Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Beats Studio Wireless + Para Karşılığı PS4 Alınır Satın Al 26 Aralık 2016 16:56 1 1 Beats Studio Wireless + Para Karşılığı PS4 Alınır Konsolun durumuna ve oyunlarına göre Kulaklık + Para şeklinde PS4 ALINIR!Beats Studio Wireless Red GarantiliIngiltere'den alınma cihaz. Priz için dönüştürücüsü vardır. %100 Orjinaldir. Seri numarasından bakabilirsiniz. Tek eksiği kutusu oda bavula sığmadığı için atmak zorunda kaldım. Koruma kabı, mikrofonlu ve mikrofonsuz 2 kablosu, şarj aleti ve garanti belgesi vs. vardır. Rengi Kırmızıdır. Normal fiyatı 1249TL'dir. Hiç bir kozmetik sorunu yoktur. Açıp denedim hiç bir sorunu yoktur. Yurtiçi kargo ile alıcı ödeyecek şekilde kargolanabilir. Takassız Fiyatı: 550TL'dir. Ciddi alıcılara whatsapptan fOtoğraf atabilirim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul, Sancaktepe Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Switch Oled Çipli 11 Bin TL Satilik Horizon Forbidden West Special Edition Steelcase PS5 2200TL [SATILDI] SteelSeries Rival 650 Quantum - Kutulu [SATILDI] ChatGPT Ortak Araniyor
Pazarlık payı vardır. Günceldir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Switch Oled Çipli 11 Bin TL Satilik Horizon Forbidden West Special Edition Steelcase PS5 2200TL [SATILDI] SteelSeries Rival 650 Quantum - Kutulu [SATILDI] ChatGPT Ortak Araniyor
Fiyat 550TL! ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Switch Oled Çipli 11 Bin TL Satilik Horizon Forbidden West Special Edition Steelcase PS5 2200TL [SATILDI] SteelSeries Rival 650 Quantum - Kutulu [SATILDI] ChatGPT Ortak Araniyor