışıyor. Sadece fişe takıyorsunuz. Evdeki kablosuz ağ üzerinden internete bağlanıyor.

Ürün web sitesi: http://eviocam.com/

Ürün tanıtım Videosu:

Kurulum Videosu:

• cronos10 kullanıcısına yanıt
    Telsiz aldınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Weewell wmv855 modelini aldım ses hassasiyetini ve netliğini hiç beğendim.. Görüntü kaliteside hiç iyi değil, çoçuk kussa göremeyeceğim.. Motorola mbp36s var iyi yorumlar almış bunun görüntüsü nasıldır bilginiz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.