Yalnız adam Türk vatandasligi almış Pakistanlı kardeşim. Diğeri de Ukraynalı garı. Elin afganlisini Pakistanlısını ülkeye doldurursan olacagi bu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bebek sahilinde iliskiye giren 'yabancı uyruklular''' (2. sayfa)

-
-
Yalniz adam Pakistanlı kardeşim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kadın yabancı uyruklu ama adam Pakistanlı falan değil, Türkiye doğumlu. Kolunda canım annem dövmesi var zaten,
Yaa ne demezsin adamın kolunda kocaman " canım anam " dövmesi var :) Zaten Pakistanda çok ünlü çok yaygın bor dövmedir kendisi :)quote:
Orijinalden alıntı: EfsanelerölmezunutmayınYalnız adam Türk vatandasligi almış Pakistanlı kardeşim. Diğeri de Ukraynalı garı. Elin afganlisini Pakistanlısını ülkeye doldurursan olacagi bu.
Benim açımdan nerelli oldugu onemli degil zaten sırf Atilla TAS i nasil Yunanistan a itelediysek bu adamida pakistana itelemeniz komik geldigi icin yaziyorum :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kek adamlarsınız. Bizim buralarda da Pakistanlı afganlar var. Konfeksiyondan çıkıyorlar. Kolları hep Türkçe dövmeler. Amaç bu zaten. Kendilerini burada yabancı gibi göstermek istemiyorlar. Elin afganindan pakistanlisindan bu kadar memnun olmanız beni düşündürüyor.
Türkiye doğumlu değil kardeşim. TC vatandaşlığı almış Pakistanlı. Bizim burada da var öyle konfeksiyonda çalışan Pakistanlı afganlar. Kolları bu tarz Türkçe içerikli dovmelerle dolu. Amaç yolda dolaşırken falan Türk imajı vermek .
Evet de bi Suriyeli, bi Türk, bi Pakistanlı Türk vs..
bu şansa panya'ya çarpıp sayı oldu.
-
Adam tamamen doğma büyüme Türk. Nüfus bilgilerini bir iki yer verdi aşağıda var., sungurlu doğumlu. twitter hesabı ile ilişkilendirilen pakistanli ile alakasız.
Bomboş bir muhabbet. Asıl tartışılması gereken 3 sayfalık sabıka kaydı ile nasıl dışarıda olduğu.
malumatfuruş
Bebek Sahilinde Cinsel İlişkiye Giren Şahsın Pakistanlı Olduğu İddiası - Malumatfuruşhttps://www.malumatfurus.org/bebek-sahilde-cinsel-iliskiye-giren/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Haziran 2022; 11:24:36 >
yok ben nefret dolu olduğum için öyle bir aksiyon istedim.
-
Ula suriyeliler forumuda basmış. Ne yazdığı bile belli değil. Bu üye sınırsız banlanmali. Böyle mültecileri barındırmayın kardeşim.
Pakistandan gelebilir ama türkiyelidir, hani her vatandaş türk sayılıyordu?
CHP'liler hemen 365 derece dönüş yapmış.
Irkçılıkla savaşımız zor ama arkamızda Allah var çok şükür.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X