Şimdi Ara

Bebek sahilinde iliskiye giren 'yabancı uyruklular''' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yalnız adam Türk vatandasligi almış Pakistanlı kardeşim. Diğeri de Ukraynalı garı. Elin afganlisini Pakistanlısını ülkeye doldurursan olacagi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt

Yalniz adam Pakistanlı kardeşim.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt

Kadın yabancı uyruklu ama adam Pakistanlı falan değil, Türkiye doğumlu. Kolunda canım annem dövmesi var zaten,

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

Yalnız adam Türk vatandasligi almış Pakistanlı kardeşim. Diğeri de Ukraynalı garı. Elin afganlisini Pakistanlısını ülkeye doldurursan olacagi bu.

Yaa ne demezsin adamın kolunda kocaman " canım anam " dövmesi var :) Zaten Pakistanda çok ünlü çok yaygın bor dövmedir kendisi :)

Benim açımdan nerelli oldugu onemli degil zaten sırf Atilla TAS i nasil Yunanistan a itelediysek bu adamida pakistana itelemeniz komik geldigi icin yaziyorum :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt

Ne kek adamlarsınız. Bizim buralarda da Pakistanlı afganlar var. Konfeksiyondan çıkıyorlar. Kolları hep Türkçe dövmeler. Amaç bu zaten. Kendilerini burada yabancı gibi göstermek istemiyorlar. Elin afganindan pakistanlisindan bu kadar memnun olmanız beni düşündürüyor.

• amadeus99 A kullanıcısına yanıt

Türkiye doğumlu değil kardeşim. TC vatandaşlığı almış Pakistanlı. Bizim burada da var öyle konfeksiyonda çalışan Pakistanlı afganlar. Kolları bu tarz Türkçe içerikli dovmelerle dolu. Amaç yolda dolaşırken falan Türk imajı vermek .

Evet de bi Suriyeli, bi Türk, bi Pakistanlı Türk vs..

bu şansa panya'ya çarpıp sayı oldu.

Adam tamamen doğma büyüme Türk. Nüfus bilgilerini bir iki yer verdi aşağıda var., sungurlu doğumlu. twitter hesabı ile ilişkilendirilen pakistanli ile alakasız.

Bomboş bir muhabbet. Asıl tartışılması gereken 3 sayfalık sabıka kaydı ile nasıl dışarıda olduğu.

malumatfuruş
    Bebek Sahilinde Cinsel İlişkiye Giren Şahsın Pakistanlı Olduğu İddiası - Malumatfuruş
    https://www.malumatfurus.org/bebek-sahilde-cinsel-iliskiye-giren/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 2 Haziran 2022; 11:24:36 >
  • enizam E kullanıcısına yanıt

yok ben nefret dolu olduğum için öyle bir aksiyon istedim.

• Ula suriyeliler forumuda basmış. Ne yazdığı bile belli değil. Bu üye sınırsız banlanmali. Böyle mültecileri barındırmayın kardeşim.

• Pakistandan gelebilir ama türkiyelidir, hani her vatandaş türk sayılıyordu?

CHP'liler hemen 365 derece dönüş yapmış.

Irkçılıkla savaşımız zor ama arkamızda Allah var çok şükür.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.