Şimdi Ara

Beats Studio Buds tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beats Studio Buds tanıtıldı



    Kablosuz kulaklık segmentinde uzun süredir aktif olmasına rağmen klasik olarak tanımlayabileceğimiz tam kablosuz kulaklık tasarımında önceliği Apple Airpods’a veren Beats nihayet ilk adımı attı ve yeni kulaklığını tanıttı.



    Beats Studio Buds neler vadediyor?



    Beats Studio Pro daha önce LeBron James dahil bazı ünlülerin kulağında gözümüze çarpmıştı. Sapsız bir tasarıma sahip olan Studio Pro bu bakımdan kulakta dışarıya bir sarkıntı oluşturmuyor. IPX4 ile kulaklık terlemelere dayanıklı. 



    Ayrıca Bkz.Microsoft, önümüzdeki aylarda Cloud PC sanal masaüstü hizmetini başlatacak



    Kulaklık parçalarında yer alan mikrofonlar aktif gürültü engelleme görevini yerine getirebiliyor. Şeffaf mod ise dışarıdaki sesleri belirli ölçekte duyabilmenizi sağlıyor. Dokunmatik kısım ile kontrol sağlanırken iOS için yerleşik, Android için uygulama destekli özelleştirmeler sunuluyor. 



    Apple yeni kulaklığın çok rol çalmasını istememiş olacak ki H1 veya W1 ses yongalarına yer vermemiş. Bu yongalar AirPods serisine özel kalacak. Bu bakımdan mekansal ses mevcut değil. Yine hassas konumlama gibi özellikler bulunmuyor. 



    Fiyat



    Tek şarj ile gürültü engelleme açık 8 saat gidebilen kulaklık şeffaf mod varken 5 saat kullanılabiliyor. Kutusu ise 16 saat civarında ekstra süre sağlıyor. 5 dakikalık şarj ile kulaklıklar 1 saatlik kullanım süresi elde edebiliyor. Beats Studio Pro kulaklık modeli 150$ fiyat etiketine sahip. 






    Kaynak:
    https://www.gsmarena.com/beats_launches_studio_buds_with_anc_and_transparency_mode-news-49587.php







  • ANC ile 8 saat oldukça iyi gibi ama kağıt üzerinde tabii.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu kulaklığı bir inceleseler de görsek tam nasıl performansı. Sayın Burak Şolt, çok acilen bekleniyorsunuz!
    Valla AirPods 2'nin saçma sapan kutudayken telefona bağlanma sorunu olsun, değişim görmüş sıfır ürün olmasına rağmen bu sorunları da geçmemişken bir garip ses dengesizliği de var. Yüksek sesler hoş değil, önceden böyle değildi. Pro'dan ucuza pro özellikleri ama telefon görüşmesi açık alanda vasattır büyük ihtimalle çubuğunun olmamasından ötürü ses gitmez düzgün.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 16 Haziran 2021; 0:1:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Momentum 2 alin hocam en iyisi o suan tasarim ve kutu tasarimi olarak bundan katbekat daha iyi

  • Ciddi anlamda incelenmesini beklediğim ve merak ettiğim bir ürün. Airpods fiyatına AirPods proya rakip. Bir an önce Türkçe inceleme ve deneyimleri bekliyorum. Geçmiş zamanda beats X almıştım bir sürü kronik sorunla birlikte 3 kere değişime gitti ve yine bozuldu. Umarım bu beats öyle değildir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist_44 -- 16 Haziran 2021; 18:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Hayır en iyisi o değil. Daha LDAC desteği yok. Şu an piyasanın en iyi modelleri Sony WF-1000XM4 ve HiBy WH2’dir. Çünkü yalnızca ikisi TWS ve LDAC destekliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı öyle çünkü AirPods Pro'nun kırpılmış hali. Bence Apple ekosistemi için değil de ucuz yollu Android veya diğer kullanıcılar için çıkmış gibi.

    H1 çipi yok. Kulak algılama, kablosuz şarj kutusu, jiroskop(kafa hareketi algılama), Lightning girişi, iCloud bağlı cihazlar arasında otomatik geçiş gibi özelliklerden mahrum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt

    Haklısınız hocam. Apple çipi olmaması dezavantaj fakat iyi bir alternatif olmuş yinede. Airpods 2 ile Beats studio buds arasında kalınca, müzik dinlemek isteyen beats seçecektir. Zira airpods 2 müzik dinlemek için iyi bir kulaklık değil, ses yalıtımı yok basslar vs vs. çok güçsüz dışarıda araç sesleri müziğe eşlik ediyor felan maalesef. Bu yüzden beats studio buds iyi bir alternatif olabilir.

  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Beats Studio Buds fiyatı 1.499 lira imiş. AirPods Pro'ya indirimlerle daha uyguna ulaşmak mümkün. Ha ileride fiyatı düşer ise belki düşünülebilir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beats Studio Buds neler vadediyor?


    Bugüne kadar tüm Beats ürünlerinin vaadettiklerini.Ünlülerle bolca sosyal medya reklamı.Şık görünümlü tasarım,çekici renkler.Sınıfının tartışmasız en kötü ses kalitesi.


    Bu fiyata alınası belli başlı başarılı modeller ise samsung buds live, jabra 75t, jbl live300, anker 3pro




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 21 Haziran 2021; 8:42:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.