Şimdi Ara

Beats Mixr Kulaklık Satılıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Denizli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler. Kulakligimi satmaya karar verdim. Satma sebebim kullanmama. 2.5 yıl önce bir anlık hevesle aldım fakat çok çok az kullandım, 20 yi geçmez. Ürün tertemizdir çizik dahi yoktur sorunsuz çalışmaktadır. Kutudan çıkan bütün eşyalar tamdır, sağlamdır. Tek kusuru faturası yoktur kaybettim. Garantisi de bitmiştir sanırım 2.5 yıl oldu alalı. Fiyat olarak 350 lira düşüyorum, ararsiniz konuşuruz emin olun bir noktada anlasiriz. Pazarlık payı vardır kısacası:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda9677 -- 14 Ağustos 2014; 13:02:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• anfi giriş kablosuda vardır
     Beats Mixr Kulaklık Satılıktır Beats Mixr Kulaklık Satılıktır Beats Mixr Kulaklık Satılıktır

• quote:

Orijinalden alıntı: arda9677

Herkese iyi günler. Kulakligimi satmaya karar verdim. Satma sebebim kullanmama. 2.5 yıl önce bir anlık hevesle aldım fakat çok çok az kullandım, 20 yi geçmez. Ürün tertemizdir çizik dahi yoktur sorunsuz çalışmaktadır. Kutudan çıkan bütün eşyalar tamdır, sağlamdır. Tek kusuru faturası yoktur kaybettim. Garantisi de bitmiştir sanırım 2.5 yıl oldu alalı. Fiyat olarak 350 lira düşüyorum, ararsiniz konuşuruz emin olun bir noktada anlasiriz. Pazarlık payı vardır kısacası:)

Kulaklık satıldı mı acaba!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklak daha satılmadı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.