Şimdi Ara

Bebek Arabası [Ana Konu] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
631
Cevap
36
Favori
197.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oprema
    ...
    Hocam çok teşekkür ederim..imdadıma yetiştiniz..sanırım kanz alacağım..hemen fiyat analizine başlıyorum



    yardımcı olabildiysem ne mutlu..:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: h.ozgur

    quote:

    Orijinalden alıntı: oprema
    ...
    Hocam çok teşekkür ederim..imdadıma yetiştiniz..sanırım kanz alacağım..hemen fiyat analizine başlıyorum



    yardımcı olabildiysem ne mutlu..:)

    KANZ siparişi verdim..umarım çok hantal ve kullanışsız değildir..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oprema

    quote:

    Orijinalden alıntı: h.ozgur

    quote:

    Orijinalden alıntı: oprema
    ...
    Hocam çok teşekkür ederim..imdadıma yetiştiniz..sanırım kanz alacağım..hemen fiyat analizine başlıyorum



    yardımcı olabildiysem ne mutlu..:)

    KANZ siparişi verdim..umarım çok hantal ve kullanışsız değildir..

    KANZ mağazada gördüm ve sürmüştüm de hatta, klasik bebek arabası boyutlarında ve rahat sürülüyor her iki yönde de. İnşaAllah memnun kalırsınız.
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: h.ozgur

    O kadar çok araştırdım ki bana bebek arabası seçimimde yardımcı olabilecek bir bilgiye rastlamadım forumlarda. Ben de kullanan arkadaşlarla bizzat konuşarak Sunny Baby SB-700 aldım, çok memnunum. Benim gibi bebek arabası arayan ama bir türlü karar veremeyenler için bilgilendirici bir post hazırlayayım dedim :)

    2 tavsiyem olacak.

    1. Sunny Baby SB 700 Ultimate Travel Systembebek arabası, 619.19 tl burada, en uygun fiyat bu. 750 tl ye kadar değişebiliyor fiyatları. Ne çok pahalı ne çok ucuz, ama kesinlikle çok konforlu ve şık. Bu arabanın tanıtım videosuhttps://www.youtube.com/watch?v=4vIoPhEGzRA.

    2. Kanz KZ-2020 Enigma Hümmer Travel System bebek arabası. 410-450 tl arası değişiyor çeşitli mağazalarda. Fiyat-performans olarak süper. Hem ön hem arka tekerleri 360 derece dönüyor, nanoteknolojik terletmeyen kumaş, sırt destekli ortopedik... Linkte çok güzel ayrıntılı bir tanıtım videosu var.

    Bebek arabasında olması gereken özellikler;

    1. Her iki yönde de kolay sürüş.
    Mevcut bebek arabalarında, hatta en pahalı olanlarında bile genellikle sadece ön tekerler 360 derece dönebiliyor. İtme kolunu karşı tarafa geçirdiğinde sürmek işkence oluyor bu nedenle. Ya hem ön hem arka tekerleri 360 derece dönebilen arabalar tercih edilmeli ya da oturma kısmı çıkarılıp her iki yönde de iskelete takılabilen arabalar. Yukarıda önerdiğim arabalardan 1. nin oturma kısmı her iki yöne çevrilebiliyor, 2. nin de bütün tekerlekleri 360 derece dönüyor. İkisi de çift yönlü sürüşlerde kolay kullanılabilir. Ayrıca iki arabanın da süspansiyonlu tekerlekleri olduğu için bebek çok sarsılmaz, konforlu arabalar bebekler için.

    2.Sırt kısmında destek olması.
    Çoğu arabada sırt desteği yok. Bebeğin sırtını yasladığı kısmın arkasında sadece sırt konumunu ayarlamak için kullanılan bi kol oluyor. Zamanla sırt kısmı çöküyor, bebeği rahatsız ediyor. Yukarıdaki iki arabada da sırt desteği var. Bebeğin omurgası için çok önemli sırt destekli arabalar.

    3. Kolay katlanabilir olması, bagajda az yer kaplaması ve en önemlisi hafif olması.
    Sunny baby nin arabasında iskelet ve oturma kısımları birbirinden ayrıldığı için iskelet çok kolay katlanabiliyor ve bagajda çookkk az yer kaplıyor. Küçük bagajlı olanlara özellikle tavsiyemdir. Kanz ın da alüminyum kasası var, seyahat sistem bebek arabalarına nispeten daha hafif. Ama seyahat sistem bebek arabaları iskelet ve oturma kısmı ayrılmıyorsa çok da hafif olamıyor ne yazık ki. Kanz'ın arabası da tel elle tek tıkla kolayca katlanıp açılabiliyor. Linkte videosu var, izleyin.

    Bu iki arabanın da seyahat sistem olanlarını tanıttım ben, özellikle yeni doğan bebekleri olanlar ya da bebek bekleyenler için en idealı seyahat sistemler. Ama iki aracın da seyahat sistem olmayan normal modelleri de var, öyle olunce fiyat daha uygun oluyor tabii.

    Bebeğiniz rahatça oturabiliyorsa kesinlike baston puset almalısınız bu arada. Hem hafiflil, hem kolay katlanıp az yer kaplama hem de fiyatlarının çok uygun olması sebebiyle oturabilen çocuklarda en uygunu baston pusetler. Baston puset hiç araştırmadım, marka-model tavsiye edemicem bu yüzden.

    Not: Bu arada mümkün olabilecek en uygun fiyata en konforlu ve kullanışlı arabayı aradım, çok da pahalıya daha farklı kullanışlı özelliklere sahip arabalar mutlaka ki var, mümkünse 600 tl yi geçmesindi benim derdim... Ama 1500-2000 tl yi gözden çıkarırım, fiyatı mühim değil diyenlere tavsiyem Concorde marka bebek arabaları olurdu...

    Kanz KZ-2020 Enigma Hümmer Travel System ürünü pierre cardin modellerinin aynısı görünüş olarak firma birbirinin ürünlerinimi kopyalamış acaba? pierre cardin ps 2020 enigma modeline tıpa tıp bu ürün
    birde 2080 modeli var bu modelleri biliyormusunuz?
    pierre cardin in en güzel modeli diye bu aşağıdaki model var ama fiyat ve kullanım açısından tabi kulakdan duyma yorumlar
    http://www.ayhancocuk.com/cift-tarafli-bebek-arabalari/714-pierre-cardin-ps-2080-enigma-cift-yonlu-bebek-arabasi-puset-new-2013.html




  • Arkadaslar merhaba 40 gunluk bebemize araba bakiyorum kac gundur. Bir turlu karar veremedim. 400-600 tl civari kullanisli cok agir olmayan çift yonlu 4x4 doner tekerlekli eli ayağı düzgün bir araba tavsiyesi verebilirmisiniz? Marka takintim yok ama sonucda kalitesiz de urun almak istemem tabiki.

    Herkeze iyi gunler..
  • merhaba arkadaşlar, bir bebek arabası almak istiyorum, internette çeşitli çeşitli modelleri var. ama istediğim gibi bir bebek arabası var mı yoksa ben mi çok şey istiyorum anlamadım. aldığım bebek arabasını hem bebek arabası, hem oto koltuğu hem de elde taşınan şekilde tutacaklı olmasını istiyordum. bu türde 3 işi tek seferde yapabilecek bir bebek arabası varmı, varsa neler, şimdiden teşekkürler arkadaşlar
  • Merhabalar,

    Aldığım KANZ KZ 2020 bebek arabasını sonunda ev dışına çıkarabildik..Dün bebeğimizi dışarda biraz gezdirdik..

    Malzeme kalitesi olarak beni çok fazla tatmin ettiğini söyleyemeyeceğim..Kumaş sanki yırtılacakmış gibi bir his veriyor. Ana kucağında çok net işçilik kusurları gördüm..Dikişinde sorun vardı. hatta eşime kızdım neden dikkatli bakmadığını, eğer fark etseydin geri yollardım diye. Ayrıca kullanılan plastik ve kilit mekanizması çok vasat ve basit geldi..sanki dağılacakmış gibi duruyor :) daha başarılı yapılabilirdi..

    Daha önce çift taraflı bebek arabası hiç kullanmadığım için büyüklüğüne ve ağırlığına bir şey diyemeyeciğim ancak 6 sene önce ilk çocuğum için aldığım baston tipi KRAFT arabayla kıyasladığımda bariz ergonomik kusurları fark ediliyor..
    Bir kere tutamaç kısmı çok alçak ben 172 eşim 160 olmamıza rağmen eğilerek sürmek zorunda kaldık..Bir kere buradan kocaman bir sıfır verdik. ayrıca tekerlek araları dar olduğundan yürürken ayağımız tekerleklere çarpıyor..En çok bu olumsuzluk canımı sıktı diyebilirim..buradan da bir eksi 5 verdim..
    Arabayı toplamak için alışmak lazım..öyle aman aman çok pratik değil (burası subjektif olabilir, zamanla öğrenebiliriz) Ebatlarıda araba kapandığı zaman çok fazla küçülmüyor..hatchback aracı olanlar bir de benim gibi 2.çocuğu olanlar araçların bagajında ciddi sıkıntılar yaşayabilir.

    bebek arabasını sürerken düzgün olmayan zeminlerde çok efor sarfetmek gerekiyor..biraz büyük olduğu için manevra kabiliyeti tekerlekler 360 derece dönmesine rağmen çok başarılı değildi. Eşim çoğu zaman benden yardım istemek zorunda kaldı..

    Bu araba için tek tesellim çok fazla para vermemiş olmak..bir de benim için ana kucağı önemli idi..aslında bu aracın hakkı 250 TL den 1 kuruş fazla etmez ama malum ülkemizin hali ortada..

    benim araba alacaklara tavsiyem şudur:

    eğer ilk çocğunuz için alıyorsanız ve ilerde başka çocuk(lar) düşünüyorsanız kesinlikle bu ve buna benzer arabalardan uzak durum derim..1000 TL lik kaliteli arabalara yönelebilirsiniz.
    Ancak benim gibi 2. çocuğunuz için alıyorsanız ve ilerdede başka çocuk düşünmüyorsanız bu arabayı tavsiye ederim ama çok fazla para vermemek şartıyla..bu araba ile anca günü kurtarırsınız uzun süre kullanabilecğiniz kalitede bir araba değildir.




  • Herkese merhaba,
    Gecen gun babyhope diye bir travel sistem araba aldim sizlerle paylasayim dedim,
    Araba 8kg,
    iki yonlu surulebiliyor,
    tek elle acilip, kapanabiliyor,
    4 teker donebiliyor,
    isterseniz arka tekerlerin donmesi kitlenebiliyor,
    yeni dogumdan itibaren 20kg ya kadar kullanilabiliyor,
    plastik ve aliminyum aksam bence iyi,
    satici beneto ile ayni fabrika urunu oldugunu soyluyor, arcelik-beko gibi,
    350TLye aldim,
    baktigim onlarca pahali arabadan cok daha kullanisli ergonomikti bence tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alirken magazada cektigim resimlerini ekliyorum
    Bebek Arabası [Ana Konu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yan resim
    Bebek Arabası [Ana Konu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buradan araba katlanma sistemi kilitleniyormus
    Bebek Arabası [Ana Konu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onden gorunum
    Bebek Arabası [Ana Konu]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, biraz uç bir soru olacak ama ikiz bebekler için ayrı ayrı araba almak mı daha iyi yoksa bitişik veya arkalı önlü olanlardan mı?
  • Merhabalar...
    benim 7 aylık oğlum var ve o doğmadan uzun araştırmalar sonucu chicco trio enjoy modelini almıştık. Çok kullanışlı ve pratik, Araba kısmı puset tir baston tip yani çapraz içe kaparınyor bebek arabası gibi değildir bebek arabaları çok yer kaplıyorlar. Bebek arabası alan kişiler daha sonradan puset almak zorunda kalmışlardır. Arkadaşlarımdan biliyorum. Bence eğer bebek arabalarının puset yani tutma kısımları baston gibi olanları alın derim. Bizim aldığımız model alttaki linkte özellikleri yazıyor
    Biz ebebek den 900 tl ye almıştık. travel sistem olarak geçiyor portbebe+oto koltuğu+puset
    Portbebe çok gerekli çünkü; bebekler ilk 6 ay oturturulmaması gerekiyor portbebek pusete takılıyor ve bebek yatar pozisyonda gezebiliyorsunuz ;)

    http://www.e-bebek.com/chicco-trio-enjoy-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-8633

    http://www.olivers-baby-care.co.uk/prams-pushchairs/3-in-1-prams/trio-enjoy-fun-chicco-travel-system.html




  • Yaklaşık 5 yıl önce, bebek arabası alırken aynı sorunları yaşadım. Chicco trio sistemde karar verip aldım. Kullanışlı ve güzel bir araba. Daha sonra, ikinci çocuğum dünyaya geldiğinde bunun gibi araç ve gereç sıkıntılarını tekrar yaşamaya başladım. Sonunda 6 ay önce bebek gereçleri ve bebek mobilyası üzerine ikinci bi mağza açtım. Özellikle, pahalı ve marka ürünler yerine, aynı kalitedeki ismi daha az duyulmuş ve rakam baremi daha düşük olan markaları tercih ettim. Baby Hope bu konuda çok çok başarılı ve rakam olarakda çok uygun ürünlerin hem ithalatını hem de imalatını yapmakta. Ümit Bisiklet in güvenceside bu firmayı güvenilir kılıyor. 6 aydır ürünlerini satmaktayız ve hiçbir şikayet almadık. Gayette kullanışlı, güzel, şık ve uygun fiyatlı ürünleri mevcut. İhtiyacı olanların bu markayı araştırmasını tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar Chicco mağazasında chicco trio sprint Travel set 1,049 tl idi. 200 tl hediye çeki veriyordu. internette çok fazla bir bilgi bulamadım.
    hatta chicco nun kendi sitesinde bile yoktu. sadece e bebekte ve caybebe diye bir sitede vardı.
    bu travel seti gören duyan kullanan varmıdır?
    tavsiyelerinizi bekliyorum

    http://www.e-bebek.com/chicco-trio-sprint-travel-sistem-bebek-arabasi_CHI-607937-R

    http://www.ceybebe.com/Default.aspx?p=Arama&Search=Chicco%20Trio%20Sprint%20Bebek%20Arabas%FD




  • En uygun fiyatlar ve en iyi marka bebek arabaları için kesinlikle tavsiyem bu sitedir arkadaşlar bir çok markanın ürünü ve çok uygun fiyatlarda kampayanyalı ürünler var
    http://minimintan.com/puset-ve-bebek-arabalari

    https://store.donanimhaber.com/4b/e4/b4/4be4b4d5be461721750e96c451f0e700.jpg
    Bebek Arabası [Ana Konu]




  • ben chicconun lite way modelini aldım bu seteden çok memnun kaldım tavsiye ederim
    http://www.ceybebe.com/Baston-Pusetler/Chicco-Lite-Way-Puset-Blue-(Mavi).aspx
  • chicco liteway plus travel system'i dusunuyorum. 799 TL. tecrube edinen var ise bilgi verebilirseniz memnun olurum.
  • h.ozgur H kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Bagaj problemi olmayan herhangi bir model önerebilir misiniz? Kanz kaliteli bir ürünse videoda özellikle 360* tekerleklerle kullanışlı gözüküyor ve linkini vermiş olduğunuz ayhançocuk mağazasının fiyatı N11'de 299 TL şu anda. Artı indirimlerle 250ye yakın bir tutara gerileyecek. Yeğenim için bakıyoruz. Yeni doğdu ve uzun süre de kullanabilirler. Yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 5 Haziran 2014; 15:25:31 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.